Šiandien vakarienei kepiau balandėlių apkepą - namai kvepėjo balandėliais - o ir skonis nenuvylė. O desertui iškepiau nutellos keksiukus - tik man nutelos kremas sugalvojo išlipti lauk tai visi keksiukai kažkokie sukrypę, bet vis tiek laabai skanūs
o čia mano patobulintas kiašinių ir faršo vyniotinis su paprika, pomidorais ir krapais uf kaip padvelkė rudenėliu, kai pilna daržovių
ačiū, Sonatina, už mūs visų, mamkų, išgelbėjimą vis nebereikia galvot, ką tai vakarienei bepadaryt
ačiū, Sonatina, už mūs visų, mamkų, išgelbėjimą vis nebereikia galvot, ką tai vakarienei bepadaryt
tradiciskai kepiau kotletus su sufle ir dariau varskes tingini. taip pat kepiau zuiki, visai nieko, bet pagaliau supratau, kas man nepatinka sonatinos receptuose, taigi as nelabai megstu kalakutienos farso, sonatina, ar galiu keisti ji kitokiu?
ir vakar kepiau apelsininiu blynelius su aplesinine varske tik dejau mandarinus, tai visi namai kvepejo kaledom labai skanu, as i varske idejau nemazai cukraus. tik galiu pasakyt, kad blyneliai kepasi sunkiai, kadangi as esu profas ilgametis blynu kepime, tai vistik neuzsiknisau, o kam lietiniu tesla naujove, tai gal geriau nekepkit. siandien ryte sildziau mikrobangej, vel visi namai kvepia kaledom, cia jauciu dar tiktu ir cinamono idet
ir vakar kepiau apelsininiu blynelius su aplesinine varske tik dejau mandarinus, tai visi namai kvepejo kaledom labai skanu, as i varske idejau nemazai cukraus. tik galiu pasakyt, kad blyneliai kepasi sunkiai, kadangi as esu profas ilgametis blynu kepime, tai vistik neuzsiknisau, o kam lietiniu tesla naujove, tai gal geriau nekepkit. siandien ryte sildziau mikrobangej, vel visi namai kvepia kaledom, cia jauciu dar tiktu ir cinamono idet
balanduke, ačiū už linkėjimus Džiaugiuosi, kad buvo skanu
Mama_Tania, labai smagu, kad ir kiauliena, ir pyragas pavyko
Dorinda Malonu, kad pyragas patiko
agotai, džiaugiuosi, kad zuikis patiko
Eni, smagu, kad pyragas gavosi skanus
laurechka, ačiū Ir kaip kaimynė įvertino pyragą?
dolile, malonu, kad apkepas nenuvylė O Nutella galėjo lipti dėl, kad gal nevisiškai uždengei iš viršaus tešla...
Linaiva, vyniotinis atrodo fantastiškai
Shiduh, gi žinoma, kad gali imti bet kokį kitą faršą Tiesiog man jautienos per sausas, o kiaulienos per riebus... Na nebent būna Maximoj toks 5% riebumo, bet tada jau brangus...
Mama_Tania, labai smagu, kad ir kiauliena, ir pyragas pavyko
Dorinda Malonu, kad pyragas patiko
agotai, džiaugiuosi, kad zuikis patiko
Eni, smagu, kad pyragas gavosi skanus
laurechka, ačiū Ir kaip kaimynė įvertino pyragą?
dolile, malonu, kad apkepas nenuvylė O Nutella galėjo lipti dėl, kad gal nevisiškai uždengei iš viršaus tešla...
Linaiva, vyniotinis atrodo fantastiškai
Shiduh, gi žinoma, kad gali imti bet kokį kitą faršą Tiesiog man jautienos per sausas, o kiaulienos per riebus... Na nebent būna Maximoj toks 5% riebumo, bet tada jau brangus...
QUOTE(Sonatina @ 2006 10 19, 06:22)
laurechka, ačiū Ir kaip kaimynė įvertino pyragą?
Pacios kaimynes dar nemaciau, bet jos dukra sake, kad pyragas NEREALUS
kas kepėt KIAULIENĄ KORĖJIETIŠKAI, AR REIKIA UŽDENGUS KEPTI, AR ATIDENGUS? BŪT GERAI SKUBUS ATS... BO JAU DĖJAU KEPT
Aš kepiau neuždengus, ir gavosi tokia apskrudusi, niam niam , buvo labai skanu, mažai trūko, kad viena visko vos nesuvalgiau. Truputį ir vyrui liko.
KEPENYS KARALIŠKAI taip labai . Bet iš pradžių labai išsigandau kad bus prvalas, masė per skysta, daržovių per daug kol nesukepė, per sausa bus. Bet gavosi viskas čiki galutiniam rezultate.
Makaronų lizdeliai taip labai .
Keptas viščiukas gavosi be skonio, trūko druskos ir prieskonių, reikėjo ilgiau pamarinuoti arba daugiau prieskonių dėti. Kitą kartą žinosiu.
KEPENYS KARALIŠKAI taip labai . Bet iš pradžių labai išsigandau kad bus prvalas, masė per skysta, daržovių per daug kol nesukepė, per sausa bus. Bet gavosi viskas čiki galutiniam rezultate.
Makaronų lizdeliai taip labai .
Keptas viščiukas gavosi be skonio, trūko druskos ir prieskonių, reikėjo ilgiau pamarinuoti arba daugiau prieskonių dėti. Kitą kartą žinosiu.
O "Kiaulienai korejietiskai" kokia mesos dali geriausiai naudoti ?
QUOTE(Lindra @ 2006 10 19, 14:17)
kas kepėt KIAULIENĄ KORĖJIETIŠKAI, AR REIKIA UŽDENGUS KEPTI, AR ATIDENGUS? BŪT GERAI SKUBUS ATS... BO JAU DĖJAU KEPT
aš jau 2 dienas iš eilės gaminu, neuždengus, vyrui labai patinka
Sveikutės
Na šiandiena dariau Kukulius su sūreliu,tai tikėjausi kažkokio kitokio skonio,o man vos ne kaip paprasti kotletai,kažkaip to sūrelio nė kvapo gal mažai dėjau dariau su Mūsų su žalumynais.
Ir dar kepiau Bananinį keksą,tai dar neparagautas,nes laukiu kol atvės,bet va forma tai prasta pasitaikė,nes viename gale apačia jau padegė na bet pirksiu geresnę.
Dėkui už receptus
Na šiandiena dariau Kukulius su sūreliu,tai tikėjausi kažkokio kitokio skonio,o man vos ne kaip paprasti kotletai,kažkaip to sūrelio nė kvapo gal mažai dėjau dariau su Mūsų su žalumynais.
Ir dar kepiau Bananinį keksą,tai dar neparagautas,nes laukiu kol atvės,bet va forma tai prasta pasitaikė,nes viename gale apačia jau padegė na bet pirksiu geresnę.
Dėkui už receptus