Įkraunama...
Įkraunama...

Ar naudojate merliuką mažylio migdymui?

pirmajai dukrytei nenaudojau, kazkaip neteisingai buvau isitikinus, kad tikrai nepades, o antrajai pradejau naudot ir su 'soskute', tai naktiniam miegeliui net supti nereikia thumbup.gif
Atsakyti
Naudojom thumbup.gif
Atsakyti
Auginu dvi dukrytes. Abi turejo marliukus. Mazoji dar dabar vakare praso: "mamyte, pabuciuok mane ir apkamsyk" smile.gif (jai 6 metukai) Pakisu anklodes kampa po pagalve, gaunasi kaip su marliuku biggrin.gif

Kazkas forume minejo, kad naudoja frotinius mazyciu ranksluostukus. Na manau kad tai pavojinga labai maziems zmoguciams... Marliukas lengviau praleidzia ora... (cia turbut iki kokiu 6 meg. galioja)
Siaip marliukas tikrai "stebuklingas" pagalbininkas auginant mazyli smile.gif
Atsakyti
mes irginaudojama marliuka bet jau noretusi kad atprastu bet nieko nesigauna ji visada pries eidama susiranda marliuka ir tik tada eina miegoti
Atsakyti
nuo pat mazens naudojam..bent jau mums didelis pagalbininkas tas merliukas thumbup.gif
Atsakyti
Mes tik su juo užmiegam. Jis mums geriau negu koks migdukas
Atsakyti
niekada nenaudojom.

turim meškutį tokį skudurinuką, tai jis gyvena lovytėj ir Jokūbas su juo užmiega nuo gimimo.
Atsakyti
anksciau naudojom, o dabar nebeprireikia, bet tikrai padedavo ax.gif
Atsakyti
O mes ne tik miegui naudojam. Kai dukrytė (beveik 3m.) pavrgsta ar nori nusiraminimo, visada prašo "mo". Čia pas mus toks trumpinys gavosi biggrin.gif
O kai einam miegoti tai sako, "noriu daug mo". Kitaip net neužmiega biggrin.gif

Sūnui (1.5m) irgi duodu, mėgsta ir šiaip jį pasinešioti, ir prieš miegą rankytėse dėlioja, dėlioja, kol užmiega
Atsakyti
mano dukrytei irgi labai reikalingas merliukas, bet zinima tada, kai eina miegoti ax.gif
Atsakyti
Nenaudojau schmoll.gif iš pradžių mačiutė vis siūlydavo bet kažkodėl jį veikdavo priešingai, pradėdavo muistytis ir miegai išsilakstydavo doh.gif tai dabar kuo puikiausiai miega be jokių papildomų dalykų, arba užmiega MP begerdamas, arba tiesiog lovytėj gulėdamas ir kaip aš sakau lopšines sau dainuodamas, arba kai vežime važiuoja rolleyes.gif
Atsakyti
merliuko nenaudojo, bet soske padazyta meduje ciulpdavo, ciulpdavo kol uzmigdavo. Drauges juokdavosi, kad ir i mokykla meduota soske nesiu, nereikejo....Taip darydavau nes neramus labai buvo doh.gif
Atsakyti