Įkraunama...
Įkraunama...

Ar naudojate merliuką mažylio migdymui?

Mano abi dukrytes naudojo. Mazoji 2 metu ir dabar naudoja. Jau ne taip labai reikalingas daiktelis, bet pries miega mielai laiko rankytese ir prie veiduko. Kaip viena mamyte sake, vaikutis delioja is vienos rankytes i kita ir taip uzmiega, taip ir maniske. Seniau merliuka ir soske imdavo kai noredavo nusiraminti. Merliuka vadino "me" ir ciulptuka "sose" rolleyes.gif
Atsakyti
abu vaikai prie jo priprate,mazoji be merliuko niekaip neuzmiega doh.gif
Atsakyti
ne,nenaudojau,kaip gali apdėt užmigt kažkoks medžiagos gabaliukas
Atsakyti
Naudojam ir labai "vertinam" smile.gif Girdejau, kiti vaikuciai pripranta prie vieno skuduriuko, o manoji, kai nori miegucio, ima bet koki drabuzi, staltiese ir kisa prie nosytes, kol nepaduodu spec.tam reikalui skirtu marliuku:)smile.gif
Atsakyti
Naudojam,tiutes jau atsisake,tai beliko vienintelis malonumas biggrin.gif
Atsakyti
na pusbrolio viena mergiotė neužmigdavo be savo juodo skudurėlio, kurį vadino diuma, o mano vaikas tam reikalui įprato (pats) naudoti mano maikes bigsmile.gif nu bet kažkaip nemaniau, kad tai toks masinis reiškinys ar net tradicija taip migdyti blink.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 21 gegužės 2009 - 23:13
dukrai naudojau labai gerai veikė, bet paskui sunku buvo atpratinti, tai sūnui jau nenaudojau
Atsakyti
Geras thumbup.gif reiks pabandyt, nes manoji soskes neima, tai tik nykstys geriausias draugas doh.gif
Atsakyti
Mes merliuka naudojom miegeliui gal iki 6 menesiuku
Atsakyti
Nenaudojom.
Atsakyti
pirma karta girdziu apie toki daikta blink.gif is temos pavadinimo supratau, kad bus apie marles naudojima vystymui doh.gif lotuliukas.gif
nenaudojam nes nezinojom kad galima naudoti ax.gif kol kas uzmiegam be jokiu papildomu daiktu biggrin.gif
Atsakyti
mums tik kartais padeda smile.gif
Atsakyti