Kai salta nesioju pedkelnes, o siaip dazniausiai kapronines puskojines. Ziema tikrai nesirenku tiek pazemintu liemeniu kelniu, kad pedkelnes lystu is ju. Nemegstu jokiu kojinyciu ar kojiniu i batus - nebent su kedais
Čia tai bajeris jei kokybiškas su mažai sintetikos....O tai būna ir sintetinių? Kiek žinau džinsai visada medvilnė 100% ar nebent kokie 10% elastano... Gal aš ko nežinau
Beje su džinsais visada labai šalta,tad nešioju storas pedkelnes medvilnines ar bent storas puskojines, ir man labai labai patogu. Plonų pedkelnių pakęst negaliu niežti visą odą ir dar išberia
Visada maniau kad Dievas yra tiesa; dabar žinau kad Tiesa yra Dievas
Čia tai bajeris jei kokybiškas su mažai sintetikos....O tai būna ir sintetinių? Kiek žinau džinsai visada medvilnė 100% ar nebent kokie 10% elastano... Gal aš ko nežinau
Beje su džinsais visada labai šalta,tad nešioju storas pedkelnes medvilnines ar bent storas puskojines, ir man labai labai patogu. Plonų pedkelnių pakęst negaliu niežti visą odą ir dar išberia
Na gal jums nepapuolė susidurti, bet esu mačiusi džinsų, ne tik iš medvilnės, bet vėl gi tai jau galima sakyti gal kad čia ne džinsas. tai geriau ir nesiginčysiu.
Jokių pėdkelniu po jokiom kelnėm niekada!!! Net prie 20 šalčio. Bet čia mano turbūt liga Blogiausiu atveju - prie bridžų nešioju tokias "priklijuojamas".