Įkraunama...
Įkraunama...

Lovų užtiesalai

Mergaitės, radau gerą puslapį- www.ona.com (yra ten ir lovatiesių ir pledų ir kailių-ir šiaip l. fainų daikčiukų, ir kainos nesikandžioja)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šilka: 04 spalio 2004 - 11:06
Miegamojo lova uzkloju siltu pledu. O vat kuo uzdengti minksta kampa, tai nesugalvoju. Zinau, kad nemadinga dengti kampus, bet kai namuose mazas vaikas, tai butu patogiau.
Atsakyti
QUOTE (midux @ 2004 10 03, 12:55)
mano uztiesala tai labai ryskus, toksai gelsvas su oranziniu, nes man toks siltas jisai clap_1.gif . mes ji pirkom bazese, jis lietuviskas, merkio gamybos. mes norejom nebrangaus(mokejom 140lt) su pagalvytem. Jis toks su pamusalu, biski storesnis, nes man nepatinka koksai nertas, nes sudrimba, o sitas laiko forma. clap_1.gif

Mes irgi tokį Merkio užtiesalą turim.Kainavo gal 140 Lt (su 2 pagalvėlėm) thumbup.gif Man patinka ir gražiais pledais užtiesti, bet labai sunku rasti tinkamo dydžio - lova visgi 160x200, o pledai dažniausia 150x200 ar mažesni. Taigi tas Merkio komplektėlis labai pritiko thumbup.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu patirtimi ir aš kur , kas ir kaip wink.gif
Mano tėvai ant lovos turi dirbtinį baltą kailį, na atrodo gal ir gražiai, bet mama sako, kad dulkių tai daug. O jo nei išplausi, nebent išdulkinti, bet jis pakankamai nelengvas g.gif
O aš kartą eidama Gariūnuose, ten kur parduodama patalinę, mačiau ant lovų pasiūti labai gražūs užtiesalai wub.gif Žinoma, jie nuotraukoj atrodo tokie pusti ir gražūs, bet šiaip tai sulankstyti į pakankamai nedidelį pakelį, tai kaip iš tikrųjų net ir nežinau. Bet išmatavimas berods buvo 220*280, o kaina apie 150 Lt. Na, man patiko wink.gif
Atsakyti
Buvom Gariunuose,nusipirkom lovatiese 220x260 uz 150, 30% medvilne,gobelenas. Atrodo fantastiskai . O rastas toks kad atrodo lyg butu is skiautiniu. Kol kas labai rekomenduoju thumbup.gif
Atsakyti
Zvirbliuke, kur tu pirkai indiska uzklota lovai? As tirpstu nuo visokiu indisku dalykeliu... Be to 100 lituku - tai palyginti visai nedaug:)
Atsakyti
Per praeitas Kalėdas ir mes sau leidom nusipirkt tokį pirkinį. Mūsų užtiesalas natūralaus kailio. Pirkom Kaune, laisvės alėjoj. Bet matėm ir bazėj. Neduok dieve, nelinkėčiau ir didžiausiam priešui. Veliasi, o plaukai dar ir siandien kimba prie rūbų. Norėjom praktiško, kad bet kada galėtum prigult ir netaupyt. Ir mokėjom apie 500lt.
Atsakyti
o as lova uztiesiu uztiesalu pasiutu is skiautiniu.Man labai grazu+zinau,kad niekas tokio neturi.Esu tik mad.gif mad.gif mad.gif nes suo ant jo miega dienomis.Bet del mylimo suniuko g.gif g.gif g.gif negaila.
Atsakyti
ELZYTE, apie koki užtiesalą kalbi, nes ruošiuosi pirkti tipo kaip Dubingiuose, Skrajoj yra parduodami. Vilnoniai, ranku darbo. 200*250 kainuoja apie 400 Lt, ar čia toks ar ne?
Atsakyti
Ariela, tiksliai nežinau ar apie tą patį kalbam. Mūsų lamos vilnos 210-240. Bet pagulėjus su juodu treningu, pati pasidarai kaip lama:)
Atsakyti
Tada ne toks, nes kiek supratau tas is avies vilnos.
Atsakyti
Mes lovų neužklojam- užvalkalai gražūs, švarūs. O po naktiesgi patalai turi "pakvėpuoti"... unsure.gif

Bet užtiesalų kokių turime rolleyes.gif . Mano mama skiautiniais užsiima, į tarptautines parodas važinėja. Ji tokių grožybių mums pridovanojus... Ir kiekvienas užtiesalas, dekutis- su cinkeliu kokiu, su mintim... O spalvos, o raštai... O vaikams kokių grožybių pridarius! Dukrai didžiulis uztiesalas su gėletais katinukais (is skiautelių sulipdytais), ryškiame fone, o aplink visą užtiesalą išdaigstytos pelytės - vorele pėdina, uodegėle raito... thumbup.gif Sūnui- užtiesaliukas is aštuoniu skiautelinių kvadratų, o kiekvieno kvardato viduryje- baltame fone išsiuvinėta po drugelį, vabaliuką, boružą, voriuką ...

Tai karts nuo karto ištarukiam, pasišildom, pasigrožim ... smile.gif
Atsakyti