Įkraunama...
Įkraunama...

Įauginėjantis kojos piršto nagas

tas dalykas vyksta dažniausiai todėl, kad per trumpai nukerpami nagai (aš čia apie kojų nagus). buvo ir man taip... nesupratau, kas darosi, po kurio laiko piršto galas juoduoti pradėjo, suprask, pūvimo procesas prasidėjo blink.gif o jau skaudėdavo kaip, jei kur netyčia vos vos atsitrenkdavau. tai teko operuot. vėliau jau žinojau ką daryti. nagus vis tiek kirpau trumpai, nes kitaip man neišeidavo, bet vos tik pajusdavau, kad pradeda įauginėti, su žirklutėm užgrebdavau prie tos įauginėjančios vietos ir ištraudavau iš mėsos. dabar to daryti jau nebereik, nes labai trumpai nenukerpu nagų smile.gif
Atsakyti
Kauno ortopediniam, Ia., yra kabinetas kur daro gydomąjį pedikiūrą 4u.gif

Tik nelabai supratau kuo dėtas vaiko nešiojimas ir įaugę nagai? mastau.gif blush2.gif Šiaip yra sakoma,kad kojų nagų kampučių negalima kirpti užapvalintai, nes tik dėl to įauga nagai nono.gif
Atsakyti
QUOTE(erika_vln @ 2007 04 18, 14:27)
as irgi jau vargstu su tais nagais puse metu... chirurgas operavo du kartus ir vel iaugo. skambinau i kosmetologinius kabinetus, tai pasake jau jeigu puliuoja mes nedarome... ir neradau tokio kabineto, kuris darytu... nuejau pas ta pati chirurga, jis sako nzn nieko, kazka murke. supratau, kad kazkas ne taip.... girdejau atsiliepimu, kad baltijos amerikos klinikoje tipo gerai daro, kiti grybo gt. giria, bet ten ir kainos 300 lt. uz tokia operacija.

dabar sedziu ir nzn kur eiti...?

galiu pasidalinti patirtim. man irgi taip buvo, kai laukiausi. Nuo chirurginio peilio išgelbėjo tik laimingas atsitiktinumas. Kaimynė parekomendavo nueiti pas kosmetologę Vaidą, ji dirba Sugiharoj. Ji daro pedikiūrus ir man puikiausiai viską sutvarkė. Tikrai siūlau nueiti Visas pedikiūras ten kainuoja 70 lt, tikrai patars ką tau daryti. sėkmės. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alvydė: 18 balandžio 2007 - 13:40
QUOTE(Alvydė @ 2007 04 18, 15:39)
galiu pasidalinti patirtim. man irgi taip buvo, kai laukiausi. Nuo chirurginio peilio išgelbėjo tik laimingas atsitiktinumas. Kaimynė parekomendavo nueiti pas kosmetologę Vaidą, ji dirba Sugiharoj. Ji daro pedikiūrus ir man puikiausiai viską sutvarkė. Tikrai siūlau nueiti  Visas pedikiūras ten kainuoja 70 lt, tikrai patars ką tau daryti. sėkmės. 4u.gif

as skambinausi i sugichara, bet pasake, jeigu jums puliuoja mes nedarom... eikit i miesto polik-ka... siaip sake kainuotu nuo 150-200 lt. davbar viskas pabrange... g.gif

beje man irgi ta problema atsirado is karto po gimdymo... mzm kodel... ar tai sutapimas... ar tai turi kazka bendro su nestumu ir gimdymu... jau ne pirmai iauga nagai nestumo metu.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(erika_vln @ 2007 04 18, 14:27)
as irgi jau vargstu su tais nagais puse metu... chirurgas operavo du kartus ir vel iaugo. skambinau i kosmetologinius kabinetus, tai pasake jau jeigu puliuoja mes nedarome... ir neradau tokio kabineto, kuris darytu... nuejau pas ta pati chirurga, jis sako nzn nieko, kazka murke. supratau, kad kazkas ne taip.... girdejau atsiliepimu, kad baltijos amerikos klinikoje tipo gerai daro, kiti grybo gt. giria, bet ten ir kainos 300 lt. uz tokia operacija.

dabar sedziu ir nzn kur eiti...?

as ejau i ortepedini (kaune), ten yra manikiuro kabinetas, dirba dvi seseles ir kuo puikiausiai tas problemas sprendzia. pirmas kartas kainavo 30lt, o paskui - po 10lt. pradzioj ejau kas savaite (nes man irgi puliavo, o kosmetologijos kabinetai puliuojanciu nepriima.. doh.gif ), po to kas dvi, dabar - karta per menesi. jos sake, kad daug nesciuju turi arba jau pagimdziusiu: matai, per pilvuka negali gerai nusikirpti nagu, o dar svorio priaugi, tai tie nagiukai del to ir iauga.....
Papildyta:
QUOTE(erika_vln @ 2007 04 18, 15:16)

beje man irgi ta problema atsirado is karto po gimdymo... mzm kodel... ar tai sutapimas... ar tai turi kazka bendro su nestumu ir gimdymu... jau  ne pirmai iauga nagai nestumo metu.... g.gif

daug nestukiu ta problema turi - gi pilvukas neleidzia gerai nusikirpti nagu. tad patarciau geriau darytis pedikiura kosmetologiniam kabinete nestumo pabaigoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erika_vln @ 2007 04 18, 15:16)
as skambinausi i sugichara, bet pasake, jeigu jums puliuoja mes nedarom... eikit i miesto polik-ka... siaip sake kainuotu nuo 150-200 lt. davbar viskas pabrange... g.gif

beje man irgi ta problema atsirado is karto po gimdymo... mzm kodel... ar tai sutapimas... ar tai turi kazka bendro su nestumu ir gimdymu... jau  ne pirmai iauga nagai nestumo metu.... g.gif

sveikos mamos,galiu tik pritarti,kad tai turi bendra reikala su nestumu.po gimdymo man 4kartus nagus operavo,nors nagu karpymo budo tikrai nepakeiciau.man chirurgas sake,kad tai nuo netaisyklingo nagu karpymo ar per siauros avalines.man sitie du variantai tikrai netiko.o dabar visai neseniai internete skaiciau,kad nestumas tam turi ytakos,tai patvirtino mano spejimus.dar nepaninejau,kad paskutini karta operavo man naga kitas chirurgas nei anuos kartus,tai jis mane pamoke kaip isvengti skalpelio.ogi jei tik pajutot skausma ir pamatet pacia pradzia nago iaugimo,reik kisti nedideli gabaleli vatos po naga,paciame kamputyje,na ten kur iauges tas nagas,kad naga nesiliestu su oda ir taip kelis kartus .tada naga labai graziai po truputi ir nuauga tiesiai.problema dingsta ir nieko nekainuoja,bandykit. thumbup.gif
Atsakyti
Aš taip pat buvau susidūrusi su šia problema - tarp kitko po gimdymo ax.gif Eiti pas chirurgus net nesiruošiau. tiesiog supratau, kad kirpau netinkamai nagučius blush2.gif Pirmiausiai , tai kojas mirkiau šiltame vandenyje, dėjau kompresiukus su medetkų tinktūra ir stengiaus pašalinti susikaupusius nešvarumus (pūlius) pažeistoje vietoje. Nagučiams paaugus - juos nukirpau lygiai. Taip juos kerpu iki šiol cool.gif Ir problema išnyko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2007 04 18, 14:36)
Tik nelabai supratau kuo dėtas vaiko nešiojimas ir įaugę nagai? mastau.gif  blush2.gif  Šiaip yra sakoma,kad kojų nagų kampučių negalima kirpti užapvalintai, nes tik dėl to įauga nagai nono.gif

nu neee schmoll.gif savo zuikiui kerpu tik tiesiai ir tikrai ne per trumpai,bet vis iaugineja. Vyrui taip pat yra,ir operacija pas chirurga dare-nepadejo,vel pradejo iauginet doh.gif
Atsakyti
Man ir buvo po vaiko įaugęs nagas vieno piršto,bandžiau pati vis tvarkinėt kol vieną dieną neužpuliavo ir tada reikėjo gydytojų pagalbos.Visą problemą sutvarkė Šiauliuose gyd Karalevičius.Jau po "operacijos" praėjo du metai,bet va smailianosių batukų turiu vengti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gabriele @ 2004 11 26, 19:53)
Turejau ir as ta "dziaugsma" daug metu. Kol buvau nenescia, tai irgi pati namuose issioperuodavau blink.gif Aisku ne visada sekmingai, dazniausiai po to puliuodavo, bet kazkaip issigydydavau, nes baisiai bijojau operacijos. Taciau kai pilvas neleido susilenkti, iaugo tas parazitas nagas ir vel uzpuliavo. Taigi 38 sav. apturejau operacija Raud. kryziuje. Tik deja nesekmingai pavyko, nes nagas vel pradejo iaugineti, tik dabar kazkaip per viduri pirsto sad.gif Tada jau truko kantrybe, be to issigandau, kad nebutu kokio kraujo uzkretimo ir atidarius placiai pinigine nuejau i Baltijos-Amerikos klinika. Turiu pasakyti ir operacija, ir dabartine nago isvaizda thumbup.gif Operacijos kaina irgi "super"  wink.gif  - 190Lt. Bet negaila. Zaizda gijo labai gerai, jokiu komplikaciju. O Raud. kryziuje pasirodo buvo blogai ispjove ir palike atplaisa, kuri ir augo i pirsto vidu mad.gif
Atsiprasau uz toki ilga "traktata", bet kad tema labai artima ir "miela" sirdziai laugh.gif  tongue.gif

QUOTE(Milde @ 2005 05 05, 21:45)
Ir as turejau sita sh...
Du kart polikninikoj operavo- daug kraujo, skausmo ir liko tas pats.Poto ligoninej viena karta, irgi patyriau soka kai poto ispjaustytas ismesinetas pirstas uzpuliavo nes inese infekcija.Vienu metu ciut paeit galejau, vos ziema su slepetem neisejau i svarbu rengini kaip skaudejo.
Kazkas minejo American Baltic clinic.Negailekit babkiu!Bala nemate tu 200lt, bet sutvarkys visam gyvenimui.Jie su tokia rugstim dar pridegina, labai graziai ir gerai sutvarko.As iskart po operacijos galejau ikist koja i batus ir varyt i tusa.Tikrai verta!

o vat man baltijos amerikos klinika nepadejo... dariausi 2 operacijas poliklinikoje ir nesekmingai... trecia bak irgi po dvieju savaiciu supuliavo........ o mokejau jau ne 200 o 300 lt biggrin.gif
Atsakyti
Laba,

As irgi pries savaite pasidariau kojos nago operacija, Baltijos ir Amerikos klinikoj.
Dabar labai dziaugiuosi, bet kas bus po 2 savaiciu nezinau, bet tikiu kad viskas OK. As pravargau 2,5 menesio.
Atsakyti
Aš irgi nuo paauglystės vargdavau su įaugančiu nagu, bet kai pradėjau kirpti nagą tiesiai, o ne lenktai, dar padilinu kapmucius, tai ne karto nebebuvo įaugę. Na jei kokią nepatogią avalynę dėviu ir ilgai, tai gali pradėti skaudėti, parausti. Gal tikrai išeitis pas gerą manikiūrininkę kartą į mėnesį apsilankyti, negu paskui kankintis. Juk visokių nagų būna.
Atsakyti