Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gerai mūvėti pėdkelnes po kelnėmis?

As irgi siaubingai nemegstu, dar ir delto , kad daugumos kelniu liemuo zemintas, tai tos pedkelnes islenda, tada reikia butinai ilgoko megstinio, kad pasilenkus nesimatytu, nes vaizdas , tai baisus. As irgi , kiek imanoma, tempiu be pedkelniu, po kelnemis, bet kai jau nuo salcio net slaunu oda melynuoja, pasiurpsta, tai jau nesveika, galima persalti, jau tada apsiaunu pedkelnes. ( nors ir retasi, praeita ziema, kai nesalo, tai turbut nei karto ir neapsiaviau), tai tenka apsiauiti pedkelnes po kelnemis.
Nors pastebejau, kad kartais geriau yra koks storesnes medziagos sijonas, su vilnele, bei daaaug denu pedkelnes, kokio 100 den.,su mikrofibra, kartais geriau sildo nei , kokios ten kelnes ar dzinsai,,kurie atsikise, ir patys, isala, kaip kad cia kazkas paminejo. Nors apskritai ,as esu salcmire...
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2007 08 12, 19:50)
O žiemą jums nešalta g.gif Ar jūs visada ratuotos g.gif

Man nešalta, nors vaikščiot mėgstu... tiesiog batus su kailiuku ilgus nešioju ir šiltas kojinytes bei paltą ilgesnį ir nejaučiu jokio šalčio. O pėdkelnių aš apskritai labai nemėgstu, o jau po kelnėm tai išvis brrrrr.
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2008 08 11, 19:03)
As irgi siaubingai nemegstu, dar ir delto , kad daugumos kelniu liemuo zemintas, tai tos pedkelnes islenda, tada reikia butinai ilgoko megstinio, kad pasilenkus nesimatytu, nes vaizdas , tai baisus.

Taigi yr pėdkelnės žemintu liemeniu, labai geras išradimas, žemai galvą lenkiu šaltais žiemos rytais (kurių pernai, tiesą sakant, mažai ir buvo smile.gif
Atsakyti
hm, pernai ne karto neprireike, dzinsus storesnius nesiojau. o siaip tai man nemaiso, nereik uzsitraukt iki pazastu, tai neislis mirksiukas.gif
Atsakyti
Na kai man salta tai net tokiu klausimu nekyla
Atsakyti
aš šalčmirė, tai vos vėjelis ir pėdkelniuota, kur dingsi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2008 08 11, 18:03)
As irgi siaubingai nemegstu, dar ir delto , kad daugumos kelniu liemuo zemintas, tai tos pedkelnes islenda, tada reikia butinai ilgoko megstinio, kad pasilenkus nesimatytu, nes vaizdas , tai baisus. As irgi , kiek imanoma, tempiu be pedkelniu, po kelnemis, bet kai jau nuo salcio net slaunu oda melynuoja, pasiurpsta, tai jau nesveika, galima persalti, jau tada apsiaunu pedkelnes. ( nors ir retasi, praeita ziema, kai nesalo, tai turbut nei karto ir neapsiaviau), tai tenka apsiauiti pedkelnes po kelnemis.
Nors pastebejau, kad kartais geriau yra koks storesnes medziagos sijonas, su vilnele, bei daaaug denu pedkelnes, kokio 100 den.,su mikrofibra, kartais geriau sildo nei , kokios ten kelnes ar dzinsai,,kurie atsikise, ir patys, isala, kaip kad cia kazkas paminejo. Nors apskritai ,as esu salcmire...

Čia tai tiesa thumbup.gif Pati žiemą daug dažniau, nei vasarą vaikštau storą sijoną (šiek tiek ilgesnį, žemiau kelių) vilkėdama, dar storas pėdkelnes užsimaunu, ilgaauliai, tai tikrai daug šilčiau nei su kelnėm ir pėdkelnėm... thumbup.gif Savo kailiu išbandžius, tai man super. Nors kai keliom merginom pasakiau, kad taip šilčiau, tai keistokai nužvelgė... Reikėtų pačiom išbandyti... O kai labai šalta, tai yra labai labai gražių medvilninių arba vilnonių pėdkelnių pirkt (tik kad jos brangokos), tai super, kaip šildo thumbup.gif
Atsakyti
pernai kazkaip issiverciau be ju, nes ziema silta buvo, bet siaip kai salta, tai tikrai aviu smile.gif
Atsakyti
pėdkelnes? avit? norėčiau pamatyt, iki šiol maniau kad avimi tik batai g.gif
o dėl sijono ir denų - gal tikrai šilta, bet žiemą manęs į sijoną nieks neįkištų. man vien į jį pažiūrėjus šalta. net kelnes pašiltintas mūviu. nors aišku kiekvienam savo rolleyes.gif
Atsakyti
ne, pedkelniu nenesioju po kelnem, nes nepatogu, kelnes traukia prie pedkelniu, tempia i apacia jas. As pries. 4u.gif
Atsakyti
šiaip įdomu - kas čia per stebuklingos pėdkelnės kad traukia kelnes ir dar į apačią? gal kelnės sintetinės? g.gif
Atsakyti
Kai salta nesioju pedkelnes, o siaip dazniausiai kapronines puskojines. Ziema tikrai nesirenku tiek pazemintu liemeniu kelniu, kad pedkelnes lystu is ju. Nemegstu jokiu kojinyciu ar kojiniu i batus - nebent su kedais smile.gif
Atsakyti