as nenesioju pedkelniu ziema.Zinau,kad reikia,bet negaliu.Man griauzia,o dar kai guma islenda tai isvis nervuoja.Zinau,yra pirkt pedkelniu,pazemintu juosmeniu,bet neprisiverciu nors tu ka

Kai šalta - aš irgi nešioju pėdkelnes nuo 50-100 den. o jei dar medvilninės pėdkelnės - tai iš vis labai malonu prie kūno

O as daba mastau... Siaip, filosofiskai. Na uzsiregistruoja zmogus ir uzduoda toki labai aktualu siuos sezonu (visgi za bortom +15
) klausima per dvi temas. Mat Sporte ir dietose irgi ta pati to pacio autoriaus tema
Ir prapuola.
Ka tai galetu reiksti?

Ir prapuola.
Ka tai galetu reiksti?

QUOTE (Noa @ 2004 09 26, 14:13) |
O as daba mastau... Siaip, filosofiskai. Na uzsiregistruoja zmogus ir uzduoda toki labai aktualu siuos sezonu (visgi za bortom +15 ![]() ![]() Ir prapuola. Ka tai galetu reiksti? ![]() |

Kadangi tų pėdkelnių visgi pasirinkimas (su ar be raštų, su ar be siūlės, susiūtos, užlakuotos ar tiesiog nubėgusiomis akimis, sintetinės ar "bovelninės" ir t.t.), ilgas ir skausmingas pasirinkimas... Juk būna, kad kartais ir negrįžta...
QUOTE (kliopa @ 2004 09 26, 14:48) | ||
![]() ![]() |

ale pasakysiu geriau nestovekit ir nepirkit, grudinkites ir nesusalsit ziema, o ce mat dar ir medvilnines po kelnem nesioja kaip caro ruriko laikais mama mane i mokykla dar isleisdavo

Nors zinau kad reiketu kazka silta po kelnemis apsivilkti, bet taaaaaaaaaaaip nemegtu, kad ne tas zodis.
Toks man nemalonus jausmas, kai tos pedkelnes po apacia. Kol kas pusles usdegimu nesu pagavusi todel ir nenesioju. Geriau ilgi batai po kelnemis ir paltas bent jau iki keliu.

As šaltmirė- tai po kelnem nuo rudens pradedu pedkelnes nesioti... Nu salta man

QUOTE (Aga @ 2004 09 25, 09:51) |
As tai velkuosi, nes tik neapsivelku, iskat pusles uzdegimas, tiek man ir tereikia... |
pritariu Agai

o tai man bloga darosi matant kaip paneles ziema !!! netgi vaiksto dzinsasi zemintu liemeniu- strenos plikos, o kai pasilenkia net puse siknos issoksta lauk... va tokioms ir paskui visokios nesamones kimba, tos dejuoja, kas cia nutiko- o sprendimas visai aiskus... nemanau, kad taip verta aukotis del plikos bambos parodymo