Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas po nesivystančio

QUOTE(julandz @ 2008 09 25, 15:16)
Sveika, aisku tave priimsime:) Tik aisku norisi, kad tokiu kaip mes butu maziau. Man buvo nesivystantis pries 2.5 men, 17 savaiciu verysad.gif Saunuoliai, kad nusprendete vel bandyti. Man po ir pries operacija state lasines su antibiotikais, kad veliau viskas butu gerai (nu seseles taip sake). Zinok, man irgi nedave jokio atsakymo, kodel maziukas nesivyste, nors dare kazkoki tyrima. Man operacija dare ligonines vedeja, tai jinai pasake, kad dazniausiai niekas taip ir nezino del ko taip atsitiko, tiesiog gamtos atranka. Man irgi ta nezinia neduoda ramybes, bet jeigu nori, kad tiksliai nustatytu, tai reikia atlikti genetini tyrima, kuris kainuoja apie 800 lt. Po pirmo nesivystancio dazniausiai jokiu tyrimu darytis nereikia, bet kiek skaiciau, tai daug kas vis gi savo iniciatyva padaro. O gine negalejo padaryti tyrimu be tavo zinios, nes sitie tyrimai kainuoja:) Taigi, nesijaudink ir greiciau prie reikalo tongue.gif

Norisi visoms pasakyti "uzuojauta" bet zinau, kad tai nepades... Bet tiesa pasakius reikia nusiteikti, kad nera to blogo kas neiseitu i gera. Gerai pasakei gamta atsirenka... mano gine irgi sake, kad dazniausiai gamta atmeta nesveikus vaisiukus, todel geriau ju nestabdyti, nes ateityje gali tureti tik daugiau problemu. Zinoma dabar planuojant, kai jau buvo toks skaudus ivykis, yra sunkiau, nes protu suvoki, kad ir vel gali buti kasnors negerai, bet tokias mintis reikia mesti i sona... Siaip kiek girdejau tai statistika ziauri, sako is 10 uzsimezgusiu tik apie 3-4 issinesioja verysad.gif Beja mano gine sake kad realiai moteris atsigauna po 6 men, bet vaikiuka galima planuoti ir po 1 men svarbu sulaukti pirmuju mmm. Bet kadangi turejom ir kitu rupesciu mes islaukem ilgai. del tyrimu tai mano gine tokia kaip ir pazistama blush2.gif Kartais isvis nemoku nieko... jauciuosi nepatogiai... Tai uztat ir pamaniau, kad gal ka dare ir man nepasakius, o gal ir sake, bet kai ta procedura ne pati maloniausia gali buti kad ir neprisimenu... blush2.gif Beja nors man ji net neliepe nieko gerti as savo noru pradejau vartoti folio rugsti. bet per daug persistengti neketinu, nes kartais man atrodo kurios per daug panikuoja del nepastojimo pas ta gandrai ir neatskrenda. Esu nusiteikusi tvirtai ir isitikinusi kad si karta viskas bus thumbup.gif
Atsakyti
Mano nestumas kiausideje, ir nezinau kiek tos vilties kad jis iki pirmadienio nusileis verysad.gif i vieta, o as ji vis jauciu (truputuka maudzia desne puse). Jei nenusileis, operacija. Taip skaudu sirdy verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(tusiukas8 @ 2008 09 25, 15:45)
Mano nestumas kiausideje, ir nezinau kiek tos vilties kad jis iki pirmadienio nusileis verysad.gif  i vieta, o as ji vis jauciu (truputuka maudzia desne puse). Jei nenusileis, operacija. Taip skaudu sirdy verysad.gif

Laikykis... gal dar viskas bus gerai. console.gif Kaip sakoma viltis mirsta paskutine... O kelinta savaite tau? Ka sako gine?
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2008 09 25, 14:49)
Laikykis... gal dar viskas bus gerai. console.gif Kaip sakoma viltis mirsta paskutine... O kelinta savaite tau?  Ka sako gine?

dar tik pati pradzia, patare laukt iki pirmadienio prirase vaistuku spazmus mazinancius ir ziuresim. Pilvo skausmai sumazejo, bet desne puse visvien dar jauciu verysad.gif .
Birzeli buvo tas pats, bet truko ir issivale- prasidejo menesines ir vsio viskas .
Atsakyti
Na lauksim geru ziniu is taves. Svarbiausia pasistenk islikti rami... Nors ir labai sunku. Tiesiog nepamirsk kad tavo mazylis i viska reaguoja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tusiukas8 @ 2008 09 25, 15:45)
Mano nestumas kiausideje, ir nezinau kiek tos vilties kad jis iki pirmadienio nusileis verysad.gif  i vieta, o as ji vis jauciu (truputuka maudzia desne puse). Jei nenusileis, operacija. Taip skaudu sirdy verysad.gif

Laikikys. Reikia tiketi, kad viskas bus gerai, nors zinau, kad tai labai sunku. console.gif console.gif console.gif console.gif
Atsakyti
Labas rytukas kaip visos laikotes?
Tusiukas8, kaip tu su savo pilveliu laikaisi? Ar viskas gerai?
Man vakar 3d anksciau prasidejo mmm truputi nervuoja nes dabar jau visas ciklas issikraipe (praita men prasidejo 2d veliau). O mes jau noretumem spalio men nebesulaukti mmm tai dabar reikia kazkaip nuspeti, kada cia tos vaisingos dienos nusimato. bet kazkaip zinokit labai pergyvenam. Siandie MB sako gal man reikia kokius tyrimus pasidaryt. Bet juk vyram nereikia... ? g.gif Jei dar keli persileidimai ivyktu pfu pfu pfu tai tada gal ir reiktu ziuret kas cia yra, o dabar...
Atsakyti
Laikausi, tikiuosi stebuklo unsure.gif . Truputi maudzia desne puse, kur kiauside. Nezinau, negaliu nei pykt, nei nervuotis plaukiu pasroviui ir tikiuosi...
Atsakyti
QUOTE(tusiukas8 @ 2008 09 26, 13:44)
Laikausi, tikiuosi stebuklo unsure.gif . Truputi maudzia desne puse, kur kiauside. Nezinau, negaliu nei pykt, nei nervuotis plaukiu pasroviui ir tikiuosi...

Nu svarbiausia, kad kolkas neblogeja...Mes su tavim ir kaip ir tu laukiam, kad jum ivyktu stebuklas console.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2008 09 26, 08:41)
Labas rytukas kaip visos laikotes?
Tusiukas8, kaip tu su savo pilveliu laikaisi? Ar viskas gerai?
Man vakar 3d anksciau prasidejo mmm truputi nervuoja nes dabar jau visas ciklas issikraipe (praita men prasidejo 2d veliau). O mes jau noretumem spalio men nebesulaukti mmm tai dabar reikia kazkaip nuspeti, kada cia tos vaisingos dienos nusimato. bet kazkaip zinokit labai pergyvenam. Siandie MB sako gal man reikia kokius tyrimus pasidaryt. Bet juk vyram nereikia... ?  g.gif  Jei dar keli persileidimai ivyktu pfu pfu pfu tai tada gal ir reiktu ziuret kas cia yra, o dabar...

Labukas!!!

Prisidedu ir as prie tu kurios spalio men nebenori mmm! Man jau 4 menesiai praejo po nesivystancio. Ir tik dabar vel pradejome zirniuko gamyba. Pas mane visada budavo ciklas neregalus, tai kad ant O padaikyti manau reikia nors kas antra dienele padirbeti!
Atsakyti
Merginos nusipirktie ovuliacijos testus ir darykite. Nueikite i temel, kur apie tuos testukus ir pamatysite ir kada vyksta ir kaip vuyksta. Pagerkite nakvisu aliejaus, jos reguliuoja cikla, be to nuima pms pozymius, pades ir kiausidems atsigauti.
Jema, vyrai tiriami, jei per metus nesisaugant negalite pastoti, tada yra 40 proc., kad vyro kalte, 40 proc. kad moters bedos ir 20 procentu dar lieka bendrai.
Siaip manau, kad po tokio streso organizmas gali ivairiai reaguoti, delto ne is pirmo sykio pavyksta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 09 30, 09:12)
Jema, vyrai tiriami, jei per metus nesisaugant negalite pastoti, tada yra 40 proc., kad vyro kalte, 40 proc. kad moters bedos ir 20 procentu dar lieka bendrai.
Siaip manau, kad po tokio streso organizmas gali ivairiai reaguoti, delto ne is pirmo sykio pavyksta 4u.gif

Tai va cia tie tyrimai reikalingi isivaizduoju norint isitikint kurio problemos del nepastojimo, gal kuris nevaisingas ir tt. Kadangi mes jau karta laukemes leliuko tai abu puikiai zinom, kad esam sveiki (ta prasme). O del persileidimu juk vyrai cia ne prie ko... bent jau as taip galvoju g.gif
Atsakyti