QUOTE(migle11 @ 2009 03 17, 21:51)
man kovo 11 diena nustate, kad vaisiukas nesivysto, negirdejo sirdeles. turejo buti apie 8 savaites, o buvo sesios savaiteles.paleido namo, sako reikia laukti, kol pati issivalysi. tai va jau sekmadieni prasidejo persileidimas, jezau kaip baisu, tikrai netikejau. Tai kaip prasidejo 3 valanda, tai iki 20 valandos nuo tuoleto nenulipau., skausmai baisus. vakar nuvaziavau pas gydytoja, tai paziurejo echoskopu, sako viskas isejo ten, dar mato ten gleiviu, bet sako pacios turi iseiti. tai va ir nezinau ar cia uztenka to echoskopo. dabar dar kraujuoju, nu aisku dar tik antra diena po persileidimo. Bet man neskyre nei jokiu antibijotiku, nei nieko. kaip tu galvoji ar galeciau rytoj vyno paragauti, nes ateina mano mergaiciu ryt vakare palaikymo komanda, tai galvoju gal stresa truputi nuims. o tyrimus po to dareisi ,kokiu ir po kiek laiko atejo pirmos menesines?? kada su vyru [po persileidimo atsigulei kartu??
o siaubelis, cia tu iskart po sukretimo

, vargsele Tu mano

, mano sustojo vystytis 7 savaiciu....ta diena kai suejo 12 savaite ivyko persileidimas....jo..buvo baisu, patikek zinau ka tai reiskia...o kokia tavo kraujo grupe ir vyro? manau uztenka echoskopu, man tik juo ziurejo, jei pasake,kad viskas, ok, tai ok....ten matosi viskas...iseis tos gleives su situo kraujavimu, kuri gali zymetis kaipp menesines, aisku jos uzsites, sakau,man dar + savaite tepliojo, bet po persileidimo menesines tavo negausoios ir 1 diena trumpesnes....
man suleido imunoglobino, nes mano kraujo grupe "-", o vyro "+", antibiotiku nedave, jau sekancia darbo diena zygiavau i darba, man cia viskas nutiko per velykas....beje pagerk foline rugsti, sugerk dezute...nieko blogo nenutiks...saugokites bent 3 ciklus, man patare 6 ciklus....tyrima del chlamidiju dariaus,nes neapstoju, tai galvojau ,kad del ju, dariau rudeni tikrai, ju nerado, tai sekmingai planuoju toliau
kaip minejau, gali zymetis si kraujavima kaip menesines, nelabai pamenu kaip jos ten atejo,bet viskas normaliai kai ir....kada vel mylejomes net nepamenu, kai jausies gerai, tai tada ir mylekis....dabar juk organizmui shokas...
o del palaikymo komandos, manau nieko nenutiks....