Įkraunama...
Įkraunama...

Ar naudojate merliuką mažylio migdymui?

na, teisingai čia viena mamytė išsireiškė, kad kiekvienas vaikas turi savo "ydų" ..tik gal anokia čia yda ax.gif mano mažylė irgi mėgsta užmigti su merliuku prie žanduko, bet nėra didelės tragedijos jei merliuko ir nėra...tiesiog, pastebėjau,kad su juo ji greičiau nurimsta...
Atsakyti
aš savo leliuko dar neturiu, bet dirbu aukle valandine ir man atrodo kad merliukas puikus dalykas. puikiai padeda nusiraminti vaikiukui, pati užmiega, net kai mamos nėra šalia thumbup.gif ir kai turėsiu savo mažylių manau jie turės kažką panašaus rolleyes.gif
Atsakyti
Mano abu miegodavo ir miega su merliuku smile.gif Ir nieko blogo tame nematau.Poto juk atpranta
Atsakyti
mano abu maziukai miegojo su merliukais mergytei tai net ciulptuko nereikejo svarbiausia buvo merliukas o kai paugejo pradejo zaisti su zaisliukais tai patys maziukai atsirinko megiamiausius zaisliukus ir dabar miega su zaisliukais i nematau cia nieko blogo jei miega vaikas su merliuku tai jiems suteikia saugumo jausmo man jie dar ramiau miegodavo specialiai merliukus palaikydavau prie saves kad igautu mano kvapo ar Mp kvapo ir tada kaip jie ramiai uzmigdavo
Atsakyti
mano ir miega su merliuko, nereikia čia nieko bijoti, vėliau atpranta lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano maziuke ir uzmiega su merliuku wub.gif As ir miegodavau(mama sake) biggrin.gif Atejo laikas ir atpratom smile.gif
Atsakyti
tikrai nematau nieko blogo - tai tiesiog tokie miegojimo "įrankiai" ir tiek. Dar ir savas kvapas ramina. biggrin.gif Mano visi trys naudojo tokius "draugiukus" - o atprato vyresnieji kažkaip patys - nepastebimai g.gif - neieškojo einant miegot paaugę ir viskas...
Ir Dar. Kai dirbau lopšio grupėj daržely praktikos metu, tai pastebėjau, jad tie, kurie turėdavo savo miegelio "įrankių", lengviau užmigdavo, o ir ramesni šiaip dieną būdavo - kadžkoks matyt baisiai savas daiktas (o dažnai ir kvapas lotuliukas.gif ) tikrai ramindavo - gi sakykit kaip norit - tarp svetimų...
Atsakyti
Mažoji miega tik su merliuku ir soskyte. Soskytę reiks kažkaip atpratint, o merliuką paliksim, kol pačiai nebereikės. rolleyes.gif
Atsakyti
Soskytę atėmiau nuo 8 mėn., o merliuko iš vis nenaudojam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irma- @ 2009 01 26, 23:05)
na, teisingai čia viena mamytė išsireiškė, kad kiekvienas vaikas turi savo "ydų" ..tik gal anokia čia yda  ax.gif mano mažylė irgi mėgsta užmigti su merliuku prie žanduko, bet nėra didelės tragedijos jei merliuko ir nėra...tiesiog, pastebėjau,kad su juo ji greičiau nurimsta...

4u.gif

Man ir paciai smagiau, kad isejus is kambario, ar palikus ji viena, jis kukuojasis au su merliuku ir raminasi... kartais jokio zaisliuko mums nereikia, zaidziam 'kuku' su merliuku ir kiek juoko is vaiko .... wub.gif ax.gif

Bus laikas ir atprasim... kaip ir nuo sauskelniu ar daug kitu dalyku 4u.gif

Atsakyti
pirma kart girdziu apie toki dalyka, kaip migdymas merliuku.
mano seneliai tokio navaroto nezinojo matyt

toki zaidima, kad uzdengiam veiduka su kokiu plonyciu audiniu, mes zaidem, ir vaikui l. patiko, visas spurdejo, ypac nuimant.
bet kazkaip karta bezaidziant kazkas mane uzkalbino ir ilgiau nenuimiau( o pats dar maziukas negalejo nusiimt)
buvo asaru, ir po to nebelinksmas pasidare zaidimas tai ir nebezaidem...

ir soske spjaude , bet as tik viena bandziau, paskui issiaiskinau gal forma neitiko. ir isvis iki kokiu 9 men vienas niekada negalejo but, reke, o ant ranku buvo ramus, taip ir buvo visad ant ranku arba nesioklei. ir dabar uzmiega, kai tevai salia, geriausia abu. ir nereik daugiau nieko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ireneri: 20 kovo 2009 - 23:04
nenaudojam. Priš miegą pažaidžia su pliušiniais žaisliukais biggrin.gif
Atsakyti