Įkraunama...
Įkraunama...

Ar naudojate merliuką mažylio migdymui?

[ smile.gif sveiki ,taip kai auginu,maziuka ir dabar retkarciais jis pats pasiima prie burnytes ,arba rankute apsikabina ir uzmiega biggrin.gif
Atsakyti
Laba,
Mes kazkaip nenaudojam... g.gif Nupirkau dar pries gimima, bet taip ir neprisiruosiam panaudoti, net nezinau kodel... rolleyes.gif
Atsakyti
Nenaudojam,netinka niekas prie veiduko ax.gif
Atsakyti
as naudojau merliuka savo mergytei iki 10men,o nuo 10men tai pasikeite i meskiuka,kury gavo dovanu ir be savo draugo nemiega ji,turi 2vienodus meskiukus skirtingu spalvu,juos abu apsikabina ir das mane apsikabina su savo mazom rankutem 2.gif 2.gif 2.gif
Atsakyti
Kol maniškė buvo visai mažiukė, tai bandžiau dėti prie veido marliuką. Bet kažkaip jai vienodai - ar yra tas marliukas, ar nėra. Svarbu, kad krūtis panosėj būtų smile.gif Tik ką reikės daryti, kaip MP baigsis? Iš buteliuko negeriam, čiulptukų nepripažįstam. Gal vėl bandyt marliuką ar minkštą žaisliuką?
Atsakyti
mano mazylis tai megsta marliuka, be jo negali uzmigti, nuo pirmu gimimo dienu as prie jo padedavau marliuka, o kai pradejo rankytemis mojuoti tai ir pradejo marliuka prie veiduko trinti, o soskytes nemego pusantro menesiuko, tai tik veliau prie jos priprato, dabar atsiskirti nebegali smile.gif be soskytes nebeuzmiega, tik nakciai nereikia kazkaip jos nereikia, nezinau kodel, bet diena kai miega, tai jos butinai reikia smile.gif) ir zinoma merliuko smile.gif
Atsakyti
Maniškiui,tai patinka kur nors priglausti savo nosytę,labiau jam patinka kad būtų švenus.Kažkaip iškarto nurimsta thumbup.gif
Atsakyti
Kol maitinau, tai svarbiausia buvo krūtis biggrin.gif , o marliukas, nors ir būdavo šalia, bet susidomėjimo nesulaukdavo. Dabar jau artėja 2 metai, tai prieš užmiegant pats ieško marliuko deda ant ausytės ir migdosi. Kažkaip net nepastebėjau, kada jam jo taip reikėti pradėjo ax.gif .
Atsakyti
aš dar maitinu, mums 1,5 metų, bet va mažas rankšluostukas nuo pat gimimo yra geriausias draugas ax.gif dedasi prie veiduko, nurimsta ax.gif
Atsakyti
Mes bandėm duoti merliuką, kelis kartus žaidė ir taip užmigo, bet po pradėjo mesti iš lovytės lauk doh.gif
Atsakyti
mano mazylis be merliuko ir neali miegoti, jis visad turi buti jam prie veido, kaklo, kartasi visa galva uzsikloja ir miega
Atsakyti
Mūsų vaikiukui ir užmigti padeda, ir taip pakramtyti patinka lotuliukas.gif
Atsakyti