Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas naktį nusispardo. Ką darote?

nieko nedarau. leidziu miegoti, kaip jiems patinka. pastebejau, kad kai tikrai vesu, nenusikloja.
Atsakyti
Kol buvo mazi-keldavausi ir klostydavau, o dabar palieku kaip yra.
Atsakyti
miegmaišiukas išspręstų problemą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2008 08 02, 12:21)
nieko nedarau. leidziu miegoti, kaip jiems patinka. pastebejau, kad kai tikrai vesu, nenusikloja.

drinks_cheers.gif lygiai tas pats, kai salta, susiranda ir uzsikloja mirksiukas.gif
Atsakyti
Miegaisiukas geriausias dalykas thumbup.gif
Atsakyti
maniškis tai kai sušalą tai iškart užsikloja biggrin.gif anksčiau galvojau kad nenusikloja, bet paskui pamačiau kaip per miegus kaldrytę susirandą ir užsikloja biggrin.gif
Atsakyti
Ziemos metu naudojau miegmaisiuka, o vasara pamiega ir nusiklojas. Namuose tikrai nera salta, as pati miegu atsiklojusi smile.gif
Atsakyti
jei salta apsivelkam siltesne pizama ir uzsimaunam lengvas kojines tada ir nusiklostymas nebaisus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziaugsmukas @ 2008 01 18, 00:28)
Specialus miegmaisiai tikras issigelbejimas!!!Dabar,ziemos sezonu turim nusipirke siltu,su rankovemis pora miegmaisiu,vasarai plonu,be rankoviu.Nebaisu,kad vaikas nusiklos,tikrai geras isradimass thumbup.gif

sakykite, o kur jus perkat tuos miegmaisiukus? As Kaune, visas vaiku parduotuves aplekiau, bet man tik pasiule miegmaisi-vokeli, na toki kaip suaugusiu. O kur tu su rankovemis randate? Prasau parasykit sad.gif
Atsakyti
Miegmaisiuka nusipirkome tam, kad nenusiklotu.
Papildyta:
QUOTE(Lusiukas @ 2008 08 29, 12:21)
sakykite, o kur jus perkat tuos miegmaisiukus? As Kaune, visas vaiku parduotuves aplekiau, bet man tik pasiule miegmaisi-vokeli, na toki kaip suaugusiu. O kur tu su rankovemis randate? Prasau parasykit  sad.gif

Man is viso neteko su rankovemis matyti blink.gif
Mes siutemis per ebay is UK.
Atsakyti
Turejau ir as tokia problema. Su sunum. Blogiausia tai, kad jau miegojo didesnej lovyteje nusispardes ir susales vidury nakties pas mane atiedavo doh.gif Teisiog emiau silciau rengti.
Atsakyti
Per pietu miega dukryte nenusikloja,o va nakti tai daznai. Anksciau ir as daugiau klodavo,keldavausi nakti, o dabar vis reciau, tegul grudinasi. Bandziau priristi,bet vis tiek nusispardo, sukiojasi ir vis tiek gaunasi nusiklojus. Nors sianakt,kai pririsau,tai mazai buvo nusiklojus.Gal reikes pabandyti antklodes su juostele,gal bus geriau.
Atsakyti