Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas naktį nusispardo. Ką darote?

QUOTE(titulka14 @ 2007 10 29, 12:59)
musu berniukas ir megsta nusispardyti beveik kiekviena naktele tai mes apsirengiam truputi silciau ir problemeles ner  4u.gif

Mes lygiai taippat, kadangi miegmaisio nepripazinom tai dabnar tiesiog siltesne pizamyte dedam... O kadangi dabar jau paugejom tai ir pats pastebejau, kad ieskosi kaldrytes ir uzsikloja arba per miegus praso, kad uzklociau pradeda kartoti kayte kayte tai jau suprantam, kad kaldrytes reikia biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai aju kelias naktis, atrodau neblogą būdą, kad nenusiklotų - su kaspinu pririšu kladrytės kampus prie lovytės grotelių thumbup.gif Tai kol kas dar neatrado būdo, kaip išsikapstyti cool.gif
Atsakyti
Aš migdau su pėdkelnėm, nes manoji miega tai doh.gif . Jau kai reikia užmigusią užklot, tai taip atsargiai, taip iš lėto..... jei tik pajunta - iškelia kojas vos ne iki lubų ir spiria tongue.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rimvyda1 @ 2007 10 31, 10:50)
Mes lygiai taippat, kadangi miegmaisio nepripazinom tai dabnar tiesiog siltesne pizamyte dedam... O kadangi dabar jau paugejom tai ir pats pastebejau, kad ieskosi kaldrytes ir uzsikloja arba per miegus praso, kad uzklociau pradeda kartoti kayte kayte tai jau suprantam, kad kaldrytes reikia biggrin.gif

Pilnai pritariu - truputį šilčiau aprengiam, o paskui, keik pamatau nusispardžiusią - tiek apkloju wink.gif
Atsakyti
QUOTE(rimvyda1 @ 2007 10 31, 08:50)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Miegam su šiltesne pižamyte,o kai prabudusi pamatau,kad nusispardžius miega,tai užkloju... rolleyes.gif
Šiaip nėra mėgėja nusispardyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Šypsenėlė24 @ 2007 10 31, 11:02)
Aš tai aju kelias naktis, atrodau neblogą būdą, kad nenusiklotų - su kaspinu pririšu kladrytės kampus prie lovytės grotelių  thumbup.gif Tai kol kas dar neatrado būdo, kaip išsikapstyti  cool.gif

Aš irgi taip darydavau thumbup.gif Kažkaip nežinojau apie miegmaišius g.gif Dabar laukiuosi antro leliaus,tai gal kaip nors bandysim pratintis prie miegmaišio mirksiukas.gif
Atsakyti
rengiu stora pizama..
Atsakyti
Mes irgi naudojam miegmaišiuką - liuks daiktas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramuniokas: 13 lapkričio 2007 - 14:33
QUOTE(vaivos juosta @ 2007 11 06, 19:48)
Aš migdau su pėdkelnėm, nes manoji miega tai  doh.gif . Jau kai reikia užmigusią užklot, tai taip atsargiai, taip iš lėto..... jei tik pajunta - iškelia kojas vos ne iki lubų ir spiria  tongue.gif  doh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kol mazi buvo naudojom miegmaisius thumbup.gif
Atsakyti
viską išbandžiau- rišau kaldrytę, miegojom su pėdkelnėm, su kojinytėm , vienu žodžiu nieko gero, nes manoji ne tik, kad nusispardo, bey išvis labai juda po lovytę miegodama, ritinėjasi, kilnoja kojas, arnkas. Neramiai labai miega 4u.gif

išeitį radau- bodžiukai su ilgom rankovėm ir kojytėm thumbup.gif dabar nebijau ir aš miegoti, nes tai visada baimė, kad atsikelsiu ir rasiu sušalusią....nes juk apmaudavau kojinytes ir per miegus jas nusimaudavo doh.gif

miegmaišiukas tiko iki kokių 6 mėn tiktai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ankstikėlė: 16 lapkričio 2007 - 13:23