Įkraunama...
Įkraunama...

Įauginėjantis kojos piršto nagas

Sveikos merginos, pas mane ta pati beda, daznai iauga koju naguciai. Jau daug metu taip. Jau viena karta pasiryzau eit pas chirurga, bet taip ir nedaejau, labai bijojau blush2.gif Na bet jau uzkniso galutinai, vakar pajauciau kad vel iaugineja, tai nubegau pasidaryt pedikiura (na yra tokia manikiuriste, kuri tokiom bedom padeda labai, bendradarbei padejo smile.gif ), tai va, nubegau, pakentejau kol tvarke, nes aisku skaudejo, bet dabar jauciuosi puikiai. Na ji paaiskino kaip reikia taisyklingai kirpti naga, kaip vatyte uzkisti po nagu, kad ji ataugint galima butu ir t.t. Labai patiko ta manikiuriste man, tai uzsirasiau is karto dar kitam kartui, sakiau dabar kuri laika tai reguliariai eisiu, gal metus kokius, vien del nagiuku atauginimo, kad neiaugtu, na o ir grazu kai kojytes sutvarkytos smile.gif
Atsakyti
Mergytes,

man zinokit irgi sakes, jau koki menesi puliuoja pirstas prie nago, kai paciupini, tai toks guzas skausmingas - turbut puliai viduje, vysnevski dedu, voneles verdancio vandens su druska darau ir nieko doh.gif o ryt krikstynos, turiu avet aukstakulnius su atviru priekiu, tai nezinau kaip cia bus.
Siandien vaziuoju pas pazistama vaistininke, gal kokiu antibiotikiniu tepalu, o gal net ir vaistu duos, nes operaciju nenoriu.
Atsakyti
QUOTE(LinetaBlue @ 2009 05 15, 09:23)
Mergytes,

man zinokit irgi sakes, jau koki menesi puliuoja pirstas prie nago, kai paciupini, tai toks guzas skausmingas - turbut puliai viduje, vysnevski dedu, voneles verdancio vandens su druska darau ir nieko  doh.gif  o ryt krikstynos, turiu avet aukstakulnius su atviru priekiu, tai nezinau kaip cia bus.
Siandien vaziuoju pas pazistama vaistininke, gal kokiu antibiotikiniu tepalu, o gal net ir vaistu duos, nes operaciju nenoriu.

Paskaityk temukę, visokių patarimų rasi 4u.gif gal ką sau sėkmingai prisitaikysi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liūtuke: 15 gegužės 2009 - 12:59
QUOTE(liūtuke @ 2009 05 15, 12:59)
Paskaityk temukę, visokių patarimų rasi  4u.gif gal ką sau sėkmingai prisitaikysi

Aciu, butinai pasinaudosiu jusu patarimais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LinetaBlue @ 2009 05 15, 17:13)
Aciu, butinai pasinaudosiu jusu patarimais  4u.gif

Visada prašom smile.gif Sėkmės! 4u.gif
Atsakyti
Mergytes, nu niekaip nepraeina man, jau koki menesi kankinuosi doh.gif nagas neiauges, bet turbut darantis pedikiura isinesiau kazkokia infekcija, buvo labai daug puliu pradzioje, ispego, galvojau viskas jau susitvarke. Dabar gal ir blogai padariau, bet issikirpau naguti ir jis tikrai nera iauges, o paciame pirsto nykstcio mesose jauciasi didziulis guzas ir isokes net, prisiliesti neina prie jo, manau ten zidinys infekcijos. Kas vakara verdanciame vandenyje su negyvosios juros druska mirkau, deduosi nakti vysnevski, o diena ta zalia tepala (nepamenu pavadinomo), gal jau cia antibiotikus pradet gert? Ka man daryt? doh.gif
Atsakyti
KUO GREICIAU VAZIUOK PAS GYD! tikrai patariu.. 4u.gif nieko nelauk ir nesigydik pati nes nepades.. mano vyrui sita problema buvo..irgi bande dar pats gydytis, finale vis tiek operavo, pjove ten biskuti.. gyd lt nedave tai teko dar karta tvarkyt nes VEL iaugo doh.gif verysad.gif eik tik pas normalu gyd.. turi pamokint kaip kirpt ir t.t nes cia kai kuriems yra pastovi problema.. doh.gif negalima apvalint kampu kerpant nagus. Nebijok! Gal tau tik truputi patvarkys ir nereikes nieko daryt.. tik nelauk
Atsakyti
sveikos. vat noriu pasidalint savo ispudziais. pries kokias 3sav uzsigavau kojos didiji naga, atrodo nesmarkiai blush2.gif , bet vakare kad eme jis man kaisti, pakilo, ir skaudejo, kad negalejau net su kaldra priliest nakti unsure.gif . ir taip kelias dienas. po to atsirado melyne, maniau nuaugs sau graziai, uzlakuosiu, nesimatys. bet va uzpraeita savaitgali sumasciau pabegiot parke, matyt pasitryne i bata, tai vakare vel eme skaudet... ai galvoju nieko. bet dar po poros dienu ziuriu kazkoks skystis is po nago bega, nusigandau, nulekiau i vaistine, tai sako jei kas bega, tai bet kokiu atveju nueis nagas, tai geriau nueik pas gydytoja rolleyes.gif . tai vat pas chirurga tiesiai, sake limfa ten bega, reik nuimt. kita diena nuejau, suleido i pirsta 10ml lidokaino, kas buvo labai skausminga(uz ji reikejo sumoket 20lt), ir nueme man ta naga, tik girdejau, kaip sake kad saknis nago pajuodus, "supuvus". klausiau ar ataugs, sake kad visada atauga, tik jei buna grybelio pazeista, tai ne toks grazus ir lygus, o stai po traumos - toks pat. bet cia prisiskaiciau, kad jei pazeista saknis, tai nebeatauga ir baisiai susinervinau verysad.gif .
Papildyta:
va siandien jau savaite po operacijos, tai gyja graziai, tik su tapkem turiu vaiksciot atvirais galais ir daryt permanganato voneles, bei tept tepalu su antibiotikais. rolleyes.gif . tai va kam buvo visa pasaline, per kiek laiko ataugo ir ka daryt kad greiciau ataugtu? ar visa ta laika kol nebuvo nago ta vieta tokia jautri liko?
ir dar kai jum pasalino, tai tas nagas islindo is po odeles, ar po proceduros dar mates koks krastelis nago, nes pas mane tai nieko nesimato, yra tik grioveliai odoje buvusio nago. labai pergyvenu kad neataugs verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 05 20, 20:00)
KUO GREICIAU VAZIUOK PAS GYD! tikrai patariu..  4u.gif nieko nelauk ir nesigydik pati nes nepades.. mano vyrui sita problema buvo..irgi bande dar pats gydytis, finale vis tiek operavo, pjove ten biskuti.. gyd lt nedave tai teko dar karta tvarkyt nes VEL iaugo  doh.gif  verysad.gif eik tik pas normalu gyd.. turi pamokint kaip kirpt ir t.t  nes cia kai kuriems yra pastovi problema..  doh.gif negalima apvalint kampu kerpant nagus. Nebijok! Gal tau tik truputi patvarkys ir nereikes nieko daryt.. tik nelauk

Jezau kaip nenoriu to daryti, t.y. operuotis, juk nei sportuot nei vaiksciot kuri laika normaliai negalesiu doh.gif kolege is darbo irgi primygtinai reikalauja, kad vaziuociau issioperuoti, nezinau, gal dar kokiu vaistu pagerti....
Beje, man pats nagas nėra įaugęs, tiesiog po pedikiuro gal kažkur įsiduriau ar dar kažkas ir pasidarė ta infekcija ir ten giliai giliai, to pulinio net nesimato, tik guzas skaidamas, tai vadinasi pjauti irgi giliai tektu doh.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinetaBlue: 21 gegužės 2009 - 07:22
Nepasakosiu as cia savo istorijos, nes ji panasi kaip ir visu. Vargstu jau gana ilgai. Buvau kazkada ir pas chirurga, ir naga buvo nueme, dabar vel tas pats. Vargau vel stipriai, ir visnevski dejau, ir visa kita, kol nusipirkau BETADINE tepala, ir baigiu viska issigydyt be gydytoju, nes pas juos eit daugiau tikrai nenoriu. Visiems patariu pirma isbandyt ta tepaliuka, ir jei jau sitas nepades, tada-pas gydytojas.
Atsakyti
QUOTE(LinetaBlue @ 2009 05 21, 08:11)
Jezau kaip nenoriu to daryti, t.y. operuotis, juk nei sportuot nei vaiksciot kuri laika normaliai negalesiu  doh.gif 

Operavausi abiejų kojų didžiuosius pirštus, taigi iškart atsikeli, aunies batus ir eini, ir gyveni kaip įprasta g.gif Kaip tai negalėsit vaikščioti? g.gif blink.gif Tik reik po to pleistriukus pasikeist, bet paaiškina viską po 'operacijos'. Mano gyvenime niekas nepasikeitė, tą pačią dieną gyvenau kaip įprasta
Atėjau šlubčiodama, uždegiminiais pirštais, skaudėjo be proto, jau buvau iškamuota, kad nors bliauk. Padarė tą operaciją (pjovė dalį nago ir pridegino kažkokia ten rūgštimi nago gyvuonį, kad jis apmirtų) ir kai pamačiau, kad dingo visas skausmas ir nepatogumas, namo lėkte parlėkiau. Ir nebeskaudėjo niekada ir nebeataugo tie įauginėjantys kraščiukai (nors gyd. perspėjo, kad gali taip nutikti, kad dar kartelį tektų kartot tą 'operaciją').
Operavausi pas S. Špokevičių, Medicinos diagnostikos centre...tiesa tikrai senai jau, bet dabar net nebesigydžiau savamoksliškai ir nevargčiau tiek ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ssimmia @ 2009 05 20, 23:23)
tai va kam buvo visa pasaline, per kiek laiko ataugo ir ka daryt kad greiciau ataugtu? ar visa ta laika kol nebuvo nago ta vieta tokia jautri liko?
ir dar kai jum pasalino, tai tas nagas islindo is po odeles, ar po proceduros dar mates koks krastelis nago, nes pas mane tai nieko nesimato, yra tik grioveliai odoje buvusio nago. labai pergyvenu kad neataugs verysad.gif

Nieko nedaryk schmoll.gif Ataugs mirksiukas.gif
Man buvo taip nuėmė rankos piršto nagą. Jautru ilgai būna ir net praėjo 20 metų, o man tas nagas auga lėčiau ir yra jautresnis nei visi kiti. Pas mane buvo nuimtas visiškai, nebuvo jokio išlindusio nago ir jis niekaip nelindo, kaip mes įsivaizduojame, kad turėtų augti..Tiesiog ta "plėvelė", kuri vietoje nago liko ėmė kietėti nuo 'šaknies', kol visa pasidarė kaip nago kietumo
Atsakyti
QUOTE(Vilmutee-JE @ 2009 05 22, 12:43)
Nepasakosiu as cia savo istorijos, nes ji panasi kaip ir visu. Vargstu jau gana ilgai. Buvau kazkada ir pas chirurga, ir naga buvo nueme, dabar vel tas pats. Vargau vel stipriai, ir visnevski dejau, ir visa kita, kol nusipirkau BETADINE tepala, ir baigiu viska issigydyt be gydytoju, nes pas juos eit daugiau tikrai nenoriu. Visiems patariu pirma isbandyt ta tepaliuka, ir jei jau sitas nepades, tada-pas gydytojas.

Gal gali plačiau kaip tą tepaliuką naudoji?
Atsakyti