Įkraunama...
Įkraunama...

Ar naudojate merliuką mažylio migdymui?

Savo mazylei paprastai dedavau merliuka po veiduku, nes daznai atpilinedavo, tai tiek jis ir tebuvo reikalingas. taciau neseniai pastebejau, kad kai ji jau nori miegelio, metasi sau ant veiduko koki drabuziuka ir merkiasi.taigi uzdedu merliuka ir miega bigsmile.gif
Atsakyti
Mano pirma dukryte miegodavo su merliuku ir soskyte, o antroji si rinkinuka tiesiog dievina. Kol mazesne buvo, eidavom pvz parduotuvej, uzsireikdavo soskytes ir merliuko, tai tysdavo ta visa merliaus gabala smile.gif ju turim visokiu dydziu, vieni kur mazesni nieko, bet yra ir didesniu, tai su tais labai jau juokingai prekybos centre atrodydavo. O siaip manau jiems kazkoks jaukumas atsiranda paminkius ir patrynus palei veiduka su merliuku. Mazajai jau 2 metukai, bet dar vis sis rinkinukas naudajamas soskyte + merliukas smile.gif Tiesa merliuko dar niekaip nevadina, tik ranku gniauzymu duoda suprast kad jau reikia ir jo kartu prie soskytes ax.gif
Atsakyti
o maniskiui visada riekdavo kaldrytes, tai tampydavomes visur ja smile.gif ir su ja atsisveikino tik tada kai pradejo lyst is po jos kojos...ir dabar visad uzmiega apsikabines kaldra ax.gif
Atsakyti
mano be merliuku niekaip neuzmiega, smile.gif
viena kart nuvaziavom i sveciu ir pamirsau merliuka,tai buvo baisu,pupa niekaipneuzmigo,gavom kazka panasaus i merliuka,tai vos vos uzmigo, ax.gif
o taip problemu niera,paguldau i lovyte,duodu merliuka 5 min ir miega ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Nenaudojom. schmoll.gif
Atsakyti
Mes naudojam. Lb gera priemonė atsipalaidavimui ir užmigimui thumbup.gif
Atsakyti
mes naudojom biggrin.gif
Atsakyti
Aš augau su merliuku, o maniškiai ir be merliukų, ir be čiulptukų rolleyes.gif
Atsakyti
Merliuka naudojom tik kol mazyte buvo ir atpylinejo, tai padedavom, o daugiau tai nedraugaujam schmoll.gif bandziau isiulyti vietoje savo pirsto, bet jai labiau reikia mama laikyti uz mazojo pirstuko kol uzmiega rolleyes.gif
Atsakyti
Mes irgi naudojom tik burnyte nuvalyti, bandziau duoti miegui, bet jai nereikejo. Utad turime maza pagalvele, be kuriuos niekur doh.gif , miegam tik su ja, tos pagalves kvapas jau toks mielas wub.gif kvepia kudikiu wub.gif
Atsakyti
Nenaudojau ne vienam vaikuciui.
Atsakyti
naudojam. geriau miega, ramesnis būna, laikydamas rankytėse smile.gif
Atsakyti