Kaip idomu, reikes isbandyti

Mes migdom ir su žinduku ir su merliuku,jam labai patinka kur nors įsikuisti,tai merliukas labai praverčia

QUOTE(mikki @ 2007 09 11, 12:52)

Buvo ir mano dukryės gyvenime periodas kai prieš miegelį reikėjo merliuko ( jai tada buvo apie 5- 6 men ) ..Bet dabar jau gal du -trys mėnesiai geriau yra žaisliukas šalia...lėlytė arba zuikutis

QUOTE(Nikota @ 2007 09 15, 12:13)
Buvo ir mano dukryės gyvenime periodas kai prieš miegelį reikėjo merliuko ( jai tada buvo apie 5- 6 men ) ..Bet dabar jau gal du -trys mėnesiai geriau yra žaisliukas šalia...lėlytė arba zuikutis

o as pazystu moteriske, kurios vaikiukui jau 3 metai ant nosies, o i darzeli nesasi merliu

Ne,su merliuke niekada nesimigdem,su zaislais,ypac pliusiniais irgi ne.Neturejom tokio poreikio
,vaikas visada nusiklojes miega,tai gal del to ir jokiu skudureliu nemegsta
.

ne neprireike mums marliuko

Kai berniukai buvo mazi dedavau merliuka po galvyte vietoj pagalvytes. Tai ir priprato miegoti su merliuku. Mazajam jau pustreciu metuku ir vis dar miega su merliuku
ir nezinau kaip atpratinti

QUOTE(Vilmuxa @ 2007 09 18, 23:58)
Kai berniukai buvo mazi dedavau merliuka po galvyte vietoj pagalvytes. Tai ir priprato miegoti su merliuku. Mazajam jau pustreciu metuku ir vis dar miega su merliuku
ir nezinau kaip atpratinti 

o kam atpratint? jei jam taip geriau miegot lai ir miega, mano didzioji mergaite labai ilgai su merliuku miegojo

mamkos, nesupykit uz klausima: o jus ir i parduotuves, i pasivaiksciojimus irgi ta merliuka nesates?

QUOTE(Zylute1 @ 2007 09 15, 07:53)
Ir maniškiui nereikėjo tokių dalykų

Dabar kai didesnis jau, kartais atsineša į lovą kokį žaislą... Tačiau taip dažniausiai būna, kai gauna naują žaislą.. Tada kelias dienas jo iš rankų nepaleidžia...