Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas naktį nusispardo. Ką darote?

na aš tai apmaunu kelnytes su pėdutėm kur būna, šliauštinukais jas vadina ar kaip g.gif blush2.gif ir nebūna taip baisu, kad ir nusispardo, na bent maniškis tai nesušala schmoll.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
As irgi turejau tokia problema, tai tiesiog netycia radau "Maximoj" vaiku skyriuje tokius segtukus (4Lt) - vienas galas su lipdukais tokiais, tai aplink lovytes krasto virba apsivynioja (cia tinka toms vaikiskoms lovytems, su grotelem), o kitam gale segtukas. Beja, labai gerai laiko! Net nesitikejau, kad bus taip gerai thumbup.gif
Atsakyti
Maniškė irgi iki 2metų nusispardydavo kaldrytę, tai aš ją šaltuoju metų laiku migdydavau šilčiau aprenktą. O nuo 2 metų nenusispardo. Jaučia, kada jai šalta ir karšta. Jei būna kambarį per karšta tai tik tada nusikloja.
Atsakyti
QUOTE(linoo @ 2006 01 27, 19:56)
As irgi turejau tokia problema, tai tiesiog netycia radau "Maximoj" vaiku skyriuje tokius segtukus (4Lt) - vienas galas su lipdukais tokiais, tai aplink lovytes krasto virba apsivynioja (cia tinka toms vaikiskoms lovytems, su grotelem), o kitam gale segtukas. Beja, labai gerai laiko! Net nesitikejau, kad bus taip gerai  thumbup.gif

Jo g.gif pas mus tie segtukai pirma nakti dalim issilakste lotuliukas.gif , o siaip problema ir pas mus, atsizvelgiant i tai , kad naktim namie atsala ir ryte dazniausia vaikas atsibunda ledinem rankom, kad ir kiek kartu as ji klostyciau doh.gif jis pas mane taip pat po visa lovyte makaluojasi ir atsigula ant kaldrytes. Ziema tenka vaika migdyti su dviem megstiniais ir kalgotkem ir dviem kojinytem blink.gif
Atsakyti
kaip ir pas visas , taip ir pas mane ta pati problema - nusispardymas buvo. is pradziu kisau koldrytes krastus po ciuziniu, bet kai jau nelaike tada pasemiau sniuro du galus po koki sprindi ant jo uzveriau toki uzsegima (nezinau kaip jis vadinasi. na jis pavyzdziui naudojamas kelnese arba sijonui susegti virs uztrauktuki toks u formos uzsegimais su dviem ertmemis su siulu prisiuti prie medziagos. na tikiuosi supratot.), tada surisau galus, zodziu padariau 2 apskritimus, tada perliankiau per puse viena gala uzneriau ant kordrytes kamo o su uzsegimu apjuosiau lovytes strypa ir uzsegiau. (na manau supratot nes kitaip nemoku) (tada kai dariau dar nezinojau kad tokiu dalyku nusipirkti galima). ir mums thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif dalykelis. iki kokiu metu, o gal daugiau, nepamenu, visiskai nenusispardydavo. o veliau ismoko islipti, aisku ir jis kaip visi nenoredavo but uzklojamas, bet as nepasiduodavau ir savo pasiekdavau. budavo ir nuogas miegodavo ir viena kart issigandau nakty kad vaiko ner lovelej keliu vyra is sakau vaiko ner ir bijau ranka kist, nes jo lovele virs musu galvos. o pasirodo jis perejes i kita gala ir skersai atsigules, na poto dar daug tokiu fokusu buvo bet neissigazdavau lotuliukas.gif
ir po siai dienai mes miegam su prirista kaldryte, ir jau koki 4 men jei jis islipa tai kai susala pats vel ilipa tiksliau sukisa kojas po koldra. o kartais uzkloju as. o miega aprengtas kaskur nuo puses metu su smelinuku. ziema ilgom rankovem ir kartais kojinem , nes ziurau kaip kambario temperatura, o vasara su trumpom rankovem smelinuku.
Atsakyti
Maniskis taip pat nusispardo, tiksliau atsigula ant kaldros. Todel miega su miegmaisiu. Kas gyvenat Lietuvoj siulyciau pasiziureti kataloguose pvz. OTTO, bet jie ten turbut brangus. As gyvenu Vokietijoj, tai ju cia kiekvienoj parduotuvej rasi, skirtingu fasonu, spalvu, dydziu...
Atsakyti
ir manoji labai nemėgsta būt apklota. Nu tiesiog bėda buvo. Tik apkloji, iškart atsibunda, pradeda muistytis kol nusispardo ir tada miega. Paskui tik nosim šnopuoja - jau šalta. Negalėjau normaliai išsimiegoti. Tai dabar įsupu ją į skarą ir miegam thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(amril @ 2006 02 19, 11:04)
Maniskis taip pat nusispardo, tiksliau atsigula ant kaldros. Todel miega su miegmaisiu. Kas gyvenat Lietuvoj siulyciau pasiziureti kataloguose pvz. OTTO, bet jie ten turbut brangus. As gyvenu Vokietijoj, tai ju cia kiekvienoj parduotuvej rasi, skirtingu fasonu, spalvu, dydziu...

Aš savo mažąjį kartą bandžiau į miegmaišį įkišti, tai kai pradėjo rėkt, nusprendžiau, kad geriau jau apvilksiu kojines, pižamą ir dvi kaldras į lovytę sudėsiu thumbup.gif Nes jokie miegmaišiai jam nepatinka schmoll.gif schmoll.gif Reikia miegoti taip kaip mama ir tete doh.gif
Atsakyti
Mes nuo pat mažens nusispardom.Bandėm miegoti su miegmaišiu,tačiau miegodavo labai neramiai ir isterikuodavo,kad neina nusispardyti.Iš prdžių labai pergyvenau,nes pastoviai rasdavau sušalusi.Dabar net nededu kaldrytės,nes iškart iš po jos išlenda.Plius mažius užsigrūdino,kai jam vėsiau,tai ir miega neprabusdamas,kai tik užkloju muistosi.Namuose ir žiemą laksto basas net po vonios,miega atsiklojęs tik su pižama ir neserga jau metai,net slogos neturėjo. thumbup.gif
Atsakyti
Mano pipiras jau isaugo is tos bedos. Bet buvo laikas, kai miegojo miegmaisyje, po to prie virbu risdavau kaldra su gumom. Sekantis etapas buvo 1.3m - teko grazinti lovele ir miegoti lovelej be grotu. g.gif rupestelis buvo, prie ko ta kaldra priristi. Tai nupirkau pakabas tokias, kurios prisilipdo ir priklijavau ant mediniu lovos krastu, o gumas tada uz ju kabindavau thumbup.gif . Siuo metu kaldros kampus pakisu po pagalve, irgi labai gerai thumbup.gif . Darzeli taip daro maciau, o jai neuzkisu tai pipiras pats kisa biggrin.gif
Bet aktivistams tikriausiai teks miegoti su siltom pizamom, manau tai efektyviausia. Kantrybes mirksiukas.gif praeis.
Atsakyti
manoji taip pat nusisparde bet ja apvilkdavau silta pizama kojinytes ir viskas budavo gerai beto taip pat nesirgo o kai issimaudydavo jai i lovele idedavau savo kaldra tai tada nenusispardydavo
Atsakyti
net nemaniau kad dauguma tokiu kaip mano romukas!!!man vis atrodydavo kad ji per karstai aprengiu kad jis nusikloja doh.gif pradejau nurengyneti- nuemiau kelnytes pizamos-nusikloja doh.gif nuemiau kojinytes-tas pats,aprengiau visai plonyte pizamos virsu-tas pats,maikute-tas pats,na ir stai atsilo-paguldziau su venu pampersu-tai nakti atsikeliu.o jis visas saltas kai ledukas verysad.gif aciu dievui nesusirgo unsure.gif taip ir supratau kad cia ne del to kad jam karsta schmoll.gif tiesiog net nezinau del ko??? doh.gif blogas iprotis doh.gif tai dabar tiesiog dazniau atsikeliu apkloti wub.gif
Atsakyti