man ta pati problema ir vyrui irgi.. abiems iaugineja... tai abu einam pedikiura darytis kas menesi, nes tik pediukiriste gerai iskerpa naga... as pati nesigebu, man iskerpa kampus ir neiauga... nebent uztempiu ir reciau nuenu i pedikiura nei iki 2 men. o anksciau budavo pastoviai puliuodavo ir paeit negalejau.. svarbiausia gerai iskirpti. ir tiesiai dar nereiskia gerai, kiekvienam zmogui indvidualiai tinka. man nukerpa kampus ir tada neiauga, tik svarbu laiku nukirpti juos...
na jau daugiau nei menuo raejo, tai vat yra pasidenges nagas kazkokia kieta ir gan stora "plevele", panasiai i nago kietuma beveik. taciau is po nago guolio jau kelis milimetrus islindo tikrasis nagas
. po vasaros turetu puse jo but atauge...
kai deduos basutes, tai ant to pirsto uzsiklijuoju pleistra, kad nesimatytu, nes nlb graziai atrodo

Sveiki
matau tema sena ir populiari.... taip pat turi usita beda nuo mazens taciau mamai kai wis iskirpdavo tai daugmaz praeidavo.. Bet paskutiniu metu gal aspileidau plus siauresni batai padare savo ir.. na pradejo puliuoti abudu nyksciai, skauda prilietus.. nesirystu kazkur kreiptis.. galvojo: poliklinikoj gali prastai padaryt kad bus net blogiau, o privaciai turbut beproto brangiai kainuos :| taip ir kenciu kelis menesius.. Ar bereikalo suku galva?

Turejau as sita beda pries dauk metu,tol kol gerai karpydavau nagus iki mesytes,o paskui kancia budavo,tai pastoviai dabar nagas ilgesnis yra paliekamas,ir problema pamirsta jau gal kokius 8 metus.
as maniau kad niekada neturesiu situ problemu...
manau pas mane tos bedos prasidejo kai pradejau nagucius truputi paaugint, ypac vasara. o juk ne visada su atvirais bateliais ar basutemis vaikstinejam... man po paskutinio stovyklavimo buvo neimanoma prisiliest prie vienos kojos didziojo pirsto. Kadangi pedikiura buvau pasidariusi prie savaite laiko, tai nesinorejo vel eit. tai gavau gera patarima: kiekviena ryta ir vakara darydavausi kalio permaganato voneles (tokias silpnas, vanduo rausvos spalvos), kai skausmas atlego su riestu dildes galu vis valydavau po skaudanciu nagu, kol kazkuri vakara isvaliau, ir ta pacia minute praejo viskas
aisku gal cia ta problema ir nebuvo didele, bet skausmas tai tikrai didelis plius visas pirštas paraudes
aisku dabar mano koju nagai ne itin grazios isvaizdos, nukirpau juos taip be rysio
o visad gaudavau komplimentu pas pedikiurininke kad turiu idealias ******
manau pas mane tos bedos prasidejo kai pradejau nagucius truputi paaugint, ypac vasara. o juk ne visada su atvirais bateliais ar basutemis vaikstinejam... man po paskutinio stovyklavimo buvo neimanoma prisiliest prie vienos kojos didziojo pirsto. Kadangi pedikiura buvau pasidariusi prie savaite laiko, tai nesinorejo vel eit. tai gavau gera patarima: kiekviena ryta ir vakara darydavausi kalio permaganato voneles (tokias silpnas, vanduo rausvos spalvos), kai skausmas atlego su riestu dildes galu vis valydavau po skaudanciu nagu, kol kazkuri vakara isvaliau, ir ta pacia minute praejo viskas

aisku dabar mano koju nagai ne itin grazios isvaizdos, nukirpau juos taip be rysio

QUOTE(tinginuke @ 2009 06 02, 13:50)
man ta pati problema ir vyrui irgi.. abiems iaugineja... tai abu einam pedikiura darytis kas menesi, nes tik pediukiriste gerai iskerpa naga... as pati nesigebu, man iskerpa kampus ir neiauga... nebent uztempiu ir reciau nuenu i pedikiura nei iki 2 men. o anksciau budavo pastoviai puliuodavo ir paeit negalejau.. svarbiausia gerai iskirpti. ir tiesiai dar nereiskia gerai, kiekvienam zmogui indvidualiai tinka. man nukerpa kampus ir tada neiauga, tik svarbu laiku nukirpti juos...
as jau esu rasius kaskada sioje temoje

o isigydziau tai labai paprastai ir savo draugams patariu visiems, kuriem si beda istinka, kolkas visiems pasiteisino: taigi patarsiu ir jums, gal kuriai pades. reikia nusipirkti nagus minskstinanti aliejuka (yra pirkti vaistinese) dabar kazkaip pavadinimas uzkrito, bet vokiskas firma, raudonos pedutes nupiestos

QUOTE(warliuks @ 2009 07 23, 17:21)
Sveiki
matau tema sena ir populiari.... taip pat turi usita beda nuo mazens taciau mamai kai wis iskirpdavo tai daugmaz praeidavo.. Bet paskutiniu metu gal aspileidau plus siauresni batai padare savo ir.. na pradejo puliuoti abudu nyksciai, skauda prilietus.. nesirystu kazkur kreiptis.. galvojo: poliklinikoj gali prastai padaryt kad bus net blogiau, o privaciai turbut beproto brangiai kainuos :| taip ir kenciu kelis menesius.. Ar bereikalo suku galva?

auksciau parasiau savo nuomone, Jusu teise rinkitis

p.s gehvolio firma ta

sveiki,o gal zinot ar cai iauges nagas. man yra kaip du nagai. kai viena nulupi,po juo yra kitas. ir visada atauga tas ant virsaus:( bet neskauda nieko.
Labukas, nezinau ka daryti, gal kuri is jusu zino, ar buvo susidurus. Po keliones kurioje daug vaiksciojau, nusispaudziau koju pirstus, ir didziuju pirstu nagai pradzioj buvo melini, o veliau atsoko, nzn ka db daryti. sako buna kad jie neatauga. o vienas is ju taip vertikaliai atplyso bijau ji pasalinti kad nebutu blogiau.
Nekirpk jie patys nuaugs, bet laukt tai ilgai teks, man batai nagus iki melyniu nuvare kai sugalvojau atostogu metu bare pora savaiciu padirbet, o visa gyvenima dirbu tik sedima darba. Patys patogiausi bekulniai tufliukai per keturias dienas taip nuspaude nykscius, kad nagas numelinavo. Jau praejo virs triju men. o nagas dar neataugo is po odos jau matosi koks cemas lygus ir baltas nagutis auga paskui gumbas ir tas besidalijanis nuspaustas nagas. Is apacios kur tas melynumas tai ten pasirodo ne melyne, o sukresejes kraujas is niekaip nedings kol nagas nenuaugs, jis augdamas stuma ta melinuma ir su dilde issikrapsto sukresejes kraujas toks kaip smelis, taip kad teks dar puse meteliu kentet, apsisarvavus kantrybe tamsiu laku lakuot ir nieko cia nepakeisi.
Itariu, kad ir man iaugineja nagas. Bet paciu slyksciausiu budu. Rankos nykscio nago apacioje dideja toks minkstas mesos gabalas. Jis be galo skaudus. Visa laime, kad baigesi puliavimas, bet vis tiek skauda. Vis maniau, kad tai nagu grybelis, o dabar galvoju, gal tai vis delto nago iaugimas? Ar kam nors taip iauginejo nagas?
Turiu ir as sita beda nuo mazens, vargstu su tais nagu iauginejimais, tai buna ir uzsipuliuoja ir pan, bet kol kas sugebu pati issikarpyt, kad daktaru nereiktu arba dazniau pakerpu kampucius ir viskas.Baisu, kad taip, bet ka padarysi..mama irgi turi tokia pacia beda, tiksliau jaunystej jai labai daznai iauginedavo, tad 2 ar 3 kartus eme naga (vienakart kai nescia su manim, tai ir as paveldejau si "geri"), o nagai tai tikrai jai nekokie ataugo, tai kazkaip visokie nagu nueminejimai jau nuo mazens man siauba kele.