QUOTE(NakedA @ 2012 04 17, 11:58)
Mane labai sudomino tas HIMALAYA kremas nuo slinkimo

. Gal yra daugiau ji vartojanciu ? Nors siaip manau ,kad tokios priemones taip pat vienoms tinka ,o kitoms kitokios padeda geriau . Kaip sakant nera vienos stebuklingos priemones

Bet mastau ji nusipirkti sestadieni

,mat Eurovaistineje jis kainuoja apie 46 lt ,tai savaitgaliais dar buna 15% akcija ,sake vaistininke
kol gyvenom LT, tai naudojau HIMALAYA produkcija ir galiu pasakyt, kad likau lb patenkinta

pradejau naudoti iki nestumo, naudojau visa nestuma ir plaukai super buvo

nors ir plaukai balinti buvo, bet atrode gerai
o siaip galit pabandyti
http://www.beautypro.../macadamia.html
prisipazinsiu, kad pati nebandziau, bet drauge sake, kad tikrai lb veiksmingos visos priemones
Papildyta:
QUOTE(NakedA @ 2012 04 05, 16:17)
Gal hormonine spirale tuo metu nesiojai

? Arba kitokius hormoninius preparatus ? Nes man tai nuo spirales puse plauku nuslinko ,ir issiemus dar slenka ,tik maziau
ogo..po jusu komentaro dar karta apsvarstysiu nora detis spirale po gimdymo..

siaip plaukais nesiskundziu, bet nenoriu, kad pradetu slinkti daugiau nei reikia.
Papildyta:
o siaip galiu parekomenduoti pusiau namu gamybos plauku kauke. ji atkuriamoji ir mazina slinkima
kiekis skirtas vid ilgio plaukams(iki peciu)
cemeryciu vanduo - 3arb.saukstai
ricinos aliejus - 2arb.saukst
alyvyogiu aliejus - 4arb.saukst
valg.saukstas majonezo
citrinu sultys
vienas kiausinis
isplauti galva sampunu, uzdeti ismaisyta kauke, laikyti ne maziau kaip 1val (as laikydavau 2va

) tada nuplauti su sampunu, galit naudot balzama jei norit, bet man jo nereikedavo. kaukE geriausia naudot minimum 2kart per savaite. cemeryciu vand ir ricinos alieju galit isigyti vaistineje. gyvenancioms uzsienyje bus sunku gauti cemeryciu vand, as asmeniskai veziausi sau is LT.
Papildyta:
QUOTE(felija @ 2012 03 03, 22:41)
kelinta nestumo menesi atsigaudinet pradeda plaukuciai?
na zinokit visoms skirtingai..siulau bandyti kokias priemones, o jei nepades, tai manau beliks tik laukti kada pagimdysit ir viskas atsistatys
pvz man tfu tfu tfu per si nestuma nekyla jokiu problemu su plaukais. gal del plauku priemoniu kurias naudoju, o gal kokia kita priezastis..vitaminu jokiu negeriu.
[url=http://www.kukuzya.ru/

[/url]