Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas naktį nusispardo. Ką darote?

Visą šaltąjį sezoną miegojom miegmaišiuke. Bet dabar miegoti jame jau per karšta, o be jo vėsoka, kai nusispardo antklodę. Taip ir strikinėju naktim, klostau doh.gif
Atsakyti
aprengiu pizama ir kai nusispardo tai netiek susala o beto dabar jau oras siltas tai ir nepamiega jie tai tuoj nusispardo dar nespeja net uzmigti biggrin.gif
Atsakyti
nusispardo ir prabunda.. puse nakties dirbu doh.gif
Atsakyti
Mūsiškė net savo lovelėje beveik nemiega - max 2 val.

O mūsų lovoje tai nusispardo. Jei nepavyksta, tai skersa pasisuka - galvytę įremia man, o pėdutes tėtukui į nosį.
Tai irgi migdom su šilta pižamuke ir kojinytėm...
Atsakyti
rengiu pyzama, tai niekad jo net nekloju,nes po 10min visvien nusispardytu doh.gif
Atsakyti
miegam vienoje lovoje, tai jis megsta skersai miegoti arba aukstyn kojos, Taigi, daznaiusiai jos buna nuogos. Bet dabar silta, tai neklostau specialiai, bet jei prabunda, tai visuomet stengiuosi paguldyti normaliai ir apkloti.
Atsakyti
kiek bekločiau, visada nusispardo. ir kažkokiu būdu neperšąla.
Atsakyti
biggrin.gif mes irgi jau trejus metus miegam be antklodės, kadangi stipriai miegu pati, tai tik paryčiais apkloju blush2.gif Žiemai turime šiltą pižamytę, kojines ir nebaisūs jokie šalčiai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eaglute @ 2008 07 02, 23:46)
biggrin.gif mes irgi jau trejus metus miegam be antklodės, kadangi stipriai miegu pati, tai tik paryčiais apkloju  blush2.gif Žiemai turime šiltą pižamytę, kojines ir nebaisūs jokie šalčiai  lotuliukas.gif

Visiškai sutinku. Juk kai ir mums būna šilta - nusiklojame, tik va, mūsų niekas neapkloja, reikia patiems.
Atsakyti
Mūsų kinderiui 3 metai ir kazkaip priprato miegoti nusiklojęs.. Man pačiam kartais vėsu būna, o jis miega sau laimingas. Iš to seka laaabai retas ir beveik pamirštas dalykas - ligos. Gal tada ir verta taip grūdinti. Aišku, pižama visad užvilkta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(schmitas @ 2008 07 03, 00:37)
Mūsų kinderiui 3 metai ir kazkaip priprato miegoti nusiklojęs.. Man pačiam kartais vėsu būna, o jis miega sau laimingas. Iš to seka laaabai retas ir beveik pamirštas dalykas - ligos. Gal tada ir verta taip grūdinti. Aišku, pižama visad užvilkta bigsmile.gif

dekui uz patarima
Atsakyti
Mano mergina ir nemiega uzsiklojusi, pavargau nakti po n kartu sokineti ir uzkloti, o galiausiai budavo taip kad tik uzkloji ir ji prabunda po 5 min.Tai dabar miega be jokios koldros ar anklodes, tiesiog silciau aprengiu, jei reikia ir kojinytes uzmaunu, jei naktis vesi.Kai ateis laikas jauciu ir pati ji koldra pamils, o dabar per prievarta negrudu.Ir miegam kuo puikiausiai tiek ji tiek as.O ligos tikrai ne taip daznai kimba nes uzsigrudina.
O dabar dar ir vasara po pievas basa pavaiksto...
Atsakyti