Mes merliuka naudojam. Jei miegant jis kur nors nusimeta, tai sunelis veiduka uzsidengia kaldra ar prisispaudzia prie lovytes apsaugeles...
mano pupsius be merliuko neužmiega, nors jau trylikos mėnesių. Dauguma vyresnių vaikų miega su minkštais mylimais -žaisliukais, mažesniems reikia merliuko- kažko švelnaus kaip mamytė šalia, kol miega

Mūsų 5-iametis(5,5m.) vis dar miega su marliuku.
Na,jei nori,tai ir tegul.
Dar pasiima ir minkštą žaislą-begemotą.Kaip mes vadinam-jo miego aksesuarai.

Zinokit nezinojau apie toki dalyka nieko
maciau dabar pardavineja vaikuciams "migdukus", zaisliukus tokius kurie kaip suprantu ir yra kile nuo merliuku
o as galvojau, kas cia per naujiena
na o maniske uzmiega ir miega ir be tiutes, kurios apskritai neduodu, ir be jokiu kitu raminimosi budu, aisku saugiausia ir geriausia uzmiega ant mano ranku, o dar geriau prie kruties...
na bet kda bus nerami gal reikes pabandyt ta merliuka
bet graziau man tie migdukai atrodo, ypac vyresniam vaikui...

maciau dabar pardavineja vaikuciams "migdukus", zaisliukus tokius kurie kaip suprantu ir yra kile nuo merliuku

na o maniske uzmiega ir miega ir be tiutes, kurios apskritai neduodu, ir be jokiu kitu raminimosi budu, aisku saugiausia ir geriausia uzmiega ant mano ranku, o dar geriau prie kruties...
na bet kda bus nerami gal reikes pabandyt ta merliuka

mes turim savo firmine paduskyte - sirdute, pripildyta granuliu
Ji mums atstoja merliukus, zaisliukus ir kt migdukus

as taip pat naudoju, ir tikrai greiciau uzmiega, kartais netgi kai buna irzli pasiema merliuka priglaudzia prie veiduko ir nusiramina

As ir naudoju, mazike daug ramiau uzmiega

QUOTE(rujo @ 2008 05 07, 13:07)
Mes taippat miegam visada su merliuku

Mes ir be merliuko neinam miegot

Mes tai nenaudojam merliuko,nes jis uzmiega man prie kruties bevalgydamas.
Apie toki dalyka ir as neseniai suzinojau. Kazkas manes paklause ar duodu merliuka, taip taip ir likau nesupratus kam jis reikalingas. Tai va, as merliuko neduodu ir puikiausiai be jo apseinam