Vat, ir as pravirkau.....
...turbut todel, kad nepajutau tos dideles laimes ir dziaugsmo, kuri pajutai tu...
o taip to laukiau...
bet, nezinau kodel, buvau kaip apsvaigusi, ir tokia jauciuosi iki siol, vis dar netikiu kad sis maziukas leliukas - mano sunus...
...turbut todel, kad nepajutau tos dideles laimes ir dziaugsmo, kuri pajutai tu...
o taip to laukiau...
bet, nezinau kodel, buvau kaip apsvaigusi, ir tokia jauciuosi iki siol, vis dar netikiu kad sis maziukas leliukas - mano sunus...
Nigrita, labai grazu:) man atrodo, kad po tavi istorijos padauges nestukiu forume:)
Ačiū visoms už gražius žodžius ir nubrauktas ašarėles
Nigrita, tikrai sauniai papasakojai kaip tavo brangioji atejo, realistiskai, bet lll. sauniai.
graziai augt dukrytei, teveliams dar stipresnes meiles.
graziai augt dukrytei, teveliams dar stipresnes meiles.
Fantastika....
Man atrodo jei as buciau parasius savaja istorija iskart po gimdymo, mano gal ir butu tokia pat jautri, nuostabi, kaip is filmo, su meile ir begaliniu dziaugsmu.
Sekmes auginant auksele mazaja. Vaikai - musu ateitis!
Man atrodo jei as buciau parasius savaja istorija iskart po gimdymo, mano gal ir butu tokia pat jautri, nuostabi, kaip is filmo, su meile ir begaliniu dziaugsmu.
Sekmes auginant auksele mazaja. Vaikai - musu ateitis!
Nu jo... cia turbut visos nestuoles zlumbe... As irgi darbe va sedziu ir asarytes braukiu... Gerai, kad nieks nemato...
Aciu Nigrita, tu atsakei i daug klausymu (kaip vyksta epiduras irgi)
Sekmes jums abiems, merginos bei mylimam tetukui!!!
Aciu Nigrita, tu atsakei i daug klausymu (kaip vyksta epiduras irgi)
Sekmes jums abiems, merginos bei mylimam tetukui!!!
Šaunu, kad tokie jausmai su smulkmenomis sugomi.
Sujaudino, gal dėl to, kad pati neseniai išgyvenau tai.
Aš irgi susijaudinau skaitydama tokią istoriją,kadangi pačiai neteko gimdyt tai buvo įdomu viską išsamiai perskaityt,ačiū tau