Įkraunama...
Įkraunama...

Žioveinis

QUOTE(jolaxus @ 2008 07 11, 09:11)
user posted image

Šitas tai superinis. Reikės man savus rūsy pasidėt žiemai.
Atsakyti
Aš šiemet pasisėjau didžiųjų žioveinių į dėžutę, paskui daigelius pasodinau lauke. Pirkau mišinį, kur įvairių spalvų. Žydi labai gražiai, dideli žiedai, daug įvairių spalvyčių. Gaila, neturiu su kuo nufotkinti.
Atsakyti
Tai štai po dar vienos žiemos noriu eilinį kartą patvirtinti, kad žioveinį galima auginti kaip dagiametį, nes manasis pernai rodytas svyrantis žioveinis vėl sėkmingai peržiemojo thumbup.gif šiendien peržiūrėjau žiemojančias gėles ir atradau, kad manasis žioveinis jau vėl pradeda gyventi, leidžia jaunus ūgliukus. Visą žiemą stovėjo toks, kaip įnešiau, net čežėjo visas nuo sėklų dėžučių. Šiandien apgenėjau, išnešiau į normalią šviesą, paliejau ir pradėsiu žadinti iš miegų.
Štai kaip atrodo pernykštis aukščiau rodytas "grožis" po egzekucijos su sekatoriumi biggrin.gif

user posted image

tiesa, bekarpant pribyrėjo sėkliukių, tai nežinau kiek jos daigios, bet sušlaviau ir pasėjau, negi prapult geram daiktui. blush2.gif Pagalvojau, kad balkonui apželdint gal būtų visai padorus ilgaamžis variantas, nes žioveinis ne toks mėsingas kaip pelargonijos ir daug geriau laikosi per žiemą, sudžiūva toks į stabarus ir nei puvinys koks įsimeta, nei kitos bėdos kimba. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 09 kovo 2009 - 17:00
Žioveinis tikrai sudygs. Turėsit užtektinai savų. O jais papuošit kelmus, vazonus, balkonus. Pamaišysit su kitomis gėlėmis. Aš pernai šalia sodinau kiškiakopūsčius bordo lapais, pelargonijas, lobelijas mėlynas.
Atsakyti
Pasisėjau svyrantį Žioveinį į vazonėlius, jau sudygynėja. Gyvų jų nesu mačius, bet nuotraukoje pasirodė labai gražu.
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2009 03 31, 14:49)
Pasisėjau svyrantį Žioveinį į vazonėlius, jau sudygynėja. Gyvų jų nesu mačius, bet nuotraukoje pasirodė labai gražu.

drinks_cheers.gif bus gražu 4u.gif išbandyta biggrin.gif
mano tos sušluotos ir pasėtos taip pat dygsta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 31 kovo 2009 - 14:55
As pasejau zioveini, gerai sudygo, bet nebenori jie augti... verysad.gif
Atsakyti
Vakar ir aš pasėjau didijį žioveinį miksą įgvairių spalvų.
Žiūrėsiu, kas gausis wub.gif
Atsakyti
pasejau siandien svyranciu ziovainiu mixa pirmakart,labai jau smulkios seklos kazin ar tikrai digs,uzpyliau lengvai.noreciau balkonui,nes jau pabodo pelargonijos o simet dar jos man ir issalo.man ziovainis kaip kazkokia egzotika balkonui atrodo,ar tikrai jis taip gerai auga ir zydi kaip rasot,mano langai i vakarus ar nebus jam saules per daug,o kaip i lietu reaguoja kazin?..
Atsakyti
Aš taip pat šiemet pirmą kartą sėsiu žioveinį ax.gif
Atsakyti
aš šiemet jau nebenešiau į rūsį savojo, bet buvau į didelį bliūdą persodinus, tai ir palikau žiemoti lauke. Žiūrėsiu, gal rasiu pridygusių, nes žioveiniai prisisėja savarankiškai rolleyes.gif vienais metais balkone auginau, tai kitą vasarą apačioj ravėjau, kai pridygo smile.gif
daiveee, vakarinėj pusėj jis turėtų normaliai jaustis, nes pas mane kur aukščiau rodytas tai augo prie pietvakarinio namo kampo, taigi praktšai visiškoj saulės atokaitoj.
Atsakyti
Ar gausiai išdygo? ax.gif
Atsakyti