Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gerai mūvėti pėdkelnes po kelnėmis?

as nenesioju pedkelniu ziema.Zinau,kad reikia,bet negaliu.Man griauzia,o dar kai guma islenda tai isvis nervuoja.Zinau,yra pirkt pedkelniu,pazemintu juosmeniu,bet neprisiverciu nors tu ka wink.gif
Atsakyti
kai labai salta, po kelnemis nesioju medvilnines pedkelnes, nes sintetines erzina oda sad.gif
Atsakyti
Kai šalta - aš irgi nešioju pėdkelnes nuo 50-100 den. o jei dar medvilninės pėdkelnės - tai iš vis labai malonu prie kūno thumbup.gif
Atsakyti
O as daba mastau... Siaip, filosofiskai. Na uzsiregistruoja zmogus ir uzduoda toki labai aktualu siuos sezonu (visgi za bortom +15 smile.gif ) klausima per dvi temas. Mat Sporte ir dietose irgi ta pati to pacio autoriaus tema biggrin.gif

Ir prapuola.
Ka tai galetu reiksti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 26 rugsėjo 2004 - 13:13
QUOTE (Noa @ 2004 09 26, 14:13)
O as daba mastau... Siaip, filosofiskai. Na uzsiregistruoja zmogus ir uzduoda toki labai aktualu siuos sezonu (visgi za bortom +15 smile.gif ) klausima per dvi temas. Mat Sporte ir dietose irgi ta pati to pacio autoriaus tema biggrin.gif

Ir prapuola.

g.gif Gal parduotuvėj prie pėdkelnių lentynos stovi paskendusi apmąstymuose ,,ar pirkti man pėdkelnes po kelnėm'' cool.gif
Atsakyti
Kadangi tų pėdkelnių visgi pasirinkimas (su ar be raštų, su ar be siūlės, susiūtos, užlakuotos ar tiesiog nubėgusiomis akimis, sintetinės ar "bovelninės" ir t.t.), ilgas ir skausmingas pasirinkimas... Juk būna, kad kartais ir negrįžta...
Atsakyti
QUOTE (kliopa @ 2004 09 26, 14:48)
QUOTE (Noa @ 2004 09 26, 14:13)
O as daba mastau... Siaip, filosofiskai. Na uzsiregistruoja zmogus ir uzduoda toki labai aktualu siuos sezonu (visgi za bortom +15 smile.gif ) klausima per dvi temas. Mat Sporte ir dietose irgi ta pati to pacio autoriaus tema  biggrin.gif 

Ir prapuola.

g.gif Gal parduotuvėj prie pėdkelnių lentynos stovi paskendusi apmąstymuose ,,ar pirkti man pėdkelnes po kelnėm'' cool.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
ale pasakysiu geriau nestovekit ir nepirkit, grudinkites ir nesusalsit ziema, o ce mat dar ir medvilnines po kelnem nesioja kaip caro ruriko laikais mama mane i mokykla dar isleisdavo blink.gif doh.gif
Atsakyti
Nors zinau kad reiketu kazka silta po kelnemis apsivilkti, bet taaaaaaaaaaaip nemegtu, kad ne tas zodis. sad.gif Toks man nemalonus jausmas, kai tos pedkelnes po apacia. Kol kas pusles usdegimu nesu pagavusi todel ir nenesioju. Geriau ilgi batai po kelnemis ir paltas bent jau iki keliu. smile.gif
Atsakyti
As šaltmirė- tai po kelnem nuo rudens pradedu pedkelnes nesioti... Nu salta man rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (Aga @ 2004 09 25, 09:51)
As tai velkuosi, nes tik neapsivelku, iskat pusles uzdegimas, tiek man ir tereikia...

pritariu Agai thumbup.gif ir as nesioju ziema-siltas tokias (net ne pedkelnes, bet i kojines labiau jau panasu)... manau, kad sveikata pati brangiausia, o kai susirgsit kokiu uzdegimu, guledamos ir raitydamosi is skausmo bei gerdamos vaistus turesit laiko iki soties pamastyti apie visokias madas ir stilius rolleyes.gif

o tai man bloga darosi matant kaip paneles ziema !!! netgi vaiksto dzinsasi zemintu liemeniu- strenos plikos, o kai pasilenkia net puse siknos issoksta lauk... va tokioms ir paskui visokios nesamones kimba, tos dejuoja, kas cia nutiko- o sprendimas visai aiskus... nemanau, kad taip verta aukotis del plikos bambos parodymo laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
as tai nenesioju, nes man atrodo, kad pedkelnes po kelnem mane storina
Atsakyti
nekenciu pedkelniu. aisku, jos storina, dar ir kaip biggrin.gif
Atsakyti