QUOTE (Cikadele @ 2004 09 28, 14:18) |
o tai man bloga darosi matant kaip paneles ziema !!! netgi vaiksto dzinsasi zemintu liemeniu- strenos plikos, o kai pasilenkia net puse siknos issoksta lauk... va tokioms ir paskui visokios nesamones kimba, tos dejuoja, kas cia nutiko- o sprendimas visai aiskus... nemanau, kad taip verta aukotis del plikos bambos parodymo ![]() ![]() ![]() |
oi prisimenu, kai jaunystej ziema vaiksciodavau su sijonu trumpu, vienplauke - neduok dieve, kas nors butu pasiules kepure...o va dabar turbut senatve

Blyn, aš ir vasarą miegu su pūkine kaldra, tai kas būtų jei žiemą išeičiau be pėdkelnių?
:blink:Spėju mirčiau, man matyt alergija šalčiui- negaliu aš kitaip... O ir nušalusi išsausėjusi oda man kur kas labiau neestetiška, nei pėdklenės po kelnėm.... Turiu tokią draugę- nuolat tepliojasi tepalais visą žiemą, nes oda nuo šalčio net iki kraujo suskirdus- ale pėdkelnių - nei per kur....

čia gal kaip kam man pvz.: beveik niekada nebuna salta. dabar kai pagalvoju, tai neatsimenu, kada man buvo salta paskutini kartą. užtai mano organizmas visiškai netoleruoja saules ir karščio. pvz.: 20 šilumos ir man jau svaigsta galva, alpstu ir t.t., o saule man sukelia sunkia depresija. vasara man pats blogiausias metu laikas, labai sunkiai ja istveriu. net gydytoja pripazino, kad man yra vasarine depresija, kuria sukelia butent saule. va dabar toks laikas, kai visa laika lyja ir apsiniauke, tai as tiesiog vietoj nepasedziu nuo energijos pertekliaus.

QUOTE (hobo @ 2004 09 29, 07:59) |
čia gal kaip kam man pvz.: beveik niekada nebuna salta. dabar kai pagalvoju, tai neatsimenu, kada man buvo salta paskutini kartą. užtai mano organizmas visiškai netoleruoja saules ir karščio. pvz.: 20 šilumos ir man jau svaigsta galva, alpstu ir t.t., o saule man sukelia sunkia depresija. vasara man pats blogiausias metu laikas, labai sunkiai ja istveriu. net gydytoja pripazino, kad man yra vasarine depresija, kuria sukelia butent saule. va dabar toks laikas, kai visa laika lyja ir apsiniauke, tai as tiesiog vietoj nepasedziu nuo energijos pertekliaus. ![]() |
Vo geeeras- mus reiktų kaip nors sukryžmint ar bent kraujo perpylimą suorganizuot.... Man žiema tai mirtis- jei žemiau minus 3 -KATASTROFA

Aš irgi renkuosi kuo pigesnes. Juk po kelnėmis nesimato. Koks skirtumas ar tu mūvėsi už 2 ar už 15 litų.
Nu as tai saltise, bet man po kelnem net salciausia ziema jokiu kojiniu niex neuzmautu! Jei labai salta - muviu kojines iki keliu, tik ne pedkelnes. Kazkaip nesamone: jauti ant saves ne kelnes, o aptemptas pedkelnes. O dar kai pro plonas kelnes issyskeja pigiu pedkelniu uzpakalio siules, tai yeah...
Papildyta @ [mergetime]1096487839[/mergetime]
Pataisymas: po kelnem jokiu PEDKELNIU neuzmautu!
Papildyta @ [mergetime]1096487839[/mergetime]
Pataisymas: po kelnem jokiu PEDKELNIU neuzmautu!
O aš žiemai turiu nusipirkus storas pėdkelnes iš turgaus, visiškai tokias pat kaip ir mažiems vaikams maunate.Jos ne sisntetinės, o medvilninės. Gerai apsitempia šiltos, malonios. Ieškojau visą mėnesį kol radau, bet užtat šilta ir neperšalu

na nereikia zmogaus per danti traukti, kad pedkelnes nesioja
nezinau, kokiu cia uzsigrudinusiu ar lasiningu komapnija susirinko, kad ziema po plonomis kelnemis dar ir pedkelniu neuzsideda
salta juk
kartais ir 100 denu nepadeda, nusiperki juodas pedkelnes (dazniausiai sudetis medvilne su elastanu) dar kokias grazias, rastuotas, uzsidedi ilgus batus, sijona ir gali drasiai zygiuoti per salcius. o ilgas paltas, pro kurio skvernus smekscioja grazios rastuotos pedkelnes...hmmm grazu...
Papildyta @ [mergetime]1097849142[/mergetime]
o po kelnemis tai juk dabar yra pazemintu juosmeniu pedkelniu.
manes tikrai nezavi, kai oda pasiurpusi ir pamelynijusi po kelnemis ..brrrrrr.....yra dar beje, jei jau labai nemegstate pedkelniu, ilgos kojines iki puses slaunu siltos. jos gan dailiai atrodo ir siltos.

nezinau, kokiu cia uzsigrudinusiu ar lasiningu komapnija susirinko, kad ziema po plonomis kelnemis dar ir pedkelniu neuzsideda

salta juk

kartais ir 100 denu nepadeda, nusiperki juodas pedkelnes (dazniausiai sudetis medvilne su elastanu) dar kokias grazias, rastuotas, uzsidedi ilgus batus, sijona ir gali drasiai zygiuoti per salcius. o ilgas paltas, pro kurio skvernus smekscioja grazios rastuotos pedkelnes...hmmm grazu...
Papildyta @ [mergetime]1097849142[/mergetime]
o po kelnemis tai juk dabar yra pazemintu juosmeniu pedkelniu.
manes tikrai nezavi, kai oda pasiurpusi ir pamelynijusi po kelnemis ..brrrrrr.....yra dar beje, jei jau labai nemegstate pedkelniu, ilgos kojines iki puses slaunu siltos. jos gan dailiai atrodo ir siltos.

QUOTE(vobla @ 2004 09 29, 09:35)
O ir nušalusi išsausėjusi oda man kur kas labiau neestetiška, nei pėdklenės po kelnėm.... Turiu tokią draugę- nuolat tepliojasi tepalais visą žiemą, nes oda nuo šalčio net iki kraujo suskirdus- ale pėdkelnių - nei per kur....
turiu tokia oda ir as