Įkraunama...
Įkraunama...

NIGRITOS gimdymo istorija

thumbup.gif Fantastika, kaip graziai viskas aprasyta, as ir siaip paskutiniu metu labai daug galvojau apie tai, jog noriu vaiko, bet paskaicius si pasakojima is viso susilydziau biggrin.gif Viskas labai labai grazu smile.gif As irgi noriu tai patirti, noriu buti nescia, noriu gimdyti, noriu vaiko doh.gif
Atsakyti
Vat, ir as pravirkau.....
...turbut todel, kad nepajutau tos dideles laimes ir dziaugsmo, kuri pajutai tu...
o taip to laukiau...
bet, nezinau kodel, buvau kaip apsvaigusi, ir tokia jauciuosi iki siol, vis dar netikiu kad sis maziukas leliukas - mano sunus...
Atsakyti
Nigrita, labai grazu:) man atrodo, kad po tavi istorijos padauges nestukiu forume:) smile.gif
Atsakyti
Nigrita prisiminiau kaip as gimdziau. Atrode viskas buvo taip seniai... Linkiu sekmes auginant mazaja dukryte clap_1.gif

Mums greitai metukai clap.gif
Papildyta @ [mergetime]1099957729[/mergetime]
Nigrita prisiminiau kaip as gimdziau. Atrode viskas buvo taip seniai... Linkiu sekmes auginant mazaja dukryte

Mums greitai metukai clap.gif
Atsakyti
Skauciau darbe - zliumbiau, gerai, kad tuo metu joks bendradarbis nejo pro sali clap.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už gražius žodžius ir nubrauktas ašarėles blush-anim-cl.gif clap_1.gif
Atsakyti
Nigrita, tikrai sauniai papasakojai kaip tavo brangioji atejo, realistiskai, bet lll. sauniai.
graziai augt dukrytei, teveliams dar stipresnes meiles.
Atsakyti
Fantastika....

Man atrodo jei as buciau parasius savaja istorija iskart po gimdymo, mano gal ir butu tokia pat jautri, nuostabi, kaip is filmo, su meile ir begaliniu dziaugsmu.

Sekmes auginant auksele mazaja. Vaikai - musu ateitis!
Atsakyti
Nu jo... cia turbut visos nestuoles zlumbe... As irgi darbe va sedziu ir asarytes braukiu... Gerai, kad nieks nemato...

Aciu Nigrita, tu atsakei i daug klausymu (kaip vyksta epiduras irgi)

Sekmes jums abiems, merginos bei mylimam tetukui!!!
Atsakyti
Šaunu, kad tokie jausmai su smulkmenomis sugomi. thumbup.gif
Atsakyti
Sujaudino, gal dėl to, kad pati neseniai išgyvenau tai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jasiliucija: 12 sausio 2005 - 16:50
Aš irgi susijaudinau skaitydama tokią istoriją,kadangi pačiai neteko gimdyt tai buvo įdomu viską išsamiai perskaityt,ačiū tau
Atsakyti