Pirmas vaikas spardydavosi lygiai taip pat, vargdavau, keldavausi nakti uzkloti, o besilaukdama antrosios gavau dovanu specialu miegmaisi skirta tokiem spardukam, negaliu atsidziaugti, dabar kiekviena nakti miegu ramiai, zinau kad tikrai nesusals.
QUOTE(laumar @ 2007 09 18, 14:33)
Pirmas vaikas spardydavosi lygiai taip pat, vargdavau, keldavausi nakti uzkloti, o besilaukdama antrosios gavau dovanu specialu miegmaisi skirta tokiem spardukam, negaliu atsidziaugti, dabar kiekviena nakti miegu ramiai, zinau kad tikrai nesusals.
Turim du miegmaišius,vieną plonesnį bei šiltesnį,tai pagal situaciją ir dedu vaiką

na mums kol kas nekilo tokiu problemu,ziuresim kaip veliau bus.
o kaip vaikas gali pamiegoti miegmaisyje?ar jam uztenka vietos tenai pvz. kojytes isskiesti ir t.t. ar nesuvarzytas jis tenai?ir kur pirkote?

QUOTE(Viktorijaaaaa @ 2007 09 18, 23:14)
na mums kol kas nekilo tokiu problemu,ziuresim kaip veliau bus.
o kaip vaikas gali pamiegoti miegmaisyje?ar jam uztenka vietos tenai pvz. kojytes isskiesti ir t.t. ar nesuvarzytas jis tenai?ir kur pirkote?

SVEIKOS,MIEGMAISIU TURETU BUTRI PIRKTI VAIKU PARDUOTUVESE,MES IRGI 2 TURIME,GAVOME DOVANU,DRAUGE IS ......PARVEZE.TIKRAI GERAS DALYKAS,JIE YRA PLATUS IR VAIKO JUDESIU NEVARZO,KIEK ZINAU YRA IKI 1,20METRO.NA KITI IKI 4METUKU GALI JAME MIEGOTI,AR DAR DIDESNI.KARTA VYRAS NEYVILKO I MIEGMAISI,TAI NAKTI KELIUSI,APKLOTI,O RYTE MAZE RADAU KAMPUTYJE SUSIRIETUSIA,SUSALUSIA.TAI DABAR IR TETIS NIEKADA NEPAMIRSTA IRENGTI I MIEGMAISI...p.s>esu ir labdariuskese maciusi visai fainu
manoji irgi nusispardydavo, bet jei pasidarydavo tikrai šalta, tai prabusdavo ir tuomet ją vėl apklodavau. Pastebiu, kad ir mažiukas lygiai taip pat - jei kartais nuspiria antklodę ir pasidaro per vėsu, pradeda niurnėti, todėl kažin ar peršaltų kada - nebent aš miegočiau kitame kambaryje. O vėliau vaikas išmoksta pats apsikloti. Ir aprengiu visada su pižama. O miegmaišiai dukrai neprilipo - kažkaip susierzindavo visuomet, nes labai judri, jai trukdydavo, nors man iš šalies atrodydavo, jog viskas gerai, ir dydis tinkamas.
Kai Armandas miegojo dar mūsų kambary, tai kažkaip pastebėdavau naktį besispardantį, užklodavau, bet kai 7mėn persikėlė į savo kambarį tai iki šiol miega su miegmaišiu 
Man tai labai praktiškas daiktas.

Man tai labai praktiškas daiktas.
Mums mociute patare viena antklodes kampa (ta,kur prie galvytes) priristi prie lovytes. Pasitvirtino

Mes turim tokia kaldryte, kurios mazius kolkas nemoka nusispardyti

Mes ir galvojam, kad gal ziemai reiketu nusipirkti toki miegmaisiuka, tik kad musu mazoji labai toks vartaliukas. Uzmiega vienoj vietoj, kai atsikelia jau ziurek galvyte ten, kur is vakaro buvo kojytes, kazin ar butu jai patogu taip vartytis
Kolkas su kaldrute miegam, nusispardo, bet ji kolkas nakti keliasi atsigerti tai visada uzkloju, kazkaip nesudaro sunkumu.

Mano nuo 5 mėnesių nusispardo
paguldau vienur randu kitur, ryte būna rankos pašalusios, bet kažkaip nemąstau dėti nei į miegmaišius, nei rišti kaldrą, kartą pabandžiau tai spiegė visą valandą, pagalvojau tegul jau miega kaip nori tada

na, siais laikais yra tikrai puikus miegmaisiukai ivairiu dydziu vaikams. Jau toki viena isigijome.