Man tai šaltis didžiausias siaubas, norėčiau užmigt žiemos miegu, kaip meška
Be pėdkelnių tai niekas į lauką neišgrūstų ir dar dvejas poras trumpų kojinyčių apsiaunu, o apie plonas kelnes net kalbos nėra, tik džinsai, tai per juos jokių siūlių nesimato, o kad pėdkelnių liemuo neišlįstų, tai galima pvz kokia ilgesnę maikutę į džinsus sukišt ar ilgesnį megztinį apsirengt.

QUOTE(LauraB @ 2004 10 15, 16:04)
manes tikrai nezavi, kai oda pasiurpusi ir pamelynijusi po kelnemis ..brrrrrr.....yra dar beje, jei jau labai nemegstate pedkelniu, ilgos kojines iki puses slaunu siltos. jos gan dailiai atrodo ir siltos. 

As kaip tik tokias kojines, kaip LauraB minejo, iki puses slaunu ir nesioju. Man jos superinis dalykas - ir silta, ir grazu ir netgi labai sexova

Kai buvau jauna ir durna
tai vaiksciojau be pedkelniu ziema visa pamelynavusi.
Dabar kai salta labai labai tai pedkelnes privalomos. Na kai toks oras kaip siandien tai tada deduosi kojines iki keliu tokias siltas "Skinijos' (taip vadinasi)

Dabar kai salta labai labai tai pedkelnes privalomos. Na kai toks oras kaip siandien tai tada deduosi kojines iki keliu tokias siltas "Skinijos' (taip vadinasi)

QUOTE(Brazile @ 2005 02 10, 13:53)
As kaip tik tokias kojines, kaip LauraB minejo, iki puses slaunu ir nesioju. Man jos superinis dalykas - ir silta, ir grazu ir netgi labai sexova 

taip taip, ju dabar ir su visokiais graziais rastais yra, gali tik jas vienas, tada labai sexy a

aisku, palta geriua tada ilga detis, nes subinei gali buti ir saltoka...
arba uzsidedi ant paprastu pedkelniu plonesniu su pazemintu juosmeniu ir tada gali ir su dzinsais pazemintu juosmeniu varineti

kaip tik pirkau vienas iki, su raudonais dryziais, tai dera ir prie juodu apatiniu ir prie raudonu

Mane tai jau nerwina tos pedkelnes.Dazniausiai nesioju (atsiprasau kalbininku) velvetus.Tai ziauriai limpa,o kai ziema su pazemintu juosmeniu uzwelki ka nors tai kaput,islenda pedkelnes...[FONT=Arial][COLOR=red]Noriu pawasario

nesiok kojines iki puses slaunu
Kažkada anksčiau nešiodavau pėdkelnias po kelnėmis gan storas. O jau kokius šešis metus jų išvis nenešioju po kelnėm. Visų pirma tai buvo dėl to,kad pradėjau susitikinėt su savo gyvenimo meile ir mano buvo gėda taip pasirdyt,o maža ką tą vakarą galim nuveikt.........
o dabar turiu šiltus batus ligi kelių,po kelnėmis jų nesimato,tada ir pėdkelnių nereikia. Be to,tai visai neseniai pamėginau užsidėti,tai jausmas toks,kad dešimčia kilogramų storesnė pasidariau......

o dabar turiu šiltus batus ligi kelių,po kelnėmis jų nesimato,tada ir pėdkelnių nereikia. Be to,tai visai neseniai pamėginau užsidėti,tai jausmas toks,kad dešimčia kilogramų storesnė pasidariau......
No no no!!! Never!!!
Jau ko nekenciu, tai pedkelniu po kelnemis. Esu nesiojusi tik is bedos keleta kartu, kai laukiausi, o lauke buvo -20. Bet ir tai, atejus i darba nusimaudavau.
Ir pati nesuprantu, kodel man taip nepatogu... Bet va kojines iki puses slaunu ideja nebloga. Nors as nesioju iki keliu... Tai nedidelis skirtumas.

QUOTE(diora @ 2005 02 10, 13:06)
Man tai šaltis didžiausias siaubas, norėčiau užmigt žiemos miegu, kaip meška
Be pėdkelnių tai niekas į lauką neišgrūstų ir dar dvejas poras trumpų kojinyčių apsiaunu, o apie plonas kelnes net kalbos nėra, tik džinsai, tai per juos jokių siūlių nesimato, o kad pėdkelnių liemuo neišlįstų, tai galima pvz kokia ilgesnę maikutę į džinsus sukišt ar ilgesnį megztinį apsirengt.

Ner cia ko salt

Jei, kai -15, pedkelniu neuzsimauciau, gal ir atrodyciau 10 gramu plonesne, bet uztat melyna nuo salcio

QUOTE(zelionuska @ 2005 02 17, 10:42)

Sutinku visiskai, kad fuui, bet *****, kad ir kaip nemegstu, ziema pedkelnes nesioju, bo siknute sala

Manau, kad Lietuvoje ziemos pakankamai saltos. Geriau jau pedkelnes po kelnem nesioti ir dupces nesusalti