Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gerai mūvėti pėdkelnes po kelnėmis?

QUOTE (Cikadele @ 2004 09 28, 14:18)

o tai man bloga darosi matant kaip paneles ziema !!! netgi vaiksto dzinsasi zemintu liemeniu- strenos plikos, o kai pasilenkia net puse siknos issoksta lauk... va tokioms ir paskui visokios nesamones kimba, tos dejuoja, kas cia nutiko- o sprendimas visai aiskus... nemanau, kad taip verta aukotis del plikos bambos parodymo laugh.gif laugh.gif laugh.gif

oi prisimenu, kai jaunystej ziema vaiksciodavau su sijonu trumpu, vienplauke - neduok dieve, kas nors butu pasiules kepure...o va dabar turbut senatve doh.gif kepures uzsimaniau ir pedkelnes po kelnem nesioju, nes nepakenciu kai salta ir kai strenos plikos- brrr
Atsakyti
Blyn, aš ir vasarą miegu su pūkine kaldra, tai kas būtų jei žiemą išeičiau be pėdkelnių? blink.gif blink.gif :blink:Spėju mirčiau, man matyt alergija šalčiui- negaliu aš kitaip... O ir nušalusi išsausėjusi oda man kur kas labiau neestetiška, nei pėdklenės po kelnėm.... Turiu tokią draugę- nuolat tepliojasi tepalais visą žiemą, nes oda nuo šalčio net iki kraujo suskirdus- ale pėdkelnių - nei per kur....
Atsakyti
čia gal kaip kam man pvz.: beveik niekada nebuna salta. dabar kai pagalvoju, tai neatsimenu, kada man buvo salta paskutini kartą. užtai mano organizmas visiškai netoleruoja saules ir karščio. pvz.: 20 šilumos ir man jau svaigsta galva, alpstu ir t.t., o saule man sukelia sunkia depresija. vasara man pats blogiausias metu laikas, labai sunkiai ja istveriu. net gydytoja pripazino, kad man yra vasarine depresija, kuria sukelia butent saule. va dabar toks laikas, kai visa laika lyja ir apsiniauke, tai as tiesiog vietoj nepasedziu nuo energijos pertekliaus. thumbup.gif
Atsakyti
o man vasara be megztinio salta sad.gif apie ziema apskirtai tyliu- vaikstau su 5 meztiniais, kaip meska kokia laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (hobo @ 2004 09 29, 07:59)
čia gal kaip kam man pvz.: beveik niekada nebuna salta. dabar kai pagalvoju, tai neatsimenu, kada man buvo salta paskutini kartą. užtai mano organizmas visiškai netoleruoja saules ir karščio. pvz.: 20 šilumos ir man jau svaigsta galva, alpstu ir t.t., o saule man sukelia sunkia depresija. vasara man pats blogiausias metu laikas, labai sunkiai ja istveriu. net gydytoja pripazino, kad man yra vasarine depresija, kuria sukelia butent saule. va dabar toks laikas, kai visa laika lyja ir apsiniauke, tai as tiesiog vietoj nepasedziu nuo energijos pertekliaus. thumbup.gif

Vo geeeras- mus reiktų kaip nors sukryžmint ar bent kraujo perpylimą suorganizuot.... Man žiema tai mirtis- jei žemiau minus 3 -KATASTROFA blink.gif Apie minus 20 aš jau net nešneku... Užtat karštį labai lengvai pernešu- pats tas kai apie +30. Tik kartą esu pasakius, kad kiek perkaršta, kai Turkijoj buvo +43... daugiau tokio atvėjo nepamenu... O vat šalta nuolat....Vieną žiemą buvo -17, mašina neužsivedė, tai kol nuėjau iki stotelės verkiau iš skausmo... man jau netgi nebuvo šalta- tiesiog žiauriai skaudėjo visą kūną....Žiemą vaikštau maždaug taip- nuo vienos parduotuvės iki kitos, kad nors minutę gaučiau apšilt. Tokiu atvėju labiausiai knisa pardavėjos su tuo savo "gal galiu kuom nors padėti?"... smile.gif
Atsakyti
Aš irgi renkuosi kuo pigesnes. Juk po kelnėmis nesimato. Koks skirtumas ar tu mūvėsi už 2 ar už 15 litų.
Atsakyti
Nu as tai saltise, bet man po kelnem net salciausia ziema jokiu kojiniu niex neuzmautu! Jei labai salta - muviu kojines iki keliu, tik ne pedkelnes. Kazkaip nesamone: jauti ant saves ne kelnes, o aptemptas pedkelnes. O dar kai pro plonas kelnes issyskeja pigiu pedkelniu uzpakalio siules, tai yeah...
Papildyta @ [mergetime]1096487839[/mergetime]
Pataisymas: po kelnem jokiu PEDKELNIU neuzmautu!
Atsakyti
jo tikrai, as tai negaliu po kelnem jokiu kitokiu kelnaiciu detis tik stringus, nes kitaip mano nuomones, tos triusiku siules labai klaikiai matosi, o apie pedkes isvis nebekalbu. del to nuolat pykstuosi su mama ir baba, kaip kad jos sako ziema nuogu uzpakaliu lakstau biggrin.gif
Atsakyti
O aš žiemai turiu nusipirkus storas pėdkelnes iš turgaus, visiškai tokias pat kaip ir mažiems vaikams maunate.Jos ne sisntetinės, o medvilninės. Gerai apsitempia šiltos, malonios. Ieškojau visą mėnesį kol radau, bet užtat šilta ir neperšalu thumbup.gif
Atsakyti
na nereikia zmogaus per danti traukti, kad pedkelnes nesioja dry.gif

nezinau, kokiu cia uzsigrudinusiu ar lasiningu komapnija susirinko, kad ziema po plonomis kelnemis dar ir pedkelniu neuzsideda blink.gif

salta juk doh.gif

kartais ir 100 denu nepadeda, nusiperki juodas pedkelnes (dazniausiai sudetis medvilne su elastanu) dar kokias grazias, rastuotas, uzsidedi ilgus batus, sijona ir gali drasiai zygiuoti per salcius. o ilgas paltas, pro kurio skvernus smekscioja grazios rastuotos pedkelnes...hmmm grazu...
Papildyta @ [mergetime]1097849142[/mergetime]
o po kelnemis tai juk dabar yra pazemintu juosmeniu pedkelniu.

manes tikrai nezavi, kai oda pasiurpusi ir pamelynijusi po kelnemis ..brrrrrr.....yra dar beje, jei jau labai nemegstate pedkelniu, ilgos kojines iki puses slaunu siltos. jos gan dailiai atrodo ir siltos. thumbup.gif
Atsakyti
Žiemą visą laiką deduosi, nes be jų man tiesiog skauda kojas nuo šalčio. Vadovaujuosi patarle "Šiluma kaulų nelaužo" wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2004 09 29, 09:35)
O ir nušalusi išsausėjusi oda man kur kas labiau neestetiška, nei pėdklenės po kelnėm.... Turiu tokią draugę- nuolat tepliojasi tepalais visą žiemą, nes oda nuo šalčio net iki kraujo suskirdus- ale pėdkelnių - nei per kur....

turiu tokia oda ir as cry.gif cry.gif ... Cia jau oda tokia, dukart per diena kreminant spec. kremu atrodo normaliai net ir nenesiojant pedkelniu po kelnemis (nemegstu), bet be to kremo vien pedkelnes negelbsti schmoll.gif . Tiesa, as ziema batus nesioju tik aukstus ligi keliu ax.gif ...
Atsakyti