Įkraunama...
Įkraunama...

Mišinuko norma kūdikiui

QUOTE(kartone @ 2009 10 29, 17:43)
mes apetitu nesiskundziam tikrai..suvalgom po 200ml ir valgom jau obuoli su bananu 4u.gif  mums trys men,o sveriam 8760g thumbup.gif    gerai,kad mums vezimo nereik tampyt lotuliukas.gif

vajej, amzius toks pats, o beveik 2 kg sunkesnis mazylis doh.gif . as jau saviskei grasinu, kad eisim dietos laikytis, arba tegul mokosi vaikscioti, ba mama tuoj nepanes lotuliukas.gif. mes valgom maziau, bet laaabai daznai
Atsakyti
QUOTE(kartone @ 2009 10 29, 17:43)
mes apetitu nesiskundziam tikrai..suvalgom po 200ml ir valgom jau obuoli su bananu 4u.gif  mums trys men,o sveriam 8760g thumbup.gif    gerai,kad mums vezimo nereik tampyt lotuliukas.gif

tai bent vyras biggrin.gif mes kita savaime sversimes,nezinau ar jau duoti kokio obuoliuko g.gif
Atsakyti
taip taip...mano muzinkiukas lotuliukas.gif lotuliukas.gif na vaiksciot dar neliepiu bet sedet tai jau ponaitis sedasi..ir vis maza maistelio...misinuko atsisako temka virt klijukus g.gif siaip noretume gal jau kazko rimciau...kokios darzoves.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kartone @ 2009 11 02, 22:57)
taip taip...mano muzinkiukas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif    na vaiksciot dar neliepiu bet sedet tai jau ponaitis sedasi..ir vis maza maistelio...misinuko atsisako temka virt klijukus g.gif  siaip noretume gal jau kazko rimciau...kokios darzoves.. mirksiukas.gif

bet siaip per daug sveria. g.gif
mano dukra jau kelios dienos pries 3 men sukakti sestis pradejo biggrin.gif
Atsakyti
mes beveik nuo pirmos dienos valgem misini. is pradziutik primaitinau,nes pieno neturejau daug, o nuo triju savaiciu tik misini geriam. gime 4392 g svorio, o dabar triju menesiu sveria 6900g
Atsakyti
QUOTE(Vaida_Valaitiene @ 2009 11 03, 18:21)
mes beveik nuo pirmos dienos valgem misini. is pradziutik primaitinau,nes pieno neturejau daug, o nuo triju savaiciu tik misini geriam. gime 4392 g svorio, o dabar triju menesiu sveria 6900g

1 diena jaunesnis,nei mano dukra biggrin.gif ja siandien svers,paziuresim.didelis jusu gime,oho smile.gif
maniske misinuka nuo 4 dienos valgo
Atsakyti
QUOTE(kartone @ 2009 11 02, 23:57)
taip taip...mano muzinkiukas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif    na vaiksciot dar neliepiu bet sedet tai jau ponaitis sedasi..ir vis maza maistelio...misinuko atsisako temka virt klijukus g.gif  siaip noretume gal jau kazko rimciau...kokios darzoves.. mirksiukas.gif

o is ko verdat klijukus ir kaip juo sverdat ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2009 11 07, 20:34)
o is ko verdat klijukus ir kaip juo sverdat  ax.gif  ax.gif

is ivairiu kruopu (grikiu,aviziniu dripsniu,galima is ryziu,bet bandziau tik karta) uzkietejo viduriukai ziauriai.. verysad.gif dar bandziau is triju grudu dripsniu..na is ivairiu kruopyciu galima..o verdu paprastai..uzvirinu vandeni sudedu kruopas ir paverdu ( laiko istikruju neziuriu) daug mas apie pusvalandi...idedu dar druskytes ant saukstelio galiu ir cukraus...siaip sako cukrus negerai (na idejai pamaisiai ir duot,reik pavirint) o taip as naudoju KRISTALINE FRUGTOZE...

na musu svoris nemazas,bet ir ugis 70cm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2009 11 07, 19:34)
o is ko verdat klijukus ir kaip juo sverdat  ax.gif  ax.gif

siaip klijukai skirti maitinimui,ne primaitinimui,as uzaugau su klijukais,juos isverda ir paskui skiedzia su pienu.
Atsakyti
QUOTE(Anema @ 2009 11 12, 13:35)
siaip klijukai skirti maitinimui,ne primaitinimui,as uzaugau su klijukais,juos isverda ir paskui skiedzia su pienu.

sveika, as jau savaite laiko duodu obuoliuko ir banano,tiesiog ant galo saukstelio o dabar jau po puse saukstelio duodu, pamato sauksteli net dreba 4u.gif
Atsakyti
mazyliam naujas daigtas sauktelis..mano jau pabodo tai nebetaip..ispradziu irgi drebedavo blush2.gif db jau darzovytes bandom,bet skaniau pirktine nei namine verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2009 11 12, 13:54)
sveika, as jau savaite laiko duodu obuoliuko ir banano,tiesiog ant galo saukstelio o dabar jau po puse saukstelio duodu, pamato sauksteli net dreba 4u.gif

sveika.as tai kazkaip susilaikau smile.gif nors pradejo ji man dazniau keltis vel nakti valgyt.
bandysiu vel duot aptamil 1,gal ir durnai sugalvojau biggrin.gif o jus dar sita geriat?
Atsakyti