Įkraunama...
Įkraunama...

Mišinuko norma kūdikiui

Gal ir man padesite 4u.gif Mano mazylei uz dvieju dienu bus du menesiai, taip pat pediatre liepe damaitinti, nes per mazai svorio priaugame. Ji man sako pamaitinate pati, o tada padarote misinuko ir ziurite kiek ji isgers, nerima man kelia tai, kad po mano maitinimo ji misinuko suvalgo nemazai, apie 100-120 ml. Jei maitinciau tik misinuku ji mazdaug pagal amziu turetu suvalgyti apie 150 ml, taip misinio lenteleje parasyta.Taip damaitinu diena apie 4 kartus, nakti nedamaitinu, maitinu tik pati, be to ji man daznai visa nakti ismiega.Ar viska darau teisingai? blush2.gif Kaip jus damaitindavote, kiek kartu per para ir po kiek vaikelis isgerdavo misinuko? 4u.gif
Atsakyti
jeigu ji tiek suvalgo,vadinasi ji tiek nori ir nieko cia blogo.nepeikiu,bet gal pienelio visai mazai,gal nesotus jis jai.manau viskas cia gerai.as kadangi maitinau tik misinuku,tai mano koki 6kartus per para valgydavo.nuo3men nakti duodavau arbateles ir naktim nevalge visai smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamos, mums 6 men ir nuo 1.5 men valgom vien misinuka. Bandem visokius bet geriausiai pasiteisino Hipp Pre, jis nuo gimimo tinka. Mazoji niekada nesuvalgydavo daugiau kaip 160. Ir tai kai labai isalkus budavo. Tradiciskai uztekdavo 120. Bet valgydavom mes dazniau. Kas 2-3 val. O dabar kai jau valgom koses tai misinuku tik uzsigeriam. Kartais 60, kartais 80 uztenka. Pagal nuotaika ir pagal tai kokia kose buvo ir kiek jos suvalge smile.gif
Atsakyti
Aš priduodu mišinuką nuo 1 mėn. Kartais ji išgeria 60 ml, kitą kartą 100 ml. Gydytoja sako, jei išmiega 2-3 val, tai jai maistelio užtenka.
Atsakyti
manoji niekada nera suvalgiusi misinuko daugiau kaip 150 ml o kai valgo kose uztenka ir 60 ml tai bent jau aptamilis isidalina ant 30 ml vandens 1 kauselis misinuko ir darausi tiek kiek man reikia. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamos,
Esu visiška naujokė. Mano mažuliui 3 mėnesiai ir kelios dienos, tačiau valgo labai nedaug. Gana dažnai, kas 2,5-3 val., tačiau tik po 80 ml, kartais net mažiau. Kartais labai išalkęs išgeria 100. Svorio, atrodo, priauga normaliai. Gimė mažutis - vos 2,5 kg. Dabar sveria 6 kg. Prieš naktį paskutinį kartą valgo apie 20 val - 20.30, užmiega apie 21.45 ir, žinoma, apie 3-4 val ryto jau pabunda valgyti. Maitinam mišinėliu. Aš jau rūpinuosi, kas jam darosi: kodėl tiek mažai geria.
Atsakyti
QUOTE(RRodamer @ 2010 08 05, 12:08)
Sveikos mamos,
Esu visiška naujokė. Mano mažuliui 3 mėnesiai ir kelios dienos, tačiau valgo labai nedaug. Gana dažnai, kas 2,5-3 val., tačiau tik po 80 ml, kartais net mažiau. Kartais labai išalkęs išgeria 100. Svorio, atrodo, priauga normaliai. Gimė mažutis - vos 2,5 kg. Dabar sveria 6 kg. Prieš naktį paskutinį kartą valgo apie 20 val - 20.30, užmiega apie 21.45 ir, žinoma, apie 3-4 val ryto jau pabunda valgyti. Maitinam mišinėliu. Aš jau rūpinuosi, kas jam darosi: kodėl tiek mažai geria.

Labas 4u.gif

O koks ugis?
Man rodos viskas yra gerai, nes svoriukas gerai auga wink.gif
Atsakyti
QUOTE(RRodamer @ 2010 08 05, 11:08)
Sveikos mamos,

viskas gerai su tavo mazium,jis labai gerai svori priauges ,misinukas yra sotus ir tokio kiekio jam uztenka,jei vaikutis butu mazai priauges ir butu neramus, tada turetum sunerimti blush2.gif
Atsakyti
Mano mazyliui greit trys menesiai. Visa diena valgo mamos pieneli is kruties, bet vakare primaitinu viena karta tai misinuku, tai nutrauktu pieneliu, jei turiu. Besociukas praryja 200 gramu, pamiega pusvalandi ir dar pasipraso smile.gif kazin ar nepersivalgysim?
Atsakyti
Mano vaikas valgo mišinėlį tai vienu kartu suvalgo nuo 100 ml iki 130 ml kas 2-3 val. su pertraukėlėm, kol atsirūgstam, pailsim, o kai prasideda pilvo pūtimas vienu kartu vos 50ml. bet tada jau kas valandą.Per parą gaunasi ir 750ml, 780, o kartasis ir 830 ml., priklausomai nuo pilvo pūtimo, to prakeikto, kad jį kur galas... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
mano kleckiukas kai svere 3.4 kg valgydavo 90-120 apie 7-8 kartus per para, dabar severiam 5.8 kg ir valgom 150-180 5-6 kartus per para... tai kazkaip gaunasi, kad jis vis dar valgo apie ta pati kieki bet reciau ir didesniu kiekiu...
o seip nustebino pasakymas kad leliukas valgo misinuko tiek kiek duosi... maniskiui daugiau nei jam uztenka niekaip neikisi, pasisotines spjauna lauk ir viskas...
Atsakyti
QUOTE(malaskaite @ 2010 10 30, 21:04)
o seip nustebino pasakymas kad leliukas valgo misinuko tiek kiek duosi... maniskiui daugiau nei jam uztenka niekaip neikisi, pasisotines spjauna lauk ir viskas...

thumbup.gif maniske taip pat daro. Kai pasisotina, niekaip neikisi daugiau, taip susiraukia, lupytes tik suciaupia ir nei noredama nepriversi. Arba volioja burnoje, kaip koki tutuka, bet negeria. Taip kad, pilnai sutinku su jumis, kad tas pasakymas, jog vaikas neturi sotumo jausmo visai neatitinka realybes. Nors, gal yra tokiu vaikiuku valgiuku, kurie ir neturi sotumo jausmo ax.gif bet tas pasakymas neturetu buti taikomas visiems vaikams 4u.gif
Atsakyti