Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas naktį nusispardo. Ką darote?

turbut visi vaikai nemegsta buti apklostyti,maniskis airg daznokai nusispardo,bet tik iki puses smile.gif manau,kad vaiku karaujo apytaka yra daug greitesne nei musu,todel jiems silciau ir uztat nusispardo. musu zuikis,jei silta nusispardo iki puses ir miega ramiausiai,buna siltutis,o jei tikrai vesu,tada kai susala,pradeda zirsti,atsikeliu,apkloju iur daugiau ta nakti nenusispardo biggrin.gif
Atsakyti
As kiek saviske beuzklociau ji po keliu minuciu nusispardo... Bandem viska... doh.gif Ir kamsyti, ir risti antklodes kampus, ir pizamas... Ir kojines... Galu gale nusispjoviau blush2.gif Dabar kai vasara miega is viso tik su pampersu. Ir nei kokia liga, nei koks verksmas nakti... g.gif
Atsakyti
Mano grybukui jau greitai trys, o miegam vis dar su miegmaišiu ir jis nešala (tokiais orais kaip dabar nešyla) ir mama ramiai miega. Turiu kažkur lekalus, jei ka domina rašykit, man tai nerealus dalykas ir močiutė pripažino, kad tai paprastas dalykas, o kažkodėl man jo nesugalvojo pasiūti. doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
nematau problemos. vaikui karshta, tai ir nusikloja... pirmagimi bandzhiau kamshyt, bet niekas nepadejo ir numojau ranka. jis labai greitai ishmoko uzhsikloti pats, jei pasidarydavo shalta.
mano mazhasis iki pusantru metu miegojo su manim - todel niekada neshalo, o dabar miega taip kaip jam patinka - pats nusprendzhia, ar reikia pizhamos ir antklodes. nera dar taip buve, kad shaltu metu miegotu nusiklojes. o kai shilta - kam ta antklode...
Atsakyti
QUOTE(merepopins @ 2004 09 26, 15:08)
Sveikos. Šiąnakt visai trūko kantrybė. Bute šildymas neįjungtas, virtuvėje dar langą pravėriau, kad gryno oro įeitų, tai visai vėsoka. Nežinau, kiek kartų kėliausi vis savo sūnelį apkloti -- miegodamas nusispardo ir guli sau ant anklodės visas atvėsęs. O nosis ir taip bėga g.gif

Nesinori nakčiai storiausiai privilkti -- juk ir suaugusiems negera, kai judesiai suvaržyti, dabar dar mano 1.9 metų pilietis miega su pižama ilgom rankovėm. Bet kažką daryti reikės. Juk kai šildymą įjungs, langą norėsis praverti dry.gif

Man mažai tai mama kampelius antklodės prie lovytės virbų guma pririšdavo. Gal reikės pabandyti. O gal kas geriau ir efektyviau šią problemą išsprendė?Iš anksto ačiū už patarimus

Ko gero, nieko čia nesugalvosi geriau kaip šilta pižama. *****, visą vasarą pramiegojo mano vaikis plikas. Iš pradžių dar paklode klojosi, o po to iš vis plikas.
O langą tai norisi praverti nakčiai unsure.gif
Apvelkam pižamą. Jaučiu, reiks ir kojines mauti... A ką daryt doh.gif Į miegmaišį jį tai tik po narkoze galėčiau įkišt. O jau pamato savo antklodę artėjant, tai riksmas ant viso rajono tongue.gif
Atsakyti
Jo smile.gif Sita problemeles irmus kankina,nors mano kleckutis dar mazas,bet vos pajutes ,kad apklojau is kart ima kojom duotis,nevisada gali ir suziuret,o ziu nakti jau atsiklojus,rankos susale g.gif Nors yra apsaugeles aplink lovyte,bet ji kazkaip isigudrina kojikes per virbus iskisti g.gif Reiks ir man kazka daryti...
Atsakyti
pas mus irgi tas pats nakti nusispardo:oh as vienintele iseiti radau tik pyzama deti, daugiau nieko neisivaizduoju ka galima daryti g.gif
Atsakyti
Mano mažoji ir nusispardo doh.gif labai nemėgsta kaip šilta.Nakti atsikeli visa šalta kaip ledukas.Tik užkloji ji kojas į viršu..... gal veliau išaugs g.gif
Atsakyti
Manoji irgi nusispardo,bet susalti nespeja nes keliasi kokia 20 kart per nakti,tai as ir klostineju ja lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele25 @ 2006 09 26, 22:30)
Manoji irgi nusispardo,bet susalti nespeja nes keliasi kokia 20 kart per nakti,tai as ir klostineju ja lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

oi pavydziu tau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tiek kartu per nakti keltis, as irgi kai atsikeliu uzkloju, buna,kad irgi keliuosi kelis kartus per nakti tai ta nakti ir atsikelia nespejas susalti lotuliukas.gif , bet jei mama kietai miega tai vaikas saltom rankelem atsikelia is ryto :lotuliukas
Atsakyti
Mes irgi spardėmės beprotiškai, kol įsigijom puikiu pataliukus - kaldrytė prisisega prie paklodės su apsaugėlėm - mums tai didžiulis išsigelbėjimas - vaikiukas spardosi, sukasi, o kaldrytė vietoje thumbup.gif
Pas mus prisisega su užtrauktukais (į kitą pusę, kad nebūtų prie veiduko, bet mačiau yra ir su sagutėm ir gumytėm smile.gif irgi turėtų būti gerai smile.gif
Atsakyti
Apvelku pizama ir tegul sau spardosi, ne lauke gi miega tongue.gif
Atsakyti