Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas naktį nusispardo. Ką darote?

O as galvojau, kad problema ispresiu su tuo naktiniu kombinezoniuku-vokeliu. Ir nieko nepavyko. Mazius vartosi, susisuka, pilvukas tiesiog uzsmaugtas buna. Na as tada pradedu ji traukioti, atsukineti ir rezultate pabundam. doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif Aisku galeciau ir netusyti vaiko vidury nakties, nes jam tai buna ne motais tas susisukimas, bet paskui ryte visa nuspausta kuneli randu. Kazkaip sazine neleidzia. blush2.gif
Atsakyti
Nu mes turejom silta trikotazine kombinezona,labai thumbup.gif nakti tik viena karta keicijau pampersa.Dabar miega su pizama.O nuo 3 men iki metu naudojem koldra su presiutom (prie kampu )kaspenukais ir prerisdavau( koldrite) prie lovites griuveles.
Atsakyti
Ant šliaužyinio aprengiau megztą liemenę, megztas kelnes ir pusvilnones kojinytes. Miega dabar kuo ramiausiai thumbup.gif
Atsakyti
aš keliuosi užkloti savo atšalusį bernužėlį, nes kojom viską aplink save nuspardo doh.gif
Atsakyti
maniskis irgai baisiai nusispardo, nes labai neramiai miega, tai problema issprendziau taip, akd silciau aprengiu ir thumbup.gif kiek atsikelia, niekad nebuna susales, bet aisku kai ir nakti atsikelia vis uzkloju
Atsakyti
aš tai pririšu koldryte prie lovytes ir mano aukseliui šilta ir man ramu.
Atsakyti
musu dukryte nuo gimimo miegmaisy miega ir net kaldros nereikia smile.gif tk taip zinau, kad ji nesusals ,o mes mes issimiegosim ramiai. blush2.gif
bet siaip dar yra pirkt patalynes komplektu vaikams kur kaldros uzvalkalas prie paklodes uztrauktuku prisisega- labai patogu. thumbup.gif
Atsakyti
As ir pririsu kaldryte prie groteliu, ir tada nebuna problemu thumbup.gif
Atsakyti
mes tai truputi apvelkam o kai susala tai pas po kaldra smurks ir jau sildosi su savo mazom kojytem
Atsakyti
Šiaip turiu voką su užtrauktuku, bet kol kas kartu miegam,tai neatšala, nes mažai dar naktim normaliai miegam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lota77 @ 2008 10 10, 15:46)
aš tai pririšu koldryte prie lovytes ir mano aukseliui šilta ir man ramu.

na as dar kai nescia su pirmu vaikeliu buvau,tai paskaituose nesciom sake kad jokiu budu negalima mazo kudikelio su kepuryte guldyti miegoti ir negalima kaldru pririsineti,nes gali vaiaks per miega uzdusti,jei jis mazas,po kaldryte palis ir negales islisti...na nezinau ar cia daznai taip buna,bet as kaldryciu nepririsdavau...tieisog maziuka silciau aprengiam,ka padarisi,kad atsikloja,jis net jei su mumis miega tai ir nuo musu nuspardo kaldra doh.gif matyt karstakraujis,nors buna susales...nesuprantu as kodel jis atsikloja...
Atsakyti
QUOTE(Cinderella @ 2008 10 14, 16:47)
na as dar kai nescia su pirmu vaikeliu buvau,tai paskaituose nesciom sake kad jokiu budu negalima mazo kudikelio su kepuryte guldyti miegoti ir negalima kaldru pririsineti,nes gali vaiaks per miega uzdusti,jei jis mazas,po kaldryte palis ir negales islisti...na nezinau ar cia daznai taip buna,bet as kaldryciu nepririsdavau...tieisog maziuka silciau aprengiam,ka padarisi,kad atsikloja,jis net jei su mumis miega tai ir nuo musu nuspardo kaldra doh.gif matyt karstakraujis,nors buna susales...nesuprantu as kodel jis atsikloja...

Pritariu del kaldros pririsinejimo. Maniskis per miegus labai vartos ir malas po lovyte. Labai daznai randu galva padejusi i kita lovytes gala. Tai jeigu taip po prirista kaldra, tai net baisu pagalvoti apie pasekmes..... verysad.gif verysad.gif
Atsakyti