pirmajai dukrytei nenaudojau, kazkaip neteisingai buvau isitikinus, kad tikrai nepades, o antrajai pradejau naudot ir su 'soskute', tai naktiniam miegeliui net supti nereikia

Naudojom

Auginu dvi dukrytes. Abi turejo marliukus. Mazoji dar dabar vakare praso: "mamyte, pabuciuok mane ir apkamsyk"
(jai 6 metukai) Pakisu anklodes kampa po pagalve, gaunasi kaip su marliuku
Kazkas forume minejo, kad naudoja frotinius mazyciu ranksluostukus. Na manau kad tai pavojinga labai maziems zmoguciams... Marliukas lengviau praleidzia ora... (cia turbut iki kokiu 6 meg. galioja)
Siaip marliukas tikrai "stebuklingas" pagalbininkas auginant mazyli

Kazkas forume minejo, kad naudoja frotinius mazyciu ranksluostukus. Na manau kad tai pavojinga labai maziems zmoguciams... Marliukas lengviau praleidzia ora... (cia turbut iki kokiu 6 meg. galioja)
Siaip marliukas tikrai "stebuklingas" pagalbininkas auginant mazyli

mes irginaudojama marliuka bet jau noretusi kad atprastu bet nieko nesigauna ji visada pries eidama susiranda marliuka ir tik tada eina miegoti
nuo pat mazens naudojam..bent jau mums didelis pagalbininkas tas merliukas

Mes tik su juo užmiegam. Jis mums geriau negu koks migdukas
anksciau naudojom, o dabar nebeprireikia, bet tikrai padedavo

O mes ne tik miegui naudojam. Kai dukrytė (beveik 3m.) pavrgsta ar nori nusiraminimo, visada prašo "mo". Čia pas mus toks trumpinys gavosi
O kai einam miegoti tai sako, "noriu daug mo". Kitaip net neužmiega
Sūnui (1.5m) irgi duodu, mėgsta ir šiaip jį pasinešioti, ir prieš miegą rankytėse dėlioja, dėlioja, kol užmiega

O kai einam miegoti tai sako, "noriu daug mo". Kitaip net neužmiega

Sūnui (1.5m) irgi duodu, mėgsta ir šiaip jį pasinešioti, ir prieš miegą rankytėse dėlioja, dėlioja, kol užmiega
mano dukrytei irgi labai reikalingas merliukas, bet zinima tada, kai eina miegoti

Nenaudojau
iš pradžių mačiutė vis siūlydavo bet kažkodėl jį veikdavo priešingai, pradėdavo muistytis ir miegai išsilakstydavo
tai dabar kuo puikiausiai miega be jokių papildomų dalykų, arba užmiega MP begerdamas, arba tiesiog lovytėj gulėdamas ir kaip aš sakau lopšines sau dainuodamas, arba kai vežime važiuoja

merliuko nenaudojo, bet soske padazyta meduje ciulpdavo, ciulpdavo kol uzmigdavo. Drauges juokdavosi, kad ir i mokykla meduota soske nesiu, nereikejo....Taip darydavau nes neramus labai buvo