QUOTE(migle11 @ 2009 03 13, 16:48)
manau taip gali būti kai nėštumas nustoja vystytis labai anksti, ir yra galimybė kad pats išeis iš organizmo, nežinau ar taip geriau, tik žinau kad valymas nemalonus ir skausmingas dalykas, mano vaisiui buvo 7 savaitės kai nustojo vystytis, ir dar pora savaičių aš jį nešiojau kol pastebėjo, todėl iškarto darė valymą.
Tikiuosiu tavo daktarė žino ką daro, nes natūraliai išsivalyti yra geriau, žinoma jeigu išsivali iki galo.
Papildyta:
QUOTE(psjurgita @ 2009 03 15, 16:58)
Labukas,Mamytes,man nesivystantis buvo 2002,tai senai,bet galiu pasidalint tolimesne eiga,kadangi pasirode iskyros,(daugiau rudos nei kraujingos)penktadieni pagulde,daktare neskubejo su abrazija liepe palaukti pirmadienio,na gal dar gyvas,bet pirmadieni vaikiukas jau buvo isejes is gimdos,valyma vis tiek dare.Po to liepe palaukti kol praeis bent trys ciklai(daktaru nuomones siuo kl. labai ivairios),pastojau po tu triju ciklu,labai bijojau,bet isnesiojau sveika ir grazia mergyte.Po to dar du sveikus vaikus pasigimdziau.Mano patarimas isiklausykite i savo organizmo poreikius,bet jei esate sveikos stiprios tai tas puse metu nera butina laukti,gerkite vitaminus,foline rugsti.Tiesa priezasties man nepasake nors tyrima dare,bet as nestumo pradzioje buvau pasigavus virusa,matyt jis ir nuzude mano antra vaikuti.
Ačiū tau, ramiau pasidarė