Įkraunama...
Įkraunama...

Ar naudojate merliuką mažylio migdymui?

Mes sėkmingai naudojam mirksiukas.gif Dar ir meškiukas yra prisiūtas prie to merliuko, tai manasis jį pakramto ir pakrapšto prieš miegą arba ką tik nubudęs wub.gif Ir kai migdosi, ant veiduko užsimeta smile.gif
Atsakyti
Mes naudodavom merliuka soskytei priremti, kai miegodavo biggrin.gif sunelis ziopliukas soskyte pastoviai pamesdavo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gedas: 12 lapkričio 2008 - 22:57
Nelabai zinojau apie toki buda, gal kas ir sake, bet as nelabai reaguoju i tokius pasakymus, nes uosviene viena karta sake kad jei vaikas verkia reikia ant galvos uzdet marliuka arba ranksluosti, kad veida uzdengtu blink.gif blink.gif blink.gif fool.gif lotuliukas.gif
O siaip su antru gal ir isbandysim (vietoj soskes aisku biggrin.gif ) rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gerberda: 13 lapkričio 2008 - 12:22
pirmakart isgirdau apie marliukus db bigsmile.gif
neteko girdet,tad ir nenaudojam 4u.gif
Atsakyti
Perskaiciau temos pavadinima ir prisiminiau mamos pasakojimus apie mano merliuka miegams, kuri vadinau "CHOCHOSIA"

Ps. si zinute nuotaiko pakelimui ir graziasniam merliuko vardui mirksiukas.gif
Atsakyti
Ne nu geras, tik dabar atradau šitą temą, o iki šiol debilais skaičiau tuos kas siūlo vaikui veidą dengt kai rėkia biggrin.gif
Atsakyti
Ir aš netyčia čia užklydau, nesu niek panašaus girdėjus, tai ir nebandėm.
Atsakyti
nenaudojom niekada ...
as tik girdejau toki dalykeli ,jei kudikis miega tai uzdeti merliuka ant galvytes ,jei miegodamas pradetu nerimauti del mamytes ,tai pajutes merliuka pajus kad lygtai mamyte salia g.gif
Atsakyti
Aš pirma mėnesį nenaudojau merliuko, bet atvažiavo mano mama ir iškoliojo mane kodėl aš vaikui merliuko neduodu.Ir maniškiui patiko.Kai paguldydavau miegot jis apsikabindavo merliuką, prisiglausdavo prie nosytės ir užmigdavo pats. Dabar jau 13 mėn, tai kai miego nori pats susiranda merliuką, soskę dar kokį zuikį prigriebia ir užmiega apsikabinęs.
Atsakyti
4u.gif Tikra tiesa, mano pupytė irgi dar kai mažesnė truputį buvo - pasiėma pati merliuką , arba mes paduodam į rankytes - čiupinėja jį, čiupinėja ir užmiega - matyt kažkaip raminančiai vaikiukus mažus tai veikia... mirksiukas.gif
Atsakyti
maziukui ne uz kalnu 4 metukai, o dar tebesitampo merliukus, bet nieko nesakau lai turi, vakare uzmigt tirkai padeda, vynioja vynioja kol nuluzta.
Atsakyti
maziukui ne uz kalnu 4 metukai, o dar tebesitampo merliukus, bet nieko nesakau lai turi, vakare uzmigt tirkai padeda, vynioja vynioja kol nuluzta.

nenaudojom merliuko schmoll.gif ir dziaugiuos,nes va tokios situacijos kai keturmetis ar vyresnis dar tamposi su merlium man tikrai nekaip atrodo g.gif na dar tiek to jei tik namie tas skuduras reikalingas,bet jei nesasi i darzeli,svecius ar dar kur doh.gif ....o dar zinau atveju,kad jo net isplaut neduoda ir naujo neima,reikia tik to purvino,prismirdusio...
nedaviau ir nereikejo smile.gif nes laikausi nuomones,kad pacios prisipratinam vaikus prie soskiu,merliu,supimo,nesiojimo ar dar kokio sh...o paskui sprendziam dilemas kaip nuo to atpratint doh.gif
Atsakyti