Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas naktį nusispardo. Ką darote?

Kazhkur skaiciau, kad prisegamos kaldrytes maziukams gali buti pavojingos. Taip lengvai galima palist po kaldryte ir uzdusti.... Mes nusipirkom toki miegmaisi vaikams. Labai geras daiktas. Rankytes laisvos buna, o kojytes niekada nesusala. Nusispardyt neimanoma ir palist po kaldryte nera sansu:)
Atsakyti
Mano leliukas nemegsta kai rankytes uzklotos,tai iki puses uzklotas ir tinkamai aprengtas kuo puikiausiai miega,ir man ramus miegelis thumbup.gif .Ryte kai kelia kad pamaitinciau,tik tada nusispardo biggrin.gif
Atsakyti
mno irgi tuoj pat nusikloja.vasara tai buvo nesalta,o dabar net nzn ka daryt. sakiau,miegmaisi pirksiu ir migdysiu jame. g.gif
Atsakyti
O mums thumbup.gif jau daug kartu cia minetas miegmaisis: rankytes laisvos, o visa kita niekaip nesusala! thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugneo @ 2006 10 05, 16:53)
O kur yra pirkti miegmaisiuku? As niekur nerandu Lietuvoj.

na ju yra pirkti ir cia skelbimu lentoje, skelbiu.lt puslapyje ir parduotuvese ax.gif bet parduotuvese kainos doh.gif va pvz.:user posted image kainuoja tindi rindi parduotuveje 291 lt. blink.gif
yra ir maziukams: user posted image 259 lt.
arba toks galima užtraukti klynuką ir naudoti kaip miegmaišį arba užtraukti atskirai kojytes ir naudoti kaip kombinezoną, cia mamytes apie toki snekejo
user posted image
ir dar prierasas internetiniam ju puslapyje: Prekės pristatymas gali užtrukti iki 3 mėnesių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 05 spalio 2006 - 19:04
blink.gif na ir kaineles! Zinoma, labai grazus miegmaisiukai, tiesiog prabangus! smile.gif Mes turime kur kas paprastesni varianta(tiesa, ji mums parveze is Vokietijos), toki miegmaisi nagingesnes mamos galetu pasisiuti ir pacios ax.gif Tipo prailginta maikute - maisiukas su uztrauktuku priekyje ir tiek rolleyes.gif
Atsakyti
o as pati buvau prisiuvus raistelius prie kaldrytes ir pririsdavau prie lovytes. Taciau vistiek keldavausi nakti paziureti, ar nenusisparde... ax.gif
Atsakyti
Mes visada vienu pleduku siltu apklojame o kita uzdedame ir soniukus po ciuzinuku pakisame,taip nenusispardo bigsmile.gif o ir pizama silta tai nera baisu kol kas,ziem jauciu gerai butu muiegmasisis bet dar nzn ar veta moket 200 .. reikes gal paciai ka nors pasiuti rolleyes.gif
Atsakyti
Tik va, kad ne visiems vaikams tas miegmaisiukas patinka schmoll.gif Mano vyresnelis puikiai su juo ismiega, o mazajai kazko nepatinka, -nors vietos jame yra, bet gal vistiek kazkiek varzo judesius g.gif
Atsakyti
As ir bijojau kad dukryte nemiegos miegmaisiuke ax.gif tai cia skelbimuose nusipirkau pigesni ir isbandziau biggrin.gif tfu tfu miega ir maziau po lovyte marsiruoja biggrin.gif kolkas tai labai patenkinta thumbup.gif dabar belieka susirasti silta miegmaisiuka ziemai, nes 200 lt. moketi uz ji man atrodo daugoka g.gif
Atsakyti
nezinau is kur jus traukiat tokias kainas blink.gif as miegmaisi praitais metais pirkau parodoje "Vaiku salis" uz ~45-50lt lietuviska korlejos gamybos thumbup.gif ir tinka nuo puses iki 3 metu ax.gif tik maniske nelabai ramiai miega negaliu jai to miegmaisio vilkti nes stodmasi gali griuti doh.gif jei kam reikia mamytes parasykit az ruosiuosi saviski parduoti ax.gif blush2.gif
Atsakyti
mano vaika tai be sansu uzkloti aplamai, gal kad jau beveik 5 metu, tai jaucia kas bus... Tik paimu kaldra uzkolti, o jis jau kelia kojas i virsu kad neuzkolciau.
tai dabar taip jau nebesistengiu vaikstineti ir klostyti. Apmaunu pizama kojines ir viskas, nors ir del tu reikia kovoti. Paprasciausiai jis nemegsta silumos.geriau isimiega kai jam nekarsta. Pagalvokit kai jums silta irgi neapsikamsot saves, tai su vaikais taip pat. Aisku mazesni vaikai isimtis jie nevalingai greiciausiai nusispardo.
Atsakyti