Įkraunama...
Įkraunama...

Ar naudojate merliuką mažylio migdymui?

QUOTE(Levander @ 2007 02 16, 17:10)
niekada merliuko nenaudojau migdymui  biggrin.gif

As ir niekada nenaudojau...kelis kart kai bandziau uzdeti, nusiima ir viskas... lotuliukas.gif
Atsakyti
Nenaudoju, anksčiau bandžiau, bet nieko jis negelbėjo.
Atsakyti
Vyresnėliai abu mėgo merliukus, mažyliui prisisiuvau, apsimezgiau gražučių tokių wub.gif , o reikėjo tik kol mažiukas valgydavo pieneliui pratekėjusiam nuvalyti , miegojimui turim minkštą mielą ančiuką ir tas ne įpatingai reikalingas.
Atsakyti
As naudojau,jai tada buvo,silta,ramu ir iskart nusiramindavo,izmigdavo,atejus laikui be jokiu problemu,pati jo atsisake 4u.gif
Atsakyti
maitinu kol kas pati tai merliuko nereikia ax.gif
Atsakyti
mes irgi su merliuku miegam thumbup.gif ,mums jis geriausias draugas pries uzmiegant,plius tutukas smile.gif
Atsakyti
aš grižtai prieš merliukus. Nes turiu draugę kurios  du vaikai iki 4 metų su merliukais po to vaikščiojo.  doh.gif  Ir ne tik po namus bet ir gatve eidami ir į svečius...
O ji pati niekaip nežinjo kaip atpratinti. Panašiai kaip nuo tučio.
Taigi aš žinodama tokią situaciją nė karto savo vaikams merlio nedaviau (auginu du vaikus) ir jie nežino kas tai per daiktas bigsmile.gif
Atsakyti
Mano maža su merliuku mėgsta tik šiaip pažaisti, paminkyt rankose, bet miegui jo nepageidauja. Gal dėl to, kad miegam vienoj lovoj. Jai geriausia užsimigdymo priemonė yra krūtis. Suvalgo priešnaktinę porciją dar šiaip pažinda ir kuo ramiausiai užmiega.
Atsakyti
Mes irgi naudojam ir merliuka ir tiute blush2.gif (aisku tik miegeliui),Turejau as ir tu maziuku frotiniu skudureliu,bet maniskiui buvo per mazi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alexxxx @ 2006 10 04, 20:05)
mūsų mamos auginant mus naudodavo marliukus-kad greičiau užmigtume,būtume ramesni.ar ir jūs auginant savo atžalas naudojate šį"stebuklą"

na manau kad cia nuo kiekvieno vaikucio priklauso,nes manoji nuo pat gimimo nemego marliuko,jai nepatiko net minksti zaisliukai,o stai po vienos ligos is ligonines parsiveze sesutes dovanota meskuti,tai dabar su juo miega thumbup.gif
Atsakyti
mano pana tai kai buvo maza mazdaug iki puses metu noredavo merliuko su juo miegodavo uzsidengdavo veiduka o dabar tai tik minksta bezdzionele kito neiduosi lotuliukas.gif
Atsakyti
ne, nereikalingas nei merliukas, nei čiulptukas. Kol buvo visai mažutė, su mamos pienuku migdydavosi, o dabar tik kaklą apsikabina stipriai stipriai ir prisiglaudžia smile.gif
Atsakyti