Įkraunama...
Įkraunama...

Žioveinis

QUOTE(jediara @ 2010 04 11, 22:52)
Ar gausiai išdygo? ax.gif

Siap tai sudygo puse galo,galejo ir gausiau ,bet dabar stovi ir nelabai auga ,gal per salta,nors kambary ant vakarines palanges neturetu but salta,langai gi plastikiniai,net i maisa idejau kad nenusaltu,matyt saules mazai ir sunkiai auga ,kaip manot?ogal kitom geraiu sekas?....
Atsakyti
Šiemet kambaryje daigeliai tikrai kankinasi verysad.gif
Atsakyti
maniškiai labai vargani daigeliai, kaži ar bus kas iš jų verysad.gif
Atsakyti
Aš taip pat prieš kelis metus buvau pasisėjusi, tai dabar kiekvienais metais pridygsta, sėti nebereikia. Tikiuosi ir šiemet sudygs ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lelija R @ 2010 04 18, 13:11)
Aš taip pat prieš kelis metus buvau pasisėjusi, tai dabar kiekvienais metais pridygsta, sėti nebereikia. Tikiuosi ir šiemet sudygs ax.gif

O , kaip būtų gerai thumbup.gif
Atsakyti
Šiemet savaime žioveiniai nesudygo ,bet pasisodinau keletą daigelių ir laukiu žiedų.
Atsakyti
Greitai jau turėtų žydėti ax.gif
Atsakyti
Augantys tarp kardelių ax.gif

user posted image
Atsakyti
Jediara, kokie aukšti ir gražus žioveiniai. thumbup.gif Tikriausiai sėklas parsisiuntėt iš užsienio g.gif
Mano pražydo vienas, bet toks paprastutis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo staselė: 18 liepos 2010 - 18:04
ale ir grazus ziedai tu zioveniu thumbup.gif
Atsakyti
Kokie jie man grazus wub.gif wub.gif Siemet pirma karta auginu, pirkau seklas is Johnons, "Madam buterfly". Pas mane ir jau pradeda zydeti, bet, kad ne tokie dideli ir riebus kaip pas Jediara ax.gif Jediara, gal tresi juos g.gif
Atsakyti
Auginu pirmą kartą, bet šie pilnaviduriai man patiko thumbup.gif Pirkau iš e-sėklos http://www.e-seklos....h...;q=95&iar=1
Atsakyti