Įkraunama...
Įkraunama...

Ar naudojate merliuką mažylio migdymui?

mano maziukui nereikalingi nei merliukai ne soskes augam be ju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilgel @ 2008 03 06, 14:11)
Man tai čia taip pat naujiena  blink.gif
Gal verta pabandyt  g.gif
Nes kol kas man pupa miega kada nori ir kiek nori, labai nereguliuoju, bet jau reikia pradėt formuoti kažkokį režimą, nes dieną išsimiega, o vakare ožligė prasideda  doh.gif  Nors aš labai kantri, bet vakar net ir mane sugebėjo iš kantrybės išvest...reikės pabandyti tą naujovę  mirksiukas.gif

Na,kokie oziukai 26 dieneliu vaikuciui? Jai pilveli vakare ,turbut,skauda.Be to,ji tokio amziaus ir turi miegoti visa diena,o artejant menesio amziui atsiranda vienas nemiegojimo tarpas tarp maitinimu.
Man atrodo,jums dar truksta patirties.O kai truksta kantrybe,perduokit vaikuti vyrui,kitiems artimiesiems,o pati iseikit nors apie nama apeikit-matysit,visi pykciai praeis jums.
Tokiu momentu,kai "truksta plionke",bus dar ne vienas.Todel vaikai mus ir ismoko kantrybes ir tolerancijos... g.gif smile.gif
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
as bandziau toki buda su dukryte ,bet mums jis visai nepadejo,nors esu daug girdejusi ,kad vaikuciai geriau miega kai salia merliukas
Atsakyti
nereikia mus jokių merliukų,o vat soskytės kartais prisireikia ax.gif
Atsakyti
Mama mane paprotino šiuo stebuklu naudotis ir marliukas gan ilgai pasitarnavo ramesniam mažylio miegeliui, bet po kurio laiko nebepadėjo, tai atradom kita būda tongue.gif . Labai patinka kai viena tiute burnytėje, o kita rankytėse. Jei rankytėse neturi tiutes labai sunkiai užmiega biggrin.gif .
Atsakyti
buvo gal kokia savitė kai miegojimui naudojom, bet marlė vistiek geriau nei soskė manau ax.gif
Atsakyti
O tie stebuklingi merliukai buvo reikalingi mano abiem vaikams ,be jų neidavom iš namų ir jie mums tikrai pagelbėjo thumbup.gif .Dukrytė atėjus miegelio laikui sakydavo:tuli i merlioni(kur tutukas ir merliukas)O kai nebereikėjo čiulptuko,dingo ir merliukas. ax.gif
Atsakyti
Pastebejau, kad mano jaunelis nuo pat gimimo vis taikydavosi pries miega nosyte kur ikisti - ar man i megztini, ar, jei ant ranku laikydavau, i pazasti kur knisdavosi, lovytej guledamas kaldryte pagriebdavo i kumstuka ir taip juokingai, lyg uostydamas, ja trindavo panose. Is pradziu, kol buvo mazutelis, bile koks minkstas uzklotelis ar megztinis "sueidavo", bet po praeitos vasaros be galo prisiriso prie paprastucio pledo, pirkto maximoj uz 10 lt. Geriau jau mum soske namie palikti, tik ne sita pleda, kai kur vaziuojam, tiesa, buvom porasyk pamirse, tai net graudu budavo ziureti, kaip jis nabagas balskydavosi uzsimanes miegucio ir kas papuola po ranka kaisiodavo panosen, kazko panasaus i savo pleda ieskodamas..
Zodziu, mum ne marliukas, o pledukas... 4u.gif
Atsakyti
Musu sunelis miega taip pat su merliuku, o ai dar lengva dulksna kvepia kvepalais mmmm, tai miega ramiai, nes mamyte salia. Ikeliu i lovyte duodu merliuka, ijungiu migduka ir migdyt nereika, pats sau vienas uzmiega rolleyes.gif
Atsakyti
Mano ir antroji auga su merliuku,bet jis labiau reikalingas kai paguldau soskei prilaikyt,nes kitaip jis iškrenta,o pasimt tai dar nemoka 4u.gif
Atsakyti
mes kažkaip be merliukų augam tongue.gif soskė ir ta užmigus iškrenta ir kaip nereikalinga....
Atsakyti
QUOTE(gwaida @ 2008 03 12, 00:16)
mes kažkaip  be merliukų augam tongue.gif soskė ir ta užmigus iškrenta ir kaip nereikalinga....

drinks_cheers.gif Mes ir be merliuku,ir tik antras menuo eina kai pripazino soske,iki to laiko reikejo tik mamytes ranku tongue.gif
Atsakyti