Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas naktį nusispardo. Ką darote?

Miegmaisiukas ne visiems tinka biggrin.gif Mano vidurinelis megsta miegoti ant pilvo, susisukes visaip-tai miegmaisiukas schmoll.gif Na, bet as ir nekloju schmoll.gif tiesiog siltesne pizamyte dabar uzdedu, o vasara taip karsta, kad ir kaldros nelabai reikia biggrin.gif
Atsakyti
Dar nesildo kadangi, tai pas mus laaaabai salta.... unsure.gif
Nusipirkau kuisike tokias siltas siltas pizameles kelias (audinys lieciant kaip peliuko, minkstutis, bet dar storesnis,jos su padukais thumbup.gif ), po ja uzdedu smelinuka ilgom rankovytem ir kojinytes, jei reikia. Ir zinoma keliuosi keliskart,kai pamatau, kad nusisparde - uzkloju mirksiukas.gif Bet su tom pizamytem praktiskai ir kaldros nelabai reikia smile.gif
Atsakyti

jei kam reiketu miegmaisiuku, paziurekit cia
http://www.supermama...howtopic=355588
nuolatos papildysiu, jei kokiu dydziu nebutu galit parasyt man az. gal kazka rasiu smile.gif
Atsakyti
Jau kaip manoji nusikloja, o aš, gal jau pripratau, vis keliuosi užkloti. Kai oras atšalo. tariamės, kad rengtusi pižamą.
Miegmaišiuko niekad neprireikė, ir taip, man rodos, kad jie vaiką varžo ax.gif
Atsakyti
Nusispardydavo dar vasara kai plonytis dekutis lengvas buvo, tai kaip ir nieko nedarydavau, jei atsibusdavo ir pradedavo zirzt tai uzklodavau. Dabar perejom prie siltesnio (ir truputi sunkesnio) uzsiklojimo, neina taip lengvai nusispardyt tai ir bedos nebeliko smile.gif
Atsakyti
O mes labai šauniai miegam miegmaišiuke ir visai jis vaiko nevaržo,nes yra gana platus. biggrin.gif Tik baisu,kad žiemą nebenorės miegoti su kaldryte,nes jau priprato būti neužklota ax.gif
Atsakyti
Vyresnėlis jau pats apsikloja, jei nusispardo. Mažius pradeda garsiai šaukti, jei nusisprado ir sušala. Šiaip abu ilgai nemėgo miegoti apsikloję doh.gif
Atsakyti
O mano mažius jau ne toks ir mažas - 5,5 m.,o vis nusispardo naktį, o paskui dreba ir gali sakyt jam ką nori. Ir nežinau, kada tai baigsis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2008 09 19, 20:57)
Miegmaisiukas ne visiems tinka biggrin.gif  Mano vidurinelis megsta miegoti ant pilvo, susisukes visaip-tai miegmaisiukas schmoll.gif  Na, bet as ir nekloju schmoll.gif tiesiog siltesne pizamyte dabar uzdedu, o vasara taip karsta, kad ir kaldros nelabai reikia biggrin.gif

drinks_cheers.gif va va as ir silciau aprengiu, nes keltis uzklodinet ... doh.gif o jei jau susals manau bus proga ismokt apsiklot g.gif
Atsakyti
anksciau keldavausi ir uzklodavau, bet dabar aprengiu silciau ir nesuku galvos.
Atsakyti
Mes miegam miegmaisiuke,bet galiu vaika ikist i ji tik kai giliai iminga,nes kitaip garsiai rekiai,nes varzo jam judesius.O pries pat ryta tenka is miegmaisiuko istraukt,nes neina jam spardytis,o jei neistraukiu atsibunada pries 6 val doh.gif
Atsakyti
miegmaišiukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti