Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas po nesivystančio

Na ir išsišnekėjot smile.gif man tai valymas darytas kovo 10, išsiverkiau gerai, tai matyt todėl dabar visai nebloga emocinė būsena, nors praėjo tik savaitė. Žinoma dar teks grįžti į ligoninę atsakymo, gal pavyks sužinoti priežastį. Mazuliuke norėjau paklausti o tu folinę rūgštį kada pradėjai gerti? Aš kažkaip galvoju kad palauksiu koks bus atsakymas ir paskui tarsiuos su gine ar gert ar palaukti.
Atsakyti
QUOTE(MildaCe @ 2009 03 18, 10:41)
Na ir išsišnekėjot smile.gif man tai valymas darytas kovo 10, išsiverkiau gerai, tai matyt todėl dabar visai nebloga emocinė būsena, nors praėjo tik savaitė. Žinoma dar teks grįžti į ligoninę atsakymo, gal pavyks sužinoti priežastį. Mazuliuke norėjau paklausti o tu folinę rūgštį kada pradėjai gerti? Aš kažkaip galvoju kad palauksiu koks bus atsakymas ir paskui tarsiuos su gine ar gert ar palaukti.

Sveikute, vaje, kas cia darosi.....labai liudna ,kad ir tau reikejo patirti ta kosmara...O vakar,tai tikrai paplepejom, zinau,kaip sunku....tai stengiaus nuraminti...brrr...kaip baisu.....o kiek Tau savaiciu buvo? tai as ja kazkiek laiko pageriau, po to pertrauka padariau, veliau vel geriau, nes reik pries pastojant 3 men gerti, tai as su pertraukom ir geriau, vis planavau pastot...ir tas tesiasi, ir dabar geriu smile.gif gal atskris koks gandriukas per tuos tris menesius, tai zinosiu,kad viska padariau del to leliuko. Zinai, kai as suzinojau,kad laukiuos, tai buvau 5-6 sav. nescia...o nesugaudziau tiek laiko, nes ta savaite,kai pastojau mire mano Tetis verysad.gif , tai man susisuko visas laikas, net neatsiminiau,kad turiu susirgti....tau sakau,gal viena is priezasciu,kodel persileidau....
Atsakyti
QUOTE(MildaCe @ 2009 03 18, 11:41)

o tau nesiule laukti, kol pati gimda issivalys??
Atsakyti
Mano vaisius sustojes vystytis buvo 7 savaite, pastebėjo tik po kelių savaičių, kai man pradėjo skaudėt pilvo apačią. Ir krūtų jautrumas dingęs buvo, o aš net neitariau, tiesiog nieko apie tai nebuvau girdėjusi. Bet čia apsilankius supratau, kad tokių moterų daug.. migle, laukti nesiūlė, aš tuomet irgi apie tai nepagalvojau, vaisius jau ilgokai pas mane buvo, gal dėl to valymą darė. Ir antibiotikų papumpavo ligoninėj, tai nors norėjosi nusigerti negalėjau;) gal ir gerai, blaiva galva viską išgyvenau. Žodžiu stengiuosi viską vertinti kaip neišvengiamą dalyką, turėjo taip būti, kitas kartas gal sėkmingas bus, o jei ne, tai gal dar kitas, kaip sakė mano daktarė :akušerijoj jokių garantijų niekas duoti negali. Laikykimės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MildaCe @ 2009 03 18, 13:48)
Mano vaisius sustojes vystytis buvo 7 savaite, pastebėjo tik po kelių savaičių, kai man pradėjo skaudėt pilvo apačią. Ir krūtų jautrumas dingęs buvo, o aš net neitariau, tiesiog nieko apie tai nebuvau girdėjusi. Bet čia apsilankius supratau, kad tokių moterų daug.. migle, laukti nesiūlė, aš tuomet irgi apie tai nepagalvojau, vaisius jau ilgokai pas mane buvo, gal dėl to valymą darė. Ir antibiotikų papumpavo ligoninėj, tai nors norėjosi nusigerti negalėjau;) gal ir gerai, blaiva galva viską išgyvenau. Žodžiu stengiuosi viską vertinti kaip neišvengiamą dalyką, turėjo taip būti, kitas kartas gal sėkmingas bus, o jei ne, tai gal dar kitas, kaip sakė mano daktarė :akušerijoj jokių garantijų niekas duoti negali. Laikykimės  4u.gif

blush2.gif blink.gif pas mane 4 savaites jis dar buvo blink.gif jokiu antibiotiku nedave...net biuletenio neisrase....krutu jautrumas irgi dingo tik po persileidimo... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliuke159 @ 2009 03 18, 14:45)
blush2.gif  blink.gif pas mane 4 savaites jis dar buvo  blink.gif jokiu antibiotiku nedave...net biuletenio neisrase....krutu jautrumas irgi dingo tik po persileidimo... blink.gif

Tikriausiai daug kas nuo daktarų priklauso, nes mane tai ir į ligoninę guldė, į darbą išėjau 16 dieną. O antibiotikus tai leidžiamus ir plius geriamus skyrė.. g.gif
Atsakyti
Man valyma dare pries 9 dienas, israse antibiotiku, geriau savaite, bet iki siol kraujuoju, jei nenustos, penktadieni vel eisiu pas gydytoja...Dviems dienoms biuleteni dave, bet as issiprasiau dar 5 d., nes psichologiskai nebuvau atsigavusi.
Tiesa, gydytoja patare gerti Ginekologine arbata, ten visokios zoleles ieina: medetkos, rasakilos, ramuneles ir kt., sako padeda "ten" susitvarkyti.

Laukiu nesulaukiu, kada vel galesim pradet planuoti...
Atsakyti
Uzjauciu verysad.gif , nu bet kodel man nieko neisrase.....po laisvos dienos pedinau i darba....nu sakes....ir jokiu antibiotiku negavau, nu bet sveika gyva,tai gal ir gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelsve @ 2009 03 19, 16:11)
Man valyma dare pries 9 dienas,  israse antibiotiku, geriau savaite, bet iki siol kraujuoju, jei nenustos, penktadieni vel eisiu pas gydytoja...Dviems dienoms biuleteni dave, bet as issiprasiau dar 5 d., nes psichologiskai nebuvau atsigavusi.
Tiesa, gydytoja patare gerti Ginekologine arbata, ten visokios zoleles ieina: medetkos, rasakilos, ramuneles ir kt., sako padeda "ten" susitvarkyti.

Laukiu nesulaukiu, kada vel galesim pradet planuoti...

Sveika, man panašiai irgi prieš devynias, irgi dar kraujuoju, vakar ligoninėj atsakymo buvau, tai daktarė sakė normalu kad kraujuoju, gali užtrukti, tai labai nepergyvenu. O arbatėles ir aš geriu smile.gif tik aš grynas rmaunėles, tai labai gerai spazmus nuimė. Nebeskauda visai.
Papildyta:
QUOTE(mazuliuke159 @ 2009 03 19, 16:37)
Uzjauciu  verysad.gif , nu bet kodel man nieko neisrase.....po laisvos dienos pedinau i darba....nu sakes....ir jokiu antibiotiku negavau, nu bet sveika gyva,tai gal ir gerai smile.gif

kad į darba iš karto ėjai tai neblogai gal? greičiausiai atitrunki nuo blogų minčių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MildaCe @ 2009 03 19, 16:47)
Sveika, man panašiai irgi prieš devynias, irgi dar kraujuoju, vakar ligoninėj atsakymo buvau, tai daktarė sakė normalu kad kraujuoju, gali užtrukti, tai labai nepergyvenu. O arbatėles ir aš geriu  smile.gif  tik aš grynas rmaunėles, tai labai gerai spazmus nuimė. Nebeskauda visai.
Papildyta:

kad į darba iš karto ėjai tai neblogai gal? greičiausiai atitrunki nuo blogų minčių  smile.gif

Nu zinai,kai visi klausinejo,kaip jauciuos, gal jauti savo leliuka ir t.t. tik uzklausdavo ir zliumbt pradedavau...kol dirbdavau kamuodavo viena mintis, manau dabar ta pati jus kamuoja....Bet viskas bus gerai merginos, isnesiosit sekanti leliuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliuke159 @ 2009 03 19, 16:52)
Nu zinai,kai visi klausinejo,kaip jauciuos, gal jauti savo leliuka ir t.t. tik uzklausdavo ir zliumbt pradedavau...kol dirbdavau kamuodavo viena mintis, manau dabar ta pati jus kamuoja....Bet viskas bus gerai merginos, isnesiosit sekanti leliuka smile.gif

Dėl žliumbimo tai ir man tas pats doh.gif tik man gerai tas, kad aš dar nespėjau darbe niekam pranešt, tai niekas nežinojo tai tik paklausinėjo kodėl taip staiga būdama sveika atsiguliau į ligoninę,
Atsakyti
QUOTE(MildaCe @ 2009 03 19, 17:02)
Dėl žliumbimo tai ir man tas pats  doh.gif  tik man gerai tas, kad aš dar nespėjau darbe niekam pranešt, tai niekas nežinojo tai tik paklausinėjo kodėl taip staiga būdama sveika atsiguliau į ligoninę,

O as tai blin durnele visiems paskleidziau sita nuostabia zinia.... doh.gif tai isivaizduok kaip faina buvo....kai direktoriui pasakiau,tai zmogus iskar nesuprato ka ten lemenu....kai pakartojau...tai apstulbes sedejo kazkiek tai laiko...va taip, nereikia dziaugtis anksciau laiko, nes kai nutinka taip kaip mums, buna dar skaudziau... verysad.gif .
Mergos nezliumbiam ka?smile.gif praeis 3-6 cikliukai ir i darba kibsit, linkiu, kad jums uzkibtu greiciau nei as laukiu 4u.gif
Atsakyti