Įkraunama...
Įkraunama...

Mišinuko norma kūdikiui

QUOTE(Anema @ 2009 10 15, 19:02)
130 ml mazokai manau.mes jau pora savaiciu 6 kartus valgom

bet sudejus visos paros suvalgyta kieki tai gaunasi nemazai, o kai per daug tai irgi manau kad nelabai i gera. g.gif
Atsakyti
QUOTE(joliukas9 @ 2009 10 16, 12:28)
bet sudejus visos paros suvalgyta kieki tai gaunasi nemazai, o kai per daug tai irgi manau kad nelabai i gera.  g.gif

tai taip,jei 7 kartus valgo,tai normaliai
Atsakyti
mano mazoji dabar 3 menesiu, valgo kas dvi valandas mazdaug po 100ml. stengiuosi kuo ilgiau istempti nedavusi valgyti, bet retai kada tepavyksta iki 3 valandu istempti, tai manau, kad valgo per daug, bet nieko as jai negaliu padaryti. apgauti su arbata neiseina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zhydelka @ 2009 10 24, 11:32)
mano mazoji dabar 3 menesiu, valgo kas dvi valandas mazdaug po 100ml. stengiuosi kuo ilgiau istempti nedavusi valgyti, bet retai kada tepavyksta iki 3 valandu istempti, tai manau, kad valgo per daug, bet nieko as jai negaliu padaryti. apgauti su arbata neiseina doh.gif

o misinukais maitinat?daznai valgo,o nakti?
manoji kazko nebelabai nori valgyt,net kas tris,gal misinuka satsibodo
Atsakyti
nakti valgo tik 1 karta dazniausiai, tai gal ir nieko baisaus, kad diena taip daznai valgo...jau pati nebezinau. gal sakiau reikes bandyti kosyte pradeti serti, nes su kakojimu problemos
Atsakyti
mano pradejo maziau kazkodel valgyt,bet vistiek kas 3 val,o nakti kartais 1,kartais 2 kartus keliasi.
o svoris jusu vaikucio normalus?
Atsakyti
as nezinau kas yra normalu, dabar sveria 7kg. bet ir ugis 65cm. pradejau duoti banana ir po sauksteli kosytes, kad pratesciau laika iki valgymo, kol kas nepadejo, gal per mazai daviau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zhydelka @ 2009 10 28, 09:22)
as nezinau kas yra normalu, dabar sveria 7kg. bet ir ugis 65cm. pradejau duoti banana ir po sauksteli kosytes, kad pratesciau laika iki valgymo, kol kas nepadejo, gal per mazai daviau smile.gif

tai yra lenteles svorio.kaip ir normaliai,gal kiek daugoka.tai ka gydytoja sako?
Atsakyti
nieko nesako, sako, kad iki metu su tuo svoriu visaip buna, tai as kaip ir beveik rami, tik kad labai jau sunku nesioti darosi, o dar kai su vezimeliu iki 4 auksto reikia, tai jau visai siaubas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zhydelka @ 2009 10 28, 12:56)
nieko nesako, sako, kad iki metu su tuo svoriu visaip buna, tai as kaip ir beveik rami, tik kad labai jau sunku nesioti darosi, o dar kai su vezimeliu iki 4 auksto reikia, tai jau visai siaubas doh.gif

mum irgi i 4 auksta,bet mano vyras nesioja,as visai nepakelciau su tais vezimais,toks svoris doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Anema @ 2009 10 28, 18:56)
mum irgi i 4 auksta,bet mano vyras nesioja,as visai nepakelciau su tais vezimais,toks svoris  doh.gif

as tai neturiu is ko rinktis, tenka tampytis paciai, nes kitaip i lauka niekados ir neiseitume doh.gif , tai ir sunku del to, kad 3 men. vaikas sveria tiek, kiek kitu sveria puses metu vaikai, tai kai bus puses metu, tai visai nepakelsiu
Atsakyti
mes apetitu nesiskundziam tikrai..suvalgom po 200ml ir valgom jau obuoli su bananu 4u.gif mums trys men,o sveriam 8760g thumbup.gif gerai,kad mums vezimo nereik tampyt lotuliukas.gif
Atsakyti