Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausios KET pataisos

na bet TAS KLEVO LAPAS, tai kaip pasityciojimas doh.gif doh.gif doh.gif gerai, kad ne ASILA dar koki sugalvojo uzsidet ................... doh.gif g.gif schmoll.gif
Atsakyti
šiaip iš tikro klevo lapas nesupratau del ko,bet kad reikia kokio skiriamo ženklo jauniem vairuotajams tai aš 100 % už ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jovituxss @ 2008 07 31, 16:12)
šiaip iš tikro klevo lapas nesupratau del ko,bet kad reikia kokio skiriamo ženklo jauniem vairuotajams tai aš 100 % už  ax.gif

kaip aiskino kitos forumietes, klevo lapas bus vietoj 70/90 zenklo, nes siuo metu kyla daug diskusiju kuri zenkla reik klijuotis, o klewo lapas ispres wisas diskusijas ir atstos abu zenklus va mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wikne @ 2008 07 31, 15:20)
kaip aiskino kitos forumietes, klevo lapas bus vietoj 70/90 zenklo, nes siuo metu kyla daug diskusiju kuri zenkla reik klijuotis, o klewo lapas ispres wisas diskusijas ir atstos abu zenklus va mirksiukas.gif

Tai taip. O aš galvojau kodėl būtent žalias klevo lapas. Gal todėl, kad dar "žaliems vairuotojams" tai ir parinko žalią, o kodėl klevo lapą nežinau. Tik pamenu vieną anekdotą. Sako: kaip manai, kas prieš tai buvo nupiešta ant kanados vėliavos, kad teko tai pridengti klevo lapu... Tai va smile.gif
Atsakyti
QUOTE(scorpioneeee @ 2008 07 31, 17:28)
Tai taip. O aš galvojau kodėl būtent žalias klevo lapas. Gal todėl, kad dar "žaliems vairuotojams" tai ir parinko žalią, o kodėl klevo lapą nežinau. Tik pamenu vieną anekdotą. Sako: kaip manai, kas prieš tai buvo nupiešta ant kanados vėliavos, kad teko tai pridengti klevo lapu... Tai va smile.gif

europoje toks zenklas jau galioja
taiva mirksiukas.gif
Atsakyti
mane tik gąsdina to lipduko dydis doh.gif ir taip iš abiejų pusių, tai dar didžiausias kvadratas turi būt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2008 07 31, 19:10)
mane tik gąsdina to lipduko dydis  doh.gif ir taip iš abiejų pusių, tai dar didžiausias kvadratas turi būt biggrin.gif

ant galinio tai dzin bet va ant priekio...
puse mano trandalieto,ui-trandalietuko stiklo uzdengs doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo comep: 31 liepos 2008 - 18:26
Nors jau vairuoju 10m bet tas klevo lapas tai kaip (izdivonas) jeigu dabar gauciau pazimejima vistie neklijuociau, kaip ir savo laiku neklijavau taip ir dabar neklijuociau,tada man buvo geda su 70 zenklu vazinet juo labiau, kad pradejau mokintis vazineti gerokai anksciau, nei 18m.Su instruktorium pravaziavau tik 2k, ir pazimejo kad pravaziavau visas pamokas nes savo ruostu vazineti mokejau ir moku. O kodel dar nesugalvojo, kad neturintys 2m stazo , vazinetu nuogi ir tik prisidenge klevo lapu clap_1.gif butu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tada visi matytu, ka d jie dar neturi 2m. stazo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Frekenbok @ 2008 08 01, 03:47)
Nors jau vairuoju 10m bet tas klevo lapas tai kaip (izdivonas) jeigu dabar gauciau pazimejima vistie neklijuociau, kaip ir savo laiku neklijavau taip ir dabar neklijuociau,tada man buvo geda su 70 zenklu vazinet juo labiau, kad pradejau mokintis vazineti gerokai anksciau, nei 18m.Su instruktorium pravaziavau tik 2k, ir pazimejo kad pravaziavau visas pamokas nes savo ruostu vazineti mokejau ir moku. O kodel dar nesugalvojo, kad neturintys 2m stazo , vazinetu nuogi ir tik prisidenge klevo lapu clap_1.gif  butu thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  tada visi matytu, ka d jie dar neturi 2m. stazo biggrin.gif

ooo kokia mandra bebe.gif
va tokiu ir reikia bijoti kelyje o ne vien svieziu vairuotoju hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Frekenbok @ 2008 08 01, 03:47)
Nors jau vairuoju 10m bet tas klevo lapas tai kaip (izdivonas) jeigu dabar gauciau pazimejima vistie neklijuociau, kaip ir savo laiku neklijavau taip ir dabar neklijuociau,tada man buvo geda su 70 zenklu vazinet juo labiau, kad pradejau mokintis vazineti gerokai anksciau, nei 18m.Su instruktorium pravaziavau tik 2k, ir pazimejo kad pravaziavau visas pamokas nes savo ruostu vazineti mokejau ir moku. O kodel dar nesugalvojo, kad neturintys 2m stazo , vazinetu nuogi ir tik prisidenge klevo lapu clap_1.gif  butu thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  tada visi matytu, ka d jie dar neturi 2m. stazo biggrin.gif

O kokia dar gėda tas 70? jeigu jau tokių dalykų pradėtume gėdytis... Šiaip tai ne iš neturėjimo kur lipdukus dėt ta taisyklė sugalvota. Ir pačiam naujam vairuotojui ir kitiems eismo dalyviams aiškiau ir saugiau kai matai naujoką. Juk visko pasitaiko.
comep thumbup.gif Sutinku su tavim. Nelabai drąsiai sėsčiau į tokios vairotojos mašiną. Čia iš serijos - gimiau su vairu rankose. Kai kuriems ir tas 10 metų stažas ne ką reiškia. Juk dažniausiai ir chulianavoja kelyje tie kas pernelyg savim pasitiki....
Atsakyti
manes neliecia tie klevo lapai, bet tai absurdelis kazkoks doh.gif klevo lapai lotuliukas.gif man atrodo su laiku visi kokius nors "lapus" turesim, jei jau taip biggrin.gif pvz. 2m neturi stazo-lapas, toliau ciuju sugalvos tiem lapa kas 25m neturi, toliau lapa kas buvo prisidirbe kazko lotuliukas.gif su ne vienu dar neturinciu teisiu teko kalbet, tai pasipiktinus chebra del tokiu ismislu, gal kad tai naujove biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 07 31, 20:25)
ant galinio tai dzin bet va ant priekio...
puse mano trandalieto,ui-trandalietuko stiklo uzdengs  doh.gif

drinks_cheers.gif ir mane gasdina tai kad reiks ir ant priekinio stiklo ta kleva klijuot unsure.gif is vis nieko nebematysiu...o jei dar labai didelis bus... g.gif gal, sakau, atsisakys tos minties su priekiniu stiklu ar cia jau nutarta ir taskas?

Atsakyti