As irgi siaubingai nemegstu, dar ir delto , kad daugumos kelniu liemuo zemintas, tai tos pedkelnes islenda, tada reikia butinai ilgoko megstinio, kad pasilenkus nesimatytu, nes vaizdas , tai baisus. As irgi , kiek imanoma, tempiu be pedkelniu, po kelnemis, bet kai jau nuo salcio net slaunu oda melynuoja, pasiurpsta, tai jau nesveika, galima persalti, jau tada apsiaunu pedkelnes. ( nors ir retasi, praeita ziema, kai nesalo, tai turbut nei karto ir neapsiaviau), tai tenka apsiauiti pedkelnes po kelnemis.
Nors pastebejau, kad kartais geriau yra koks storesnes medziagos sijonas, su vilnele, bei daaaug denu pedkelnes, kokio 100 den.,su mikrofibra, kartais geriau sildo nei , kokios ten kelnes ar dzinsai,,kurie atsikise, ir patys, isala, kaip kad cia kazkas paminejo. Nors apskritai ,as esu salcmire...
QUOTE(Sophi @ 2007 08 12, 19:50)
Man nešalta, nors vaikščiot mėgstu... tiesiog batus su kailiuku ilgus nešioju ir šiltas kojinytes bei paltą ilgesnį ir nejaučiu jokio šalčio. O pėdkelnių aš apskritai labai nemėgstu, o jau po kelnėm tai išvis brrrrr.
QUOTE(auroryte @ 2008 08 11, 19:03)
As irgi siaubingai nemegstu, dar ir delto , kad daugumos kelniu liemuo zemintas, tai tos pedkelnes islenda, tada reikia butinai ilgoko megstinio, kad pasilenkus nesimatytu, nes vaizdas , tai baisus.
Taigi yr pėdkelnės žemintu liemeniu, labai geras išradimas, žemai galvą lenkiu šaltais žiemos rytais (kurių pernai, tiesą sakant, mažai ir buvo

hm, pernai ne karto neprireike, dzinsus storesnius nesiojau. o siaip tai man nemaiso, nereik uzsitraukt iki pazastu, tai neislis

Na kai man salta tai net tokiu klausimu nekyla
aš šalčmirė, tai vos vėjelis ir pėdkelniuota, kur dingsi

QUOTE(auroryte @ 2008 08 11, 18:03)
As irgi siaubingai nemegstu, dar ir delto , kad daugumos kelniu liemuo zemintas, tai tos pedkelnes islenda, tada reikia butinai ilgoko megstinio, kad pasilenkus nesimatytu, nes vaizdas , tai baisus. As irgi , kiek imanoma, tempiu be pedkelniu, po kelnemis, bet kai jau nuo salcio net slaunu oda melynuoja, pasiurpsta, tai jau nesveika, galima persalti, jau tada apsiaunu pedkelnes. ( nors ir retasi, praeita ziema, kai nesalo, tai turbut nei karto ir neapsiaviau), tai tenka apsiauiti pedkelnes po kelnemis.
Nors pastebejau, kad kartais geriau yra koks storesnes medziagos sijonas, su vilnele, bei daaaug denu pedkelnes, kokio 100 den.,su mikrofibra, kartais geriau sildo nei , kokios ten kelnes ar dzinsai,,kurie atsikise, ir patys, isala, kaip kad cia kazkas paminejo. Nors apskritai ,as esu salcmire...
Čia tai tiesa

pernai kazkaip issiverciau be ju, nes ziema silta buvo, bet siaip kai salta, tai tikrai aviu

pėdkelnes? avit? norėčiau pamatyt, iki šiol maniau kad avimi tik batai
o dėl sijono ir denų - gal tikrai šilta, bet žiemą manęs į sijoną nieks neįkištų. man vien į jį pažiūrėjus šalta. net kelnes pašiltintas mūviu. nors aišku kiekvienam savo

o dėl sijono ir denų - gal tikrai šilta, bet žiemą manęs į sijoną nieks neįkištų. man vien į jį pažiūrėjus šalta. net kelnes pašiltintas mūviu. nors aišku kiekvienam savo

šiaip įdomu - kas čia per stebuklingos pėdkelnės kad traukia kelnes ir dar į apačią? gal kelnės sintetinės?

Kai salta nesioju pedkelnes, o siaip dazniausiai kapronines puskojines. Ziema tikrai nesirenku tiek pazemintu liemeniu kelniu, kad pedkelnes lystu is ju. Nemegstu jokiu kojinyciu ar kojiniu i batus - nebent su kedais