Įkraunama...
Įkraunama...

Ar naudojate merliuką mažylio migdymui?

mirksiukas.gif naudojam marliuka migdant vaikucius, nes ne visi su ciulptukais. 4u.gif
Atsakyti
manau, kad kaip tevai pripratina,- taip vaikai ir miega. g.gif
nu as niekada nepratinau vaiko miegoti su kazkokiu skuduru, ir kas per ismislas schmoll.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2007 09 09, 20:58)
manau, kad kaip tevai pripratina,- taip vaikai ir miega.  g.gif 
nu as niekada nepratinau vaiko miegoti su kazkokiu skuduru, ir kas per ismislas  schmoll.gif  gun_bandana.gif

O aš manau kad tai visai geras būdas vaikui nusiraminti prieš miegą.geriau nei pagalvės kampą čiulpti
Atsakyti
QUOTE(ritka68 @ 2007 09 09, 20:24)
O aš manau kad tai visai geras būdas vaikui nusiraminti prieš miegą.geriau nei pagalvės kampą čiulpti

As taip pat nelabai matau ko nors bloga, jei vaikiukui tai padeda jaustis saugiam ir ramiam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ritka68 @ 2007 09 09, 22:24)

na, ciulpimui yra skirti ciulptukai mirksiukas.gif jau geriau paglostysiu vaikeliui nugaryte, duosiu savo ranka palaikyti.... g.gif na, bet cia tik mano nuomone. 4u.gif uzauginau du vaikus - ir ne vienas nei pagalves griauze, nei su skuduru miegojo. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labai idomu, pirma karta isgirdau g.gif Pati nenaudojau schmoll.gif
Atsakyti
galvoju, kodėl maniškė pešioja man už plaukų. Kartais gan skaudžiai. unsure.gif Reikės pasiūlyti merliuką. thumbup.gif
Atsakyti
viena pazystama mamyte pripratino vaika ( atleiskit, kitaip negaliu pvadinti) , prie skudurelio, tai jam jau 2,5 m. ir i lopseli nesasi ta skudura. nu nzn, ne kaip atrodo.... g.gif ir dulkespavalo, ir i burnyte kisa..... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zylute1: 10 rugsėjo 2007 - 10:01
Mano galva irgi nesupranta, kaip kažkoks skuduriukas gali padėti vaikui užmigti? g.gif Niekada nenaudojau ir nenaudoju. Tiūčių irgi nenaudojam. Pagalvių taip pat tongue.gif Vaikas ramiausiai užmiega. 2,5 metų vaikas kad taip elgiasi tai dar pusė velnio, bet kai tokį pat skudurą tamposi beveik 4 metukų mergytė ir krenta isteriškai klykdama kaskart kai mama tą merliuką skalbia, tai jau nekoks vaizdelis doh.gif Ir išvis mano subjektyvia nuomone, vaikai pasirenka merliuką, kai jam trūksta mamos dėmesio cool.gif tongue.gif
Atsakyti
schmoll.gif nei vienam vaikui nenaudojau jokio merliuko, kad užmigdtų.
Atsakyti
QUOTE(VbS @ 2007 09 10, 22:29)
Mano galva irgi nesupranta, kaip kažkoks skuduriukas gali padėti vaikui užmigti?  g.gif Niekada nenaudojau ir nenaudoju. Tiūčių irgi nenaudojam. Pagalvių taip pat  tongue.gif Vaikas ramiausiai užmiega. 2,5 metų vaikas kad taip elgiasi tai dar pusė velnio, bet kai tokį pat skudurą tamposi beveik 4 metukų mergytė ir krenta isteriškai klykdama kaskart kai mama tą merliuką skalbia, tai jau nekoks vaizdelis  doh.gif Ir išvis mano subjektyvia nuomone, vaikai pasirenka merliuką, kai jam trūksta mamos dėmesio  cool.gif  tongue.gif

nereikia taip kategoriskai ax.gif kiekvienas vaikas ir mama pasirenka savo.vieniem soskyte nepriimtinas dalykas,o maniskis kadangi nezindomas kitaip nepatenkina poreikio ciulpti.merliukas taip pat kitiem ramumo ir saugumo zenklas.as saviskio specialiai nepratinu,bet paremiu mazu ranksluosteliu soskyte i rjam tai patinka.kai vaikas paauga tiesiog reikia su juo dirbti ir merliuko ar soskytes nebereikes biggrin.gif net ir dideliu demesiu apgaubtas vaikas gali noreti kazko savo.juk vienas turi mylima zaisliuka,kitas puoduka,trecias merliuka ir pan.nemanau kad jusu vaikai uzaugo be mylimu daiktu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2007 09 11, 12:52)
nereikia taip kategoriskai ax.gif kiekvienas vaikas ir mama pasirenka savo.vieniem soskyte nepriimtinas dalykas,o maniskis kadangi nezindomas kitaip nepatenkina poreikio ciulpti.merliukas taip pat kitiem ramumo ir saugumo zenklas.as saviskio specialiai nepratinu,bet paremiu mazu ranksluosteliu soskyte i rjam tai patinka.kai vaikas paauga tiesiog reikia su juo dirbti ir merliuko ar soskytes nebereikes biggrin.gif net ir dideliu demesiu apgaubtas vaikas gali noreti kazko savo.juk vienas turi mylima zaisliuka,kitas puoduka,trecias merliuka ir pan.nemanau kad jusu vaikai uzaugo be mylimu daiktu tongue.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti