manau,kad galima vilkėti pėdkelnes po kelnėmis,bet geriau ne sintetines...natūralios geriau šildo ir sveikiau....
QUOTE(gunko @ 2008 11 13, 09:33)
o as tai tikrai negaliu muveti jokiu pedkelniu po kelnemis nes as nejauciu paskui tu kelniu ar jos nusmuke man, ar i uzpakali ilinde
,as vaikstau kad ir ziema be padkelniu

ir man...prie geriausiu noru...jauciuiosi kapo nesava, jei dar kaskas yra

Jokių pėdkelnių negaliu pakęsti po kelnėm.

Nemėgstu ir aš pedkelnių po kelnėm, darau išimtį tada kai būna tikrai labai šaltą ir žinau kad ilgiau reiks būti lauke, bet šeip tai ne.

anksciau megdavau, dabar tai nebe

QUOTE(Agnytte @ 2008 11 13, 12:35)
Labai labai retai,kai bunu susalusi tai uzsimaunu po dzinsais pedkelnias,bet ne sintetines,o siltas 

seip ziema nesiot dzinsus - prilygsta savizudybei

Manau kad cia siek tiek "mados" reikalas... kai buvau paaugle tai devedavau ir galvos nesukdavau, nes mama liepe, o ir visos taip rengesi
o ir vyrai - vyresnio amziaus apatines kelnes devedavo, o dabar pabandykit tik kuriam bendraamziui pasakyt
o jei rimtai, tai pati nedeviu, nes visur su masina, be to kailinukus renkuosi iki keliu ir ilgus batus , bet vat kai pasiziuriu i per speigus gatveje stypciojancias paneles su dzinsiukais ir trumpute bamba vos dengiancia striukyte, tai jei jos nedevi po apacia nieko, tai galiu pasakyti viena - arba joms truksta proto, arba pagarbos sau

Nemegstu po kelnem ar dzinsu pedkelniu