Kazhkur skaiciau, kad prisegamos kaldrytes maziukams gali buti pavojingos. Taip lengvai galima palist po kaldryte ir uzdusti.... Mes nusipirkom toki miegmaisi vaikams. Labai geras daiktas. Rankytes laisvos buna, o kojytes niekada nesusala. Nusispardyt neimanoma ir palist po kaldryte nera sansu:)
Mano leliukas nemegsta kai rankytes uzklotos,tai iki puses uzklotas ir tinkamai aprengtas kuo puikiausiai miega,ir man ramus miegelis
.Ryte kai kelia kad pamaitinciau,tik tada nusispardo

mno irgi tuoj pat nusikloja.vasara tai buvo nesalta,o dabar net nzn ka daryt. sakiau,miegmaisi pirksiu ir migdysiu jame.

O mums
jau daug kartu cia minetas miegmaisis: rankytes laisvos, o visa kita niekaip nesusala!

QUOTE(Ugneo @ 2006 10 05, 16:53)
O kur yra pirkti miegmaisiuku? As niekur nerandu Lietuvoj.
na ju yra pirkti ir cia skelbimu lentoje, skelbiu.lt puslapyje ir parduotuvese

yra ir maziukams:

arba toks galima užtraukti klynuką ir naudoti kaip miegmaišį arba užtraukti atskirai kojytes ir naudoti kaip kombinezoną, cia mamytes apie toki snekejo

ir dar prierasas internetiniam ju puslapyje: Prekės pristatymas gali užtrukti iki 3 mėnesių.

Mes visada vienu pleduku siltu apklojame o kita uzdedame ir soniukus po ciuzinuku pakisame,taip nenusispardo
o ir pizama silta tai nera baisu kol kas,ziem jauciu gerai butu muiegmasisis bet dar nzn ar veta moket 200 .. reikes gal paciai ka nors pasiuti

Tik va, kad ne visiems vaikams tas miegmaisiukas patinka
Mano vyresnelis puikiai su juo ismiega, o mazajai kazko nepatinka, -nors vietos jame yra, bet gal vistiek kazkiek varzo judesius

As ir bijojau kad dukryte nemiegos miegmaisiuke
tai cia skelbimuose nusipirkau pigesni ir isbandziau
tfu tfu miega ir maziau po lovyte marsiruoja
kolkas tai labai patenkinta
dabar belieka susirasti silta miegmaisiuka ziemai, nes 200 lt. moketi uz ji man atrodo daugoka

nezinau is kur jus traukiat tokias kainas
as miegmaisi praitais metais pirkau parodoje "Vaiku salis" uz ~45-50lt lietuviska korlejos gamybos
ir tinka nuo puses iki 3 metu
tik maniske nelabai ramiai miega negaliu jai to miegmaisio vilkti nes stodmasi gali griuti
jei kam reikia mamytes parasykit az ruosiuosi saviski parduoti

mano vaika tai be sansu uzkloti aplamai, gal kad jau beveik 5 metu, tai jaucia kas bus... Tik paimu kaldra uzkolti, o jis jau kelia kojas i virsu kad neuzkolciau.
tai dabar taip jau nebesistengiu vaikstineti ir klostyti. Apmaunu pizama kojines ir viskas, nors ir del tu reikia kovoti. Paprasciausiai jis nemegsta silumos.geriau isimiega kai jam nekarsta. Pagalvokit kai jums silta irgi neapsikamsot saves, tai su vaikais taip pat. Aisku mazesni vaikai isimtis jie nevalingai greiciausiai nusispardo.
tai dabar taip jau nebesistengiu vaikstineti ir klostyti. Apmaunu pizama kojines ir viskas, nors ir del tu reikia kovoti. Paprasciausiai jis nemegsta silumos.geriau isimiega kai jam nekarsta. Pagalvokit kai jums silta irgi neapsikamsot saves, tai su vaikais taip pat. Aisku mazesni vaikai isimtis jie nevalingai greiciausiai nusispardo.