Įkraunama...
Įkraunama...

Lovų užtiesalai

Darbai fantastiski thumbup.gif , svajoju kada nusinert uztiesala,bet kad to laiko nelabai yra sad.gif . As cia pasizvalgiau Gariunuose ir labai neblogu yra gobeleniniu lovatiesiu, ivairiu rastu. Kainos nuo 70 lt iki 200 lt, ivairus dydziai. Kol kas ant lovos tiesiam deki,grazu,zaliam fone besileidzianti saule,bet jau biski pabodo.
Atsakyti
Ant sofu dabar niekas nieko nebetiesia.
O ant lovos pas mane elementariausias tiesus uzklotas sviesiai geleto audinio, sienu ir uzuolaidu kolorito.
Bet man graziausi uztiesalai is skiautiniu. Tik pirkti jauciu labai brangiai butu. Kaune, Rotuses a. ant kampo yra tokia parduotuve, ten buna smile.gif
Atsakyti
Man ir ish skiautiniu laaaabai grazu thumbup.gif Bet prie Rotushes tai pagalveles kaina, kad vos ne visa lovatiese paprastesne nupirkti butu galima... Nors is kitos puses... nemazai darbelio tam reikia ir kruopshtumo. Vertos jos tokio kainos. Kur grazi lovatiese is skiautiniu, tai kaip i meno kurini ziureti galima.
Viena is isheiciu butu, tai i kursus uzsiregistruoti ir paciai mokytis. Kazkada maciau, jog "Zinijos" draugijoje O.Kujaliene (ar kaip ji ten) organizuoja. Ir moko drabuzius ir buities daiciukus is shkurliuku pasisiuti wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asta: 01 spalio 2004 - 20:46

Paprasta ir originalu:

nusiperki medžiagos (tarkim, baltos) ir dažų, skirtų piešti ant audinio, o toliau fantazijos reikalas, mačiau tiesiog juoda spalva išpieštą antikinės moters figūrą, sykiu paprasta, sykiu ir žavu... aš sau po remonto planuoju daryti kažką iš tos srities thumbup.gif
Atsakyti
O ash ant lovos netiesiu nieko- kam gi tie skudurai? Tiesiog perku grazhia, aukshtos kokybes audinio patalyne.Visada ieshkau, kad komplekte butu koks nors idomus pribumbasas- pvz. uzhvaliukas dekoratyvinei pagalvelei ar pan. Kadangi su batais po lovas nelaipiojame ir su neshvariais vatnikais lovoj nesivoliojam- nesuprantu, koks tikslas tiesti kazhka ant virshaus...
Atsakyti
Ir as netiesiu nieko ,nes dar neradau nusipirkt man patinkancio.O paciai pasidaryt butu saunu, bet beda ta, kad sioje srityje ne ka nusimanau.Neturejau, kad kas pamokyru
Atsakyti
QUOTE (Staarm @ 2004 10 02, 21:16)
Ir as netiesiu nieko ,nes dar neradau nusipirkt man patinkancio.O paciai pasidaryt butu saunu, bet beda ta, kad sioje srityje ne ka nusimanau.Neturejau, kad kas pamokyru

as manau, kad lova ar sofa uztiesti butina, jei ji sena ir baisi. o jeigu ir sena, tai nebutinai baisi (dabar tiek visokiu galimybiu senus baldus atnaujinti, perdazyti (sendinant ar atnaujinant), pertraukti gobelena ir pan.).
bet jeigu ji tokia suklypus, tarybiniu laiku, tai jau problema, nes neuztiesta nekaip atrodo.
jei nauja, tai tiest tikrai nereikia, nes pats baldas, priderintas prie kambario interjero, turi savo grozi ir nereikia visokiu cinciliuku.
aisku, jei norisi po ranka tureti svelnu pleda, tai cia jau kiekvienos fantazijos reikalas. jei esi nelabai linkus siuti ir megzti, tai geriausia butu nusipirkti kokybiska deranciu spalvu ir audinio pleda ir kaip nors netaisyklingai ant sofos uztiesti. tokia kurybine atpalaiduojanti netvarka.
aisku butinos pagalveles (svarbu, kad deretu). galima uzsakyti, kad pasiutu, jei pati nesugebi ar nera noro vacation4.gif
Atsakyti
As pati siusiu uzklota is taftos su sinteponu ir medvilne ,o pagalveles tafta uzdengta uzuolaidine organza ,kad tarpusavyje viskas deretu smile.gif ,siaip siuti zymiai pigiau nei pirkt salone .
Atsakyti
Lovos dažniausiai neužtiesiam, sofos irgi kaip ir nereikėtų - ir nauja, ir spalviškai dera prie interjero ( prie užuolaidų! wink.gif ). Tačiau neįsivaizduoju, kaip smėlio spalvos sofą reikėtų apsaugoti nuo sūnaus šokoladuotų, plastelinuotų ar košiuotų rankyčių biggrin.gif Nelakstau juk paskui kas minutę ir nešluostau - taigi paprasčiauia užtiesti, turiu toki seną melsvą užklotą, kurio negaila iššokoladoti, ir nesuku sau galvos smile.gif

Beje, neseniai nusipirkau indišką užklotą, kainavo 100 lt, rankų darbo. Kartais patiesiu jį...
Atsakyti
mano uztiesala tai labai ryskus, toksai gelsvas su oranziniu, nes man toks siltas jisai clap_1.gif . mes ji pirkom bazese, jis lietuviskas, merkio gamybos. mes norejom nebrangaus(mokejom 140lt) su pagalvytem. Jis toks su pamusalu, biski storesnis, nes man nepatinka koksai nertas, nes sudrimba, o sitas laiko forma. clap_1.gif

Atsakyti
...............nu nezinau,man tai butinas lovos uztiesalas,ciuzinys mano frote medziagos(nu nelaikysi taip,be rysio atrodo),paklode irgi frotine -nu irgi laikyti atvira paklode kazkaip schmoll.gif schmoll.gif ?Patalu palikt ant lovos,nu irgi kazkaip negrazu kambary,taip,kad lova uzklot reikia! rolleyes.gif
Atsakyti
biggrin.gif Ir man atrodo,kad uztiesalo tai reikia.Vistiek graziau.Dar vis mastau,ka cia tokio idomesnio sugalvojus.Turiu viena pazystama prie meno,tai reiks ja uzkalbint rolleyes.gif gal duos kokiu minciu.
Atsakyti