Įkraunama...
Įkraunama...

Ar naudojate merliuką mažylio migdymui?

Ervinga sutinku su tavim bjauru žiūrėti į pajuodusį merliuka, bet pas mus dukrytė ačiū Dievui pripažysta išskalbta merliuką lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Nežinau,ar jums taip nebuvo,bet aš savo jaunėlę buvau net dukart radus susikišusią dalį marliuko gerklėn ir atpylusią tuo pačiu blink.gif Na,jei nebūčiau netoliese,būtų dar ir užspringusi unsure.gif Tad būkit budrios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltupyte @ 2007 02 07, 11:56)
Sveikos 4u.gif
Nežinau,ar jums taip nebuvo,bet aš savo jaunėlę buvau net dukart radus susikišusią dalį marliuko gerklėn ir atpylusią tuo pačiu blink.gif Na,jei nebūčiau netoliese,būtų dar ir užspringusi unsure.gif Tad būkit budrios 4u.gif

Na maniškė taip nedaro, bet ačiū už įspėjima g.gif
Atsakyti
Maniskei reikia kai miega papsiuka prilaikyti, o siaip nenaudojam smile.gif
Atsakyti
mes pripazystam tik iskalbta merliuka ir tik kai reikia uzmigti o i lauka jo neimam laukui turim skuduriuka meskiuka su kurio ir uzmiegam
Atsakyti
Nenaudojam,musu drauge tute biggrin.gif
Atsakyti
Mes dar maziukai bet taippat naudojame merliuka labai greitai uzmiegame ir nusiraminame thumbup.gif
Atsakyti
niekada merliuko nenaudojau migdymui biggrin.gif
Atsakyti
mums jau greitai bus trys metukai, bet mano mazoji niekaip be jo nemiega, neisivaizduoju kaip reiks atpratint doh.gif
Atsakyti
Jokiu merliuku, kaldriuku ar zaisliuku nerekomenduojama duoti vaikam prie nosytes del galimos rizikos padidinimo kad vaikiukas uzdus, taip pat del staigios kudikiu mirties, nes oras nespeja mainytis, ir kudikis gauna daugiau anglies dvideginio nei miegodamas atvira nosyte.

mes niekada nenaudojom ir nenaudosim.
Atsakyti
net isivaizduot neisivaizdavau, kad buna tokiu marliuku-zinduku unsure.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(alexxxx @ 2006 10 04, 22:05)
mūsų mamos auginant mus naudodavo marliukus-kad greičiau užmigtume,būtume ramesni.ar ir jūs auginant savo atžalas naudojate šį"stebuklą"

As pasiuvau lele-miegeli is merliuko, na surista galva, daug siulu-plauku, rankytes, issiuvinejau akis, sypsena. Galima virinti, skalbti. Mano mergaite jau ketvirti metai kasnakt miega su ja. Turime net 4 tas leles, kai viena "maudosi', kita eina miegoti su Pijute. Patariu visom. Nera jokiu baimiu ir noru miegoti su teveliais. bigsmile.gif
Atsakyti