mano irgi nusiklodavo.Paguldyta uistosi,sukasi,blaskosi,slenka.Pastebejau,kad jei paguldau taip kad galva butu prie pat lovytes krasto(kad negaletu aukslyn sliauzt),tai mano panele miega ir nenusikloja.
aš tai pririšu raištelius prie kaldrytės šonų ir viskas būna gerai
bet būna matau kad tikrai būna per karšta vaikui tai tada nerišu bet čia kai buvo visiškai mažiukas o dabar kai paaugo nerišu būna kad pats užsikloja būna kad nusispardęs pramiega bet tikrai nėra baisu nes bute šilta

Sveikos mamos, turim ir mes ta problema naktimis. Visada nususpado ir as visada aprengiu silta pizama, vilnones kojines ir kai tik prabundu visada atsikeliu apkloti. Butu gerai kad galeciau priristi kaldrytes kampus bet mano pupa miega normalioje suaugusiuju lovoje(na savo kambari turi su didele lova o ne lovyte) O gal zinote kaip as galeciau pritvirtinti savo mazes kaldryte? Ir dar, kur jus pirkote tuos miegmaisiukus savo vaikuciams?
pažystama problema, jinai ir pas mus yra
, pradžioje labai nerimavau, bet dabar pripratau, nakčiai apmaunu pėdkelnes (nes kojines nusimauna) ir šiltesnį bodiką,iki žiemos to pakakdavo, atvėsus - nupirkom šildoma pakldę, tai iek ramiau,nebesušala

miega su specialiu miegmaisiu

Aš aprengiu šiltą pižamytę - ir man ramu.