Mes sėkmingai naudojam
Dar ir meškiukas yra prisiūtas prie to merliuko, tai manasis jį pakramto ir pakrapšto prieš miegą arba ką tik nubudęs
Ir kai migdosi, ant veiduko užsimeta
Mes naudodavom merliuka soskytei priremti, kai miegodavo
sunelis ziopliukas soskyte pastoviai pamesdavo
Nelabai zinojau apie toki buda, gal kas ir sake, bet as nelabai reaguoju i tokius pasakymus, nes uosviene viena karta sake kad jei vaikas verkia reikia ant galvos uzdet marliuka arba ranksluosti, kad veida uzdengtu
O siaip su antru gal ir isbandysim (vietoj soskes aisku
)
O siaip su antru gal ir isbandysim (vietoj soskes aisku
pirmakart isgirdau apie marliukus db
neteko girdet,tad ir nenaudojam
neteko girdet,tad ir nenaudojam
Perskaiciau temos pavadinima ir prisiminiau mamos pasakojimus apie mano merliuka miegams, kuri vadinau "CHOCHOSIA"
Ps. si zinute nuotaiko pakelimui ir graziasniam merliuko vardui
Ps. si zinute nuotaiko pakelimui ir graziasniam merliuko vardui
Ne nu geras, tik dabar atradau šitą temą, o iki šiol debilais skaičiau tuos kas siūlo vaikui veidą dengt kai rėkia
Ir aš netyčia čia užklydau, nesu niek panašaus girdėjus, tai ir nebandėm.
nenaudojom niekada ...
as tik girdejau toki dalykeli ,jei kudikis miega tai uzdeti merliuka ant galvytes ,jei miegodamas pradetu nerimauti del mamytes ,tai pajutes merliuka pajus kad lygtai mamyte salia
as tik girdejau toki dalykeli ,jei kudikis miega tai uzdeti merliuka ant galvytes ,jei miegodamas pradetu nerimauti del mamytes ,tai pajutes merliuka pajus kad lygtai mamyte salia
Aš pirma mėnesį nenaudojau merliuko, bet atvažiavo mano mama ir iškoliojo mane kodėl aš vaikui merliuko neduodu.Ir maniškiui patiko.Kai paguldydavau miegot jis apsikabindavo merliuką, prisiglausdavo prie nosytės ir užmigdavo pats. Dabar jau 13 mėn, tai kai miego nori pats susiranda merliuką, soskę dar kokį zuikį prigriebia ir užmiega apsikabinęs.
maziukui ne uz kalnu 4 metukai, o dar tebesitampo merliukus, bet nieko nesakau lai turi, vakare uzmigt tirkai padeda, vynioja vynioja kol nuluzta.
maziukui ne uz kalnu 4 metukai, o dar tebesitampo merliukus, bet nieko nesakau lai turi, vakare uzmigt tirkai padeda, vynioja vynioja kol nuluzta.
nenaudojom merliuko
nedaviau ir nereikejo