QUOTE(EgluteN @ 2009 01 03, 20:34)
Labukas
Bendravardziai matau musu suneliai
Tai va,mano Gabrielius,kaip ir tavo,buvo laaabai ilgai geltonas,iki 11sav.,o tada isbalo kaip popierius,net keista buvo,bet as MP nutraukus buvau kelioms paroms.Musu bilirubinas irgi geras buvo,pati nuvaziavau issitirti,nes jie visi man cia aiskino,kad nuo MP,o man ju"atrodo"nedave garantiju,tad nukuriau i ligonine.Na,taip ju tiesa buvo,bet ilgai geltoni buvom,net dabar dar akuciu isoriniai obuoliai pusiau padalinti-balta prie raineles gelsva vos prie krasciuko,bet sake cia jau tikrai nieko,be to ir suauge turi tokias akis,tad kaip ir nusiraminau,nors vis mazylio pamperso turini idemiai apziuriu,kad neduok Dieve nepabaltu kakutis
.O del zvairavimo,tai tu pamatytum,kaip mano suveda abi akutes beziuredamas i koki daikta arti arba apacioje,tai mirk is juoku
.Pamojuok ranka pires akytes,kad atsistatytu,kitaip ipras,ir neduok Dieve dar uzstrigs laiudiskai sakant.O jei labai neramu,tai zinoma,eik pas gydytoja nieko nelaukus.Atsarga gedos nedaro.Kitas dalykas-negaliu tiksliai pasakyti nematydama kaip jis ten zvairuoja.
Kaip maitini,kaip mazytis kakoja,visas geltonas ar tik veidukas ir krutinyte?

Bendravardziai matau musu suneliai

Kaip maitini,kaip mazytis kakoja,visas geltonas ar tik veidukas ir krutinyte?
Ačiū už nuraminimą