sveikos. vat noriu pasidalint savo ispudziais. pries kokias 3sav uzsigavau kojos didiji naga, atrodo nesmarkiai

, bet vakare kad eme jis man kaisti, pakilo, ir skaudejo, kad negalejau net su kaldra priliest nakti

. ir taip kelias dienas. po to atsirado melyne, maniau nuaugs sau graziai, uzlakuosiu, nesimatys. bet va uzpraeita savaitgali sumasciau pabegiot parke, matyt pasitryne i bata, tai vakare vel eme skaudet... ai galvoju nieko. bet dar po poros dienu ziuriu kazkoks skystis is po nago bega, nusigandau, nulekiau i vaistine, tai sako jei kas bega, tai bet kokiu atveju nueis nagas, tai geriau nueik pas gydytoja

. tai vat pas chirurga tiesiai, sake limfa ten bega, reik nuimt. kita diena nuejau, suleido i pirsta 10ml lidokaino, kas buvo labai skausminga(uz ji reikejo sumoket 20lt), ir nueme man ta naga, tik girdejau, kaip sake kad saknis nago pajuodus, "supuvus". klausiau ar ataugs, sake kad visada atauga, tik jei buna grybelio pazeista, tai ne toks grazus ir lygus, o stai po traumos - toks pat. bet cia prisiskaiciau, kad jei pazeista saknis, tai nebeatauga ir baisiai susinervinau

.
Papildyta:va siandien jau savaite po operacijos, tai gyja graziai, tik su tapkem turiu vaiksciot atvirais galais ir daryt permanganato voneles, bei tept tepalu su antibiotikais.

. tai va kam buvo visa pasaline, per kiek laiko ataugo ir ka daryt kad greiciau ataugtu? ar visa ta laika kol nebuvo nago ta vieta tokia jautri liko?
ir dar kai jum pasalino, tai tas nagas islindo is po odeles, ar po proceduros dar mates koks krastelis nago, nes pas mane tai nieko nesimato, yra tik grioveliai odoje buvusio nago. labai pergyvenu kad neataugs