Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausios KET pataisos

Tai kai kurie tik nuo rugsėjo 1 įsigalioja smile.gif
Atsakyti
tai blogaiu nebus kad nuo dabar laikysimės wink.gif
Atsakyti
nemanau kad labai jau ten kas pasikeis schmoll.gif
Atsakyti
Taigi parašyta kas pasikeis, o galios be jokio skirtumo dabar laikaisi teises ar prieš 10 metų išsilaikei biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 29 liepos 2008 - 17:42
Aktualus reikalas. Einu paskaityti ax.gif
Atsakyti
svarbiausia naujiena, kad nebus galima lenkti pagrindiniame kelyje. Bet kol dar nėra valstybės žiniose atspausdinta, tol negalioja.
Atsakyti
Arba man su galva negerai, arba aš šito punkto nesuprantu:
Važiavimo greitis. lengvaisiais automobiliais ir krovininiais automobiliais, kurių didžiausioji leidžiamoji masė ne didesnė kaip 3,5 t su priekabomis, – automagistralėse, greitkeliuose ir keliuose su asfalto ar betono danga ne didesniu kaip 90 km/h greičiu, kituose keliuose – ne didesniu kaip 70 km/h greičiu.
Tai reiškias iš autostradų ir greitkelio lieka tik pavadinimas? Nes kad juos žyminčius ženklus panaikina tai neradau. Bet ką tada tie ženklai realiai reikš? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ledina @ 2008 07 30, 15:10)
Arba man su galva negerai, arba aš šito punkto nesuprantu:
Važiavimo greitis. lengvaisiais automobiliais ir krovininiais automobiliais, kurių didžiausioji leidžiamoji masė ne didesnė kaip 3,5 t su priekabomis, – automagistralėse, greitkeliuose ir keliuose su asfalto ar betono danga ne didesniu kaip 90 km/h greičiu, kituose keliuose – ne didesniu kaip 70 km/h greičiu.
Tai reiškias iš autostradų ir greitkelio lieka tik pavadinimas? Nes kad juos žyminčius ženklus panaikina tai neradau. Bet ką tada tie ženklai realiai reikš?  g.gif

Na tai čia tiems, su žaliu klevo lapu, kurie neturi dviejų metų stažo. Juk ir anksčiau buvo tokie apribojimai, tik dabar galima automagistralėse ir pan. 90 km/h važiuot, o anksčiau su 70 ženklu galima būdavo tik 70...
Atsakyti
aaaaaaaaaa, nu gali būti doh.gif O aš jau išsigandau, kad mūsų valdžia visai nušoko fool.gif
Nors, kai taip parašyta, tai jie ne vairuotojus įvardija, o transporto priemones. O joms tai stažo reikalavimas netaikomas. Einu pasitikslinsiu kaip ten yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ledina: 30 liepos 2008 - 15:29
QUOTE(scorpioneeee @ 2008 07 30, 15:58)
Na tai čia tiems, su žaliu klevo lapu, kurie neturi dviejų metų stažo. Juk ir anksčiau buvo tokie apribojimai, tik dabar galima automagistralėse ir pan. 90 km/h važiuot, o anksčiau su 70 ženklu galima būdavo tik 70...

Nea, čia kalba eina ne apie žalius vairuotojus, o apie mašinas su priekabomis. Tai, kad su priekabom negalima bus važiuot greičiau nei 90 km/h ir 70km/h. Na juk patikslino šiek tiek nes anksčiau kažkoks netikslumas buvo, gaudavosi taip, kad žvyrkeliais visokiais galėjo su priekabom lėkt kaip ir magistralėj.
Atsakyti
pasitikslinau - jie keičia šį punktą:
175.5. lengvaisiais automobiliais ir krovininiais automobiliais, kurių leidžiama maksimali masė ne didesnė kaip 3,5 t su priekabomis, – ištisus metus ne didesniu kaip 90 km/h greičiu.
Vienu žodžiu žiopla pati ir dar kitus gąsdinu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ledina: 30 liepos 2008 - 15:38
QUOTE(ledina @ 2008 07 30, 16:36)
pasitikslinau - jie keičia šį punktą:
175.5. lengvaisiais automobiliais ir krovininiais automobiliais, kurių leidžiama maksimali masė ne didesnė kaip 3,5 t su priekabomis, – ištisus metus ne didesniu kaip 90 km/h greičiu.
Vienu žodžiu žiopla pati ir dar kitus gąsdinu  blush2.gif

Svarbiausia visi issiaiškino, ko nesuprato. Aišku dabar tongue.gif
Atsakyti