Įkraunama...
Įkraunama...

Ar naudojate merliuką mažylio migdymui?

aha, naudojom, taip mociutes ipratino. tik baisoka kad nesusikistu i burna ar nepadustu, tai tik uzmigus atimu, taip pat ir ciulptuka istraukiu.
Atsakyti
Siandien pabandziau migdyti be merliuko blink.gif ieskojo ir nemiegojo kol neatidaviau tik atidaviau atsigule pasieme merliuka , katyte ir kaip lapas , uzmigo smile.gif
Atsakyti
niekada nenaudojome, vaikui nepatikdavo, bandziau daug kartu bet ji ismesdavo marliuka...
Atsakyti
naudojam blush2.gif kazkaip jam ramiau, aisku kai uzmiega patraukiu, kad neuzdustu, beto nepatraukus prabudes tuoj bando ji suvalgyt doh.gif
Atsakyti
mes nenaudojam, nors visi patare, kad naudotume, bet maniskiui neptikdavo, mesdavo salin.
Atsakyti
aš nenaudojau, bet užtad plaukus mano mėgo maigyt(o galėjo merliuką...)...maigo iki šiol...jau bandau nebeduot, bet vyras sugėdina ir sako:plaukų gaila, o vaiko negaila... doh.gif smile.gif naktį net kartais ieško...o vyrui niekada nesisekė užmigdyt...nes jis skustagalvis lotuliukas.gif
Atsakyti
Neįsivaizduoju, kaip reikėtų užmigdyti mažių, jei neduočiau merliuko g.gif Soskiukas ir merliukas - du BŪTINI daikčiukai vaiko miegeliui. Kai užmiega, merliuką paimu, o soskę pats išspjauna, o naktį, jei jam reikia, susiranda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2006 10 05, 22:03)
bandėm - nepatiko mano pipirui  doh.gif jis mieliau į dekį susisuka ir jo kraštą įsitvėręs laiko  tongue.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif mano mazyte taip pat, merliukas nepatiko, bet be kaldrytes tai nekaip, ant nosies ir isitverus i krasta, uzmiega ramiai wub.gif
Atsakyti
Nepratinau prie jokių marlių, nosinių, skurlių lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ožiaragė @ 2007 03 18, 10:33)
Nepratinau prie jokių marlių, nosinių, skurlių  lotuliukas.gif

labai jau baisiai pakomentuota g.gif
Atsakyti
mes nenaudojome, nes gyvename atskirai nuo tevu ir seneliu smile.gif , kurie ta dalyka labai megsta daryti su anukeliais ir proanukeliais doh.gif
Atsakyti
maniske ir be merliuku negali uzmigti ax.gif
Atsakyti