Sveiki,
Prieš ginstatnt maniškiui buvau nusprendusi pampersų nenaudoti

. Tad prisiuvau marlinių palučiu

bet , kai gimė sūnus, apie jas net negalvojau - pirkau pampersus ir buvau laiminga, kad jie egzistuoja. Tad vieną palute prispaisdavau soskytę, kad neišspiautų ir nepabustų - jis miegodavo ant šono, nes bijodavau, kad neužspringtų, tad soskytė imdavo ir iškrisdavo. Nors maniškis išmiegodavo naktį 12 val ir dar 4 dieną

. Bet prie tos marlytės jis priprato, nors net nežinojau, kad ja kažkas būtent tam naudodavo. Tiesiog atradom tai atsitiktinai, ir net nesijaučiau, kad aš jį skriaudžiu savo dėmesiu, nes jo nereikėdavo nei supti, nei ant rankų nešioti. Skudurėlis tai padarydavo už mane.

O aš, tuo metu galėdavau pieną nusitraukti, nes žiauriai jo neturėjau , o norėjau, kad vaikas bent kažkiek jo gautų. Procesas vykdavo po 2 val kiekvienam maitinimui, poto kaskelintam...

Bet atpratom nuo jos kai buvo gal kokie 1,5 metukai.
O pliušinių žaislų neišskalbsi, neišvirinsi, o vaikučiai dabar būna labai dažnai alergiški erkutei, kuri sėkmingai juose veisiasi. O mes poto nesuprantam kodėl vaikai tąsosi nuo kosulio. Mums pliušinukų teko atsisakyti, kai vaikui vos neišsivystė astminis bronchitas

taip, kad gal tas marliukas ir geriau. O pliušinukai sėdi sau ant spintos ir šypsosi