nieko nedarau. leidziu miegoti, kaip jiems patinka. pastebejau, kad kai tikrai vesu, nenusikloja.
Kol buvo mazi-keldavausi ir klostydavau, o dabar palieku kaip yra.
miegmaišiukas išspręstų problemą

QUOTE(ragnez @ 2008 08 02, 12:21)
nieko nedarau. leidziu miegoti, kaip jiems patinka. pastebejau, kad kai tikrai vesu, nenusikloja.

Miegaisiukas geriausias dalykas

maniškis tai kai sušalą tai iškart užsikloja
anksčiau galvojau kad nenusikloja, bet paskui pamačiau kaip per miegus kaldrytę susirandą ir užsikloja

Ziemos metu naudojau miegmaisiuka, o vasara pamiega ir nusiklojas. Namuose tikrai nera salta, as pati miegu atsiklojusi

jei salta apsivelkam siltesne pizama ir uzsimaunam lengvas kojines tada ir nusiklostymas nebaisus

QUOTE(Dziaugsmukas @ 2008 01 18, 00:28)
Specialus miegmaisiai tikras issigelbejimas!!!Dabar,ziemos sezonu turim nusipirke siltu,su rankovemis pora miegmaisiu,vasarai plonu,be rankoviu.Nebaisu,kad vaikas nusiklos,tikrai geras isradimass 

sakykite, o kur jus perkat tuos miegmaisiukus? As Kaune, visas vaiku parduotuves aplekiau, bet man tik pasiule miegmaisi-vokeli, na toki kaip suaugusiu. O kur tu su rankovemis randate? Prasau parasykit

Miegmaisiuka nusipirkome tam, kad nenusiklotu.
Papildyta:
Man is viso neteko su rankovemis matyti
Mes siutemis per ebay is UK.
Papildyta:
QUOTE(Lusiukas @ 2008 08 29, 12:21)
sakykite, o kur jus perkat tuos miegmaisiukus? As Kaune, visas vaiku parduotuves aplekiau, bet man tik pasiule miegmaisi-vokeli, na toki kaip suaugusiu. O kur tu su rankovemis randate? Prasau parasykit 

Man is viso neteko su rankovemis matyti

Mes siutemis per ebay is UK.
Per pietu miega dukryte nenusikloja,o va nakti tai daznai. Anksciau ir as daugiau klodavo,keldavausi nakti, o dabar vis reciau, tegul grudinasi. Bandziau priristi,bet vis tiek nusispardo, sukiojasi ir vis tiek gaunasi nusiklojus. Nors sianakt,kai pririsau,tai mazai buvo nusiklojus.Gal reikes pabandyti antklodes su juostele,gal bus geriau.