Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas naktį nusispardo. Ką darote?

mano irgi nusiklodavo.Paguldyta uistosi,sukasi,blaskosi,slenka.Pastebejau,kad jei paguldau taip kad galva butu prie pat lovytes krasto(kad negaletu aukslyn sliauzt),tai mano panele miega ir nenusikloja.
Atsakyti
aš tai pririšu raištelius prie kaldrytės šonų ir viskas būna gerai thumbup.gif bet būna matau kad tikrai būna per karšta vaikui tai tada nerišu bet čia kai buvo visiškai mažiukas o dabar kai paaugo nerišu būna kad pats užsikloja būna kad nusispardęs pramiega bet tikrai nėra baisu nes bute šilta mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamos, turim ir mes ta problema naktimis. Visada nususpado ir as visada aprengiu silta pizama, vilnones kojines ir kai tik prabundu visada atsikeliu apkloti. Butu gerai kad galeciau priristi kaldrytes kampus bet mano pupa miega normalioje suaugusiuju lovoje(na savo kambari turi su didele lova o ne lovyte) O gal zinote kaip as galeciau pritvirtinti savo mazes kaldryte? Ir dar, kur jus pirkote tuos miegmaisiukus savo vaikuciams?
Atsakyti
pažystama problema, jinai ir pas mus yra verysad.gif , pradžioje labai nerimavau, bet dabar pripratau, nakčiai apmaunu pėdkelnes (nes kojines nusimauna) ir šiltesnį bodiką,iki žiemos to pakakdavo, atvėsus - nupirkom šildoma pakldę, tai iek ramiau,nebesušala mirksiukas.gif
Atsakyti
Kol kas miegam visa siema vienoj lovoj ir bedos nematom smile.gif Vis apklostau smile.gif Reikes kazkada, aisku, nukirpti ta bambagysle ir keliauti mazei i savo lova - ajajai, kaip man skaudes doh.gif
Atsakyti
miega su specialiu miegmaisiu thumbup.gif
Atsakyti
Specialus miegmaisiai tikras issigelbejimas!!!Dabar,ziemos sezonu turim nusipirke siltu,su rankovemis pora miegmaisiu,vasarai plonu,be rankoviu.Nebaisu,kad vaikas nusiklos,tikrai geras isradimass thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(violete @ 2008 01 17, 21:22)
miega su specialiu miegmaisiu  thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
pas mus ir yra tokia problema kai tik prabundu uzkloju bet ji prabunda ir vel atsikloja doh.gif
Atsakyti
Pižama+kojinės ir keli atsikėlimai kas naktį užklot doh.gif Kaldrą rišt bijau,dar palįs ir uždus unsure.gif Nes labai malasi miegodamas. O miegmaišis gal ir gerai,bet turbūt reikėjo pratint nuo mažumės,nes jei dabar įkiščiau,tai būtų skandalas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meida: 18 sausio 2008 - 18:43
Aš aprengiu šiltą pižamytę - ir man ramu. mirksiukas.gif
Atsakyti
geriausia tai miegmaišiukas 4u.gif
Atsakyti